Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bolí jí hlava (18+)

09. 05. 2007
13
35
5583
Autor
Zvrhlík
"Sex mi leze na nervy
tak už mi ho tam nervi!"

35 názorů

clovrdik
13. 09. 2008
Dát tip
:-)) koukám, tvá dílka jsou samý životní moudro :-)

NIghtRunner
05. 03. 2008
Dát tip
príma

super rýmovačka :o)

Zvrhlík
27. 07. 2007
Dát tip
sestricka.slunicko1: Tak se stačí napít a může se jet... :)

Vanduliky
27. 07. 2007
Dát tip
:)

někdy je to pouze z nedostatku tekutin,pane Umělče

Sutech
28. 06. 2007
Dát tip
TOTO SA MI PÁČI ! TO JE NA TYP TY WOE ! :-D

Zvrhlík
23. 06. 2007
Dát tip
Taky si myslím, že citových výblitků je tu víc než dost. Tvá slova mě velmi potěšila. Dík.

fllowiee
23. 06. 2007
Dát tip
neviem, no mne takého "hovná" dajú viac,ako ódy na lásku a podobné kecy...len tak ďalej, ja ťa budem čítať stále;)

fllowiee
23. 06. 2007
Dát tip
neviem, no mne takého "hovná" dajú viac,ako ódy na lásku a podobné kecy...len tak ďalej, ja ťa budem čítať stále;)

karmen
13. 06. 2007
Dát tip
:D

Karina L.
06. 06. 2007
Dát tip
Pěkné:) tip*

Zvrhlík
25. 05. 2007
Dát tip
girasol: Ale můžeš. To 18+ je varováním před mravně závadným obsahem, který by moh nenávratně poškodit některé ze zdejších útlocitných duší. Je to z důvodu bezpečnosti, abych se v budoucnu vyhnul soudům ohledně mou osobou zaviněnou psychickou újmou.

Pane jo, to je odezev. Taky budu muset napsat něco takového. Jak je někde napsané 18+ a je to o šukání tak se na to všichni sletí jako vosy na med:-D Aspoň nějaká jistota v jinak zmateném vesmíru kde nic nemá stálé místo. Možná je to právě ten pevný bod ve vesmíru po kterém pořád bažil jakýsi filozof. K samotnému verši: nervi ji ho tam, když se jí to nelíbí! Sex se má líbit oboum, já vím že je to debilní klišé, ale cokoli jiného je srabárna až znásilnění v krajním případě.

Zvrhlík
14. 05. 2007
Dát tip
FoxxiBlonde: Ono to rytmicky skřípe schválně pro posílení komického efektu. K tomu se uchyloval už Karel Havlíček Borovský. viz například: VELMI MNOHÝM ČESKÝM BÁSNÍKŮM Věčná vaše píseň: "Jaká slast milovati českou vlast!" - Má-li však mít z vaší lásky zisku, nedávejte písně své do tisku.

FoxxiBlonde
14. 05. 2007
Dát tip
Z hlediska rytmu to skřípe, ale to je vcelku vedlejší pro tak nevážnou říkačku. Hlavně že jsem se zase zasmál popíchnut ostře ztopořenou pointou v podání Zvrhlíka! Tip už je na cestě

:D -->>*<<--

Třeba Dvě léta nebo Deník dívky, která hledá Egona Bondyho...ale v malíku to až tak nemam, zas až tolik ho nevyhledávám. Nebo klasicky si vyhledat jeho texty Plastiků...Nicméně čemusi z jeho i tvého postoje vpodstatě rozumím, teda určitě rozumím, takže neodsuzuji, i když šálek presa s mlíkem raději popíjím jinde. Přečtu si, rozumím postoji, a i když rozhodně nepopírám možnost zhrzení tím vším, proti čemu se takováhle tvorba obrací, lehoučce podobnou notu o "zkurvenym" světě si dokážu najít třeba i u Hraběte - a tam mě to posadí do židle ještě na sto dalších způsobů. Definování básní bych vynechal, rozdíl skutečné poezie od neskutečné bych vtáhl do těžce osobní sféry každého, kdo o ní stojí, protože jenom tam ten rozdíl chápeš tak naprosto, že bys třeba ani nenašel slova, jak to sdělit. Nemluvě o hranicích, které, pokud jsou, se překrývají, a hlavně myslím, že tohle všechno není nic, co by se lišilo od tvého smýšlení :) Tudíž, každý to všechno vidíme různě a já se poupravuji a před svou větu I když ani ten protipól blábolů jakožto prozaická skutečnost tohoto posraného světa má k skutečné poezii či básni či bůhvíčemu dost daleko zpětně přidávám jako opravu po diktátu s hrubkou něco ve stylu já myslím...( ne tedy chytrý buena zná přeobecnělé pravdy a může je zfleku sypat z rukávu ). Právě jsi obdržel můj zřejmě nejdelší příspěvek v kritikách :))

Zvrhlík
10. 05. 2007
Dát tip
buenavistasocialclub: Od Bondyho znám jeho epitaf, zní nějak takto: Zde leží básník Zbyněk Fišer. Na život a smrt se vyser! PS: Nevíš prosím tě jak se jmenujou jeho sbírky, kde píše rýmované texty. Sehnal jsem od něj jen knihu s totálně realistickými básněmi, jež nejsou sice špatné, ale rozhodně nejsou mým šálkem kafe. Předem děkuji za odpověď. AD: . I když ani ten protipól blábolů jakožto prozaická skutečnost tohoto posraného světa má k skutečné poezii či básni či bůhvíčemu dost daleko. - Máš recht, ono to taky nebylo myšleno úplně vážně. // PS: Jak bys definoval báseň? Je to vůbec možné? Jak se pozná skutečná poezie od neskutečné(?) poezie nebo od skutečné NEpoezie? Jsou proto nějaká jasná kritéria?

zvrhlíku, zvrhlíku...už ti dávaj do kožicha, tak si odpustím svojí várku, už proto, že máš celkem pravdu. I když ani ten protipól blábolů jakožto prozaická skutečnost tohoto posraného světa má k skutečné poezii či básni či bůhvíčemu dost daleko. Nicméně, rozhodl jsem se tě něco jako podpořit malým příspěvkem ( nikoliv však tvé dílko ) Egon Bondy je možné hledět do oblak a nemít zvláštní pocit že člověk přechcán byl a v prdeli se ocit ? taky pravdivé, leč dívce bych to nerecitoval, ani kdyby ji hlava od sexu nebolela.

Zvrhlík
09. 05. 2007
Dát tip
atjoV: Dík za vřelá slova. Ale myslím, že mě vidiš ve světlejším světle než, které na mě vrhá černočerné Slunce. Snažím se být protipólem blábolů psaným volným veršem, kterým nerozumí už ani sám autor. Dost bylo falešných obrazů a metafor. Zpět zpátky k prozaické skutečnosti tohoto posraného světa! Snažím se jenom odrazit misérii toho světa. Proto tak mizerné verše. Proto tak mizerná kvalita. Ve světě plném lásky a porozumění bych asi takovéto "verše" psát nemoh. Dost bylo samozvanců, co nám kecaj do života, do tvorby! Konec všem tabu! Hledejme krásu v ošklivosti, protože v ošklivém světě jinou nenajdeme. // O tu hlubší kritiku vážně stojím. To není žert. Ale zatím se nikdo nezmohl na kloudnej argument proč ne? Proč mám psát jak jsou ostatní zvyklý? Podle jejich kritérií umělecké kvality? Nikdy!

atjoV
09. 05. 2007
Dát tip
zvrhlíku zvrhlíku. nejdřív jsem si myslel, že taháš lidstvo na provaze směrem do prdele, ale pak jsem si uvědomil, že jsi jen dalsim nutnym schudkem historie - tendence tvyho strihu se vysktujou uz od dob Havlicka Borovskyho, pres Gellnera a pak skvoreckyho a Egona Bondyho. A nektery tvoje texty nepostradaj vtip. To ze ja v basnickach nerad pouzivam vulgarismy neznamena, ze by to meli zakazat. A tvuj zpusob vyjadrovani se nekomu urcite libi. Kdyby jsi tak jeste prohloubil tu propast mezi obsahem a formou - to by pak bylo totalne sokujici. ale tobe to asi takhle vyhovuje.. No nejlepsi zert je, ze tady mas napsano,ze stojis o hlubsi kritiku:) jsi proste asi stejne nutnej jako vznesena poezie.. aspon je tu nejakej drsnej protipol

jeindaline
09. 05. 2007
Dát tip
chjo, psaní hoven je náhodou super j.nicku, je to free, člověk píše co chce jak to cejtí bez keců a sraček. to je umění. spring: jo, pomáhá, ale vysvětli jí to...

Honzyk
09. 05. 2007
Dát tip
...uzasny----- jen, myslim, skoda casu....))

Zvrhlík
09. 05. 2007
Dát tip
Tak aspoň na něco mám talent! Už jsem myslel, že jsem úplně bez talentu. :)

j. nick
09. 05. 2007
Dát tip
další výtvor no... Zvrhlíku, máš talent... psát sprominutím úplný hovna...

Jerry_Shit
09. 05. 2007
Dát tip
:)

Senyoryta
09. 05. 2007
Dát tip
T!

krempi
09. 05. 2007
Dát tip
"sex mi na nervy neleze tak ma vyšukaj pořádne"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru