Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Toužícím osamělým

26. 05. 2007
1
5
2662
Autor
Milly

21.5.2007



Snad jednou
sejdou se,
ti,
kteří předou,
přestože jejich
ne- dos- tup- ní
mají radši
psy.

5 názorů

ne. maximálně ti je ukážu. máš to ke mně do práce pár metrů. a pak už je nikdy znovu neuvidíš. vyrejou se ti do paměti líp a nesmazatelnějc.

Milly
12. 06. 2007
Dát tip
Sakra, neštvi mě- vždyť já ty fotky viděla (líbily se mi)- já se na ně tak těším......... :-(( Já je chci na památku........... Prosím, pošli mi je...............!!!

heslo mám odnepaměti, stojim přece ve frontě téměř od začátku, no né? fotky nepošlu, zklamaly by tě. představuj si tu jednu jedinou, jak je krásná. když ji nikdy neuvidíš, bude pro tebe tou nejkrásnější fotkou, jakou ti kdo v životě nafotil.

Milly
12. 06. 2007
Dát tip
Ježiši, to seš Ty!!!! :-)) Kdes vzala jejich heslo?? Ty jo, děkuju...., C. mi dnes napsal, že nejsem normální, že se moc rozebírám- jo, často to tak bejvá a tíží mě to...., ale někdy ne.... Tak mám radost, že jsou i lidi, který mě rádi viděj. Pošli fotky.......- přes úschovnu..............

Ano, kočičko moje. Myslím, že se zase brzo sejdeme. A psy necháme psama. Nebylo by to nakonec lepší? Víš, jsi zvláštní. Lákáš. Dneska jsem koukala na fotky z víkendu. Jedna z toho mračna se povedla, aspoň myslím. :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru