Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po pěti letech (a pár měsících dýchání....)

24. 05. 2007
2
3
1604
Autor
Sarlota.Alli

nádech výdech nádech výdech nádech výdech Doufám, že mě nikdy nenajdeš, miláčku....

Exli jsme už dávno. Teda aspoň mně to připadá dávno. Stejně jak mi připadá dlouhá každá noc bez tvého těla v mojí posteli, bez tvé paže pod mojí hlavou, kterou se mi pořát nějak nedaří nahradit žádným polštářem ani jiným mužem.

Exli jsme a já ještě pořát nevím, kdo jsem. Před tím jsem byla "Ta Tvoje" a teď mi půlka chybí. Zbytky tvojí voňavky na mém oblečení, tvoje roztoužené oči když jsi na mě čekal, tvoje učebnice roztroušené po celém mém bytě... Jenže to všechno odešlo mnohem dřív, než jsme skutečně exli. Než jsme si všimli, že se to rozhodlo samo a bez nás.

Byla pryč láska, tvoje vůně, tvoje jiskřící oči a zbyl jen zvyk, žárlivost, výčitky a strach.

A jestli se mi stýská? Ne. Nechtěla bych s tebou ztratit víc času. Nechtěla bych si to uvědomit a už s tebou mít děti. Nestýská se mi, jen nemůžu usnout. To je všechno. Jen další deprese.

 

 


3 názory

Mně se to moc líbí.. občas píšu stejně.. nemyslím, že když píšeš o svých myšlenkách je to špatný.. Hledám na Písmáku lidi jako jsi Ty a těch je tady sakra málo.. Pořád jen nějaký pravidla a správná estetika a bla bla.. ať jdou do háje..*

Samozřejmě. Ano, bylo to vypsání, a vím, že to nejni dobrý, že můžu líp, že jsem psala líp... Ale hlubší kritika neuškodí nikdy. Je třeba vnímat rozdíli a taky je třeba se naučit psát automaticky abych v bezcitných obdobích neumřela hlady... Takže jakákoli, i drsná, kritika je vítána. (To že je to blbý vim. Ale kde přesně? Proč? V tom pořádek nemám)

Bossman
19. 06. 2007
Dát tip
Skutecne stojis o hlubsi kritiku,nebo to bylo jenom vypsani se??

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru