Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak dál s kluby?

03. 05. 2001
1
0
4495
Autor
Olda

Jak dál s kluby? Nejprve na úvod – kluby, tak jak se nedávno objevily v Písmákovi (v novinkách) mají umožnit přehlednější a častější konfrontaci a diskusi autorům se stejnou literární orientací, či názory vůbec. Podle prvotně založených klubů se dá říci, že tento smysl byl pochopen a zdá se být naplňován. Co s kluby ovšem dál? Systém přihlašování a tvoření odkazů jistě není definitivní, a proto bych rád slyšel názory kam by se měly kluby ubírat, případně čistě technicky, co všechno by mělo být v manipulaci s kluby umožněno. Uvádím několik již vyřčených nápadů: - vkládání děl „rovno“ do klubu. Tedy bez zobrazení v seznamu nových děl. - možnost přidávání odkazů členy klubu (nejen zakl.) - umožnit moderování hlavního auditoria u klubu. Tedy mazaní příspěvků, nebo jinak – selekci těch, které zakl. nejvíce zaujaly
Prokletí
12. 05. 2001
Dát tip
Astrí: bohužel to říkám ve reakci na prakticky veškeré kluby... ty stanovy a tak, i Hurvínek by zaplakal m.

Danny
11. 05. 2001
Dát tip
ještě přidávám: ke kritice na klub by měla jít posílat avíza

Prokletí
11. 05. 2001
Dát tip
Oldí, po tom, co se objevilo za kluby, nepřipadají Ti jako zbytečně vynaložená Tvá práce? m. ale jinak 8c)

Astrálka
11. 05. 2001
Dát tip
* Prokletí, ak narážaš na sexuálny klub, tak by tu nebol, keby sa dal zmazať

clovrdik
11. 05. 2001
Dát tip
1) Možnost mazání děl v klubu administrátorem 2) Možnost administrátora dát nějakému členovi ( a taky odebrat ! ) právo zařazovat díla do klubu ( mazat díla ne, to nechat jenom administrátorovi klubu ). 3) Možnost přesouvat díla v klubových kategoriích kvůli větší přehlednosti 4) V hlavním výpisu u děl dát odkaz na čísla klubů, ve kterém se nachází ( název by byl asi dost dlouhej ) Nejdříív jsem to psal a teď teprve vidím, že lidi nademnou píšou to samé, ale mazat to nebudu :-)

Astrálka
06. 05. 2001
Dát tip
* nevšimla som si, že kluby na Písmákovi už sú, ale mohlo by to byť dobré, aké-také riešenie preplnenosti Písmáka :o) * prihováram sa za to, aby v prehľade všetkých diel bol odkaz na klub, ak do nejakého autor patrí * písať názov klubu miesto kategórie ? no možno hlúpy nápad :o)

kalinka
05. 05. 2001
Dát tip
moznost dodatecneho prirazeni konkretniho dilka se souvisejici tematikou do pribuzenskeho spolku....:o)))) /a tudiz naprosto lidskeho pripomenuti se:o))))) svym treba nekdejsim projevem k temuz:o))))/

Print
04. 05. 2001
Dát tip
Cavalera: přesně!!!

Wopi
04. 05. 2001
Dát tip
Možná by bylo dobré vidět nejen seznam členů, ale i seznam čekatelů, aby nedocházelo k tomu dvojímu přihlášení. Kluby nebudou špatné - až se to rozjede. Přinejmenším tam může vzniknou zajímavý soubor děl nějak příbuzných.

Climaster
04. 05. 2001
Dát tip
..já si myslim, že to probíhá dobře..teda alespoň v těch klubech co jsem...

Danny
04. 05. 2001
Dát tip
navrhuji: 1) administrátor by měl pravomoc povolit/zakázat, aby členové mohli vkládat díla 2) mazat by mohl pouze admin. A dílo jím vyloučené z klubu by se označilo tak, aby ho zpět přidat mohl pouze on 3) možná nová kategorie děl, které by byly vidět pouze v klubu (abych svými informatickými díly zbytečně nespamoval nechápající neodbornou veřejnost)

JiKo
04. 05. 2001
Dát tip
Dany ad 3 - nejsem si jist zda možnost dát dílo pouze do klubu a ne na hlavní promenádu neznamená jen fakticky to že se dostanem do stejné situace jako když si klubovníci založí svůj server Písmák, jsem proti

Danny
04. 05. 2001
Dát tip
_Jiko_: máš vlastně pravdu, ale mrzí mně, když mě u děl typu "přísloví v C++" nezasvěcení lidé píšou kritiky typu "tak to je k hovnu". Asi je lepší řešení psát k takovým dílům do názvu třeba (COMPKLUB) aby lidi nenadávali, že jim to po kliknutí užírá drahocenné penízky do kapsy Telecomu. A kdo chce, taxi to přečte ať je z klubu nebo ne. Když si to uvědomím, lovit díla rozesetá po klubech by bylo dost blbý takže bod 3 beru zpět.

JiKo
04. 05. 2001
Dát tip
k těm příslovím .. no to je těžký.. nevím proč někdo komentuje něco čemu nerozumí, tomu se nevyhneš

inventor
03. 05. 2001
Dát tip
- umožnit smazání člena klubu (povolit mu vystoupit z klubu), protože leckdo kliknul na členství omylem a někdo i dvakrát, pokud ovšem byl členu do klubu povolen vstup, nejde ho smazat;

JiKo
03. 05. 2001
Dát tip
hmm tak to bude muset povědět těch pár co maj nějakej klub

Cavalera
03. 05. 2001
Dát tip
Mě by spíš prozatím zajímal smysl a princip klubů. Jediné co se stalo, tak že se pár lidí stalo členy, minimum dílek bylo vybráno (nevím proč kým a za jakým účelem) a pod některými kluby se v komentářích rozvinula diskuze o ničem, která za pár dní bude natolik rozsáhlá, že nejenže bude postrádat jakýkoli smysl, ale nebude už ani ke čtení .... (ač tomu asi nikdo nebude věřit, tak tohle myslím bez jakýkoli ironie a hlavně mi prosím neposílejte odkaz na auditko, které vznik klubů předcházelo, byl bych vděčný za trochu praxe, nikoli za teorii) .... jinak viz. inváč. potřeboval bych smazat, omylem jsem se přihlásil, protože jsem byl zvědavej:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru