Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nicota

30. 04. 2001
0
0
1618
Autor
farokh

Řekněte mi.....co je to nicota?
Adams
12. 02. 2002
Dát tip
nicota je abstraktní pojem, o kterém by se dalo diskutovat až do skonání světa a nikdy by se nevyřešil. Těžko říct, jestli něco není zároveň nic

Spvrivs
26. 06. 2001
Dát tip
Nic je opak něčeho, jediná věc, která se nedá zničit (stejně jako něco-cokoliv - vždycky tady bude).

farokh
22. 06. 2001
Dát tip
Když se bojíš vejšky,tak se vlastně vejšky nebojíš,bojíš se toho,co přijde při setkání tvýho těla s tvrdou zemí = rozplácneš se.Tma?Okolo tebe je za tmy zase jenom tma.

Pjopej
12. 06. 2001
Dát tip
Matně tápu o co tu jde. Anonym zde pouze řek ,že nesnáší nihilistický pohled na svět a naznačil racionální pohled Konstans (je to moc dlouhý) Nicota je dle mého stav, který je dost těžko zakusit.Zejména, proto že se musíme odprostit od ega.Od zaběhlého myšlení (konstans),citů, zaběhlých pocitů a zejména své identity.Já není. Svět není. nic není. ...(není ten kdo by se ptal -není ten kdo není) .... Myslím ,že k řešení tohoto problému se asi Anonym nedostane ten nevyhodí ani své image(nevím jak ego nazvat hůř)Bude si muset hodně dlouho počkat.(nebo to odstartuje Bolest) Nechť je mu prozřetelnost na blízku.

Anonym
06. 05. 2001
Dát tip
farokh-Kam na ty nápady chodíš! Slyším tě všude kam vlezeš mrtvolo. Konstantinidisová-neprožívej to tak,méně emocí lásko!Zrovna ty máš co říkat o bohu.Chacha....

Anonym
06. 05. 2001
Dát tip
tak poupátka polibte mi prdel.Smrdim na vás.Jste Boží.

chich, se ti povedlo anonyme....... :-)) Naznač, ať vím, o čem je řeč, frajere...... neříkej mi lásko !

Anonyme - mám pocit, že jsem zde narazila na Boha. Smutné, má očekávání se naplnila. Nezklamal.

Anonym
03. 05. 2001
Dát tip
Nicota jsi ty.Nesmysl ve svém bytí,pokřivená skutečnost a odvrácená iluze.Jsi zkurvenej lotr,bídák v nouzi ,,jsi kyselina...leptáš lidi hajzle!!!!!!!!!

farokh
03. 05. 2001
Dát tip
Mám pocit jako bych tě už někde slyšel......jo....jo, tvý jméno je přeci spravedlnost..

Spvrivs
02. 05. 2001
Dát tip
Irrealita. Když to převedem do matiky, tak množina ikomplexních čísel (tzn. nic).

farokh
01. 05. 2001
Dát tip
Tak to bych ti nepřál,aby sis přála,abys je měla...

zklamaná
01. 05. 2001
Dát tip
podle mě je to něco,čemu nikdy nemůžeme porozumět a proto jsme to nazvali nicotou. -nic- neexistuje ...........

- nic - podle mě existuje, je abstraktní pojem, něco, co není pro lidské oko (a snad i chápání) - nic - může být antihmota, energie, gravitace apod. Vlastnost - třeba.... farokh: proč ?? Zajímat se o - nicotu - je nádherná starost ?? Tedy mě to tak připadá.

farokh
01. 05. 2001
Dát tip
zklamaná:dobrej nápad Konstantinidisová:je hrozný,když neustále přemejšlíš o věcech, na který buď neexistuje žádná,nebo tísíce odpovědí...

Třeba to, co tu bylo před obrovským třeskem. Nešáhneš si, nevidíš, necítíš...... prostě nic..... farokh.......tvý trable bych si občas přála mít... :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru