Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Baletka

23. 04. 2007
4
9
1968
Autor
Lyrae

Všemu co bylo a není se vzpomínkou.

Zhroucená
opře o zrcadla
pár zdřevěnělých figur
co znala jako mladá
 
Tak den ode dne zvadá
 
Spíš molová než do dur
je hudba
jíž teď žije
 
Jak vzdech
těch pětadvacet let
pot nezdařených piruet
a slzy v demi-plié

9 názorů

Smíšek:-)
18. 06. 2007
Dát tip
hudební miluji nádherná melodie básně zvuk jen svítí...*

Dahak
13. 05. 2007
Dát tip
Na krásno se zalíbilo, tobě plakat nad tím co bylo? Zahozená léta nebo zbídačený pot? Všechno má svou cenu a přece cesta je cíl. Obsahem si dala mnohé a na formu nemám znalosti ni zkušenost. Za mě 10 z deseti.

Ay´Le
27. 04. 2007
Dát tip
zacatek je moc krasny souhlasim s tim co vyzdvihla tris z pokracovani jsem ale uz trochu na rozpacich..

Lyrae
26. 04. 2007
Dát tip
assez, proč prostě jednou nemůžeš říct: nelíbí se mi. nebo třeba klidně že je o ničem nebo že je trapná. teď se opakuju když řeknu že je asi chyba ve mně ne v tobě, ale tenhleten úsměv za každé situace mě dokáže spolehlivě vytočit. hezký den přeju.

assez
24. 04. 2007
Dát tip
je pekna,tak jako vsechny,co mas...ale tahle mi osobne nic nerika..asi jsem jeste nedozrala na to,abych ji plne pochopila a nadchla se pro ni;-)takhle ve me nic nezanechala,ale to ocividne neni chyba v basni:-)

Honzyk
23. 04. 2007
Dát tip
..a taky by mne zajimalo, proc do toho salu vubec lezla..? dela tam uklizecku..? ..)))...weste se rozdrazdi zbytecne...ze zdravim!!))

Honzyk
23. 04. 2007
Dát tip
molova..????.to by byla jako mol...sakva, at se naji a dela neco, co ji bude bavit... ...ODS by ji mohla zneuzit jako transparent, baha na to!!!)

tristes
23. 04. 2007
Dát tip
Zhroucená opře o zrcadla pár zdřevěnělých figur * tohle se mi líbí, mám tam prostor pro fantazii jinak je možná na můj vkus dost konkrétní..nebo jak to..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru