Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzkaz expremiérovi J.P.

02. 06. 2007
5
28
3569
Autor
Jerry_Shit

Na tomto díle s gustem kolaborovala moje Zelená žena.

Chlape s vepřím tělem,
jsi mým nepřítelem!

Chlape s tlamou vepře,
moje pěst tě setře!

Chlape s xichtem vepřím,
na rakev ti šetřím!

28 názorů

Jerry_Shit
16. 06. 2007
Dát tip
Chudáček náš malej... :DDD

Megie
16. 06. 2007
Dát tip
:-)) má ho chudáka vůbec někdo rád :-))))

Jerry_Shit
02. 06. 2007
Dát tip
malilinkatej_jerry to mámě vyřídí - já jsem zase v práci. :( A díky, koníčku. ;)

já když su v ráži a nedejbože se to sejde s už odpočívajícím a vypnutým mozkem, tak dokážu zplodit aj horší věci... že zdravím Zelenou ženu :o)


No, fakt, žádný veledílo to není, ale kdybyste věděli, jak se táta s mámou řehtali, když přicházelo na svět!!!Oni jsou oba spíš apolitický, tak to tak neřešte, vždyť to byla jenom sranda, ne propaganda.Ale teda Winter, ta tvoje Topolánkovina není ani z půlky tak dobrá, to zase jako prrr.A ještě avox : máš samozřejmě pravdu s tím zneužitím vzhledu , ale kdyby to táta nazval jen "Vzkaz expremiérovi" a obul se do vnitřních vlastností a činů, nikdo by nepoznal, pro kterého pána ten vzkaz byl, bo jsou všichni podobná pakáž :-)

Jerry_Shit
02. 06. 2007
Dát tip
Všem na vysvětlenou: Jak pěkně uvedla girasol, berte tuto hříčku s nadhledem. Psal jsem jí sem pro pobavení, ne proto, abych tím někoho rozohnil nebo nasral. Je pravdou, že pana diktátora nemůžu ani cejtit, avšak stejně tak nemusím ani Topolánky, Čuňky a ostatní havěť. Šlo mi (a mé ženě) hlavně o odreagování a proto i tyto veršíky byly napsány takhle jednoduše a razantně. Původně jsem přišel domů s veršíkem v mysli: vepřím tělem - nepřítelem, což mi okamžitě asociovalo onu zmiňovanou kreaturu. Zbytek byl už vlastně v režii mé svérázné choti. Vím, Wintere, že se dá z fleku na onu tematiku vymyslet cokoli, ale tohle opravdu nebyl můj (pra)záměr. Jen si prostě rád hraju se slovíčky. Tečka. :)

Rabb
02. 06. 2007
Dát tip
to je ale antipatií..

mohlo by to byť vtipné, keby to nebolo také... neviem to vysvetliť... čakal by som niečo rafinovanejšie ako dám ti po papuli, lebo vyzeráš ako prasa, no.

Oldjerry
02. 06. 2007
Dát tip
Jo girasol - tjf - to je fakt... musím ale přiznat, že někdy i mně ten nadhled chybí...

Oldjerry
02. 06. 2007
Dát tip
V tom s tebou celkem souhlasím... ač zase : prostoduchoviny mají výhodu, že si je každý vyloží správně, což se o metaforách tvrdit nedá... (:-D)

Winter
02. 06. 2007
Dát tip
Já jsem jenom ukázal, že tyhle prostoduchoviny nejsou žádný um. Jestli chcete můžu složit cokoliv na kohokoliv.

Oldjerry
02. 06. 2007
Dát tip
Winter - kde něco čteš o Topolánkovi ? To jen nepříliš orientovaný člověk okamžitě usoudí, že každý odpůrce toho pána musí být Topolánkovec. Jako třeba já - nejsem Topol a nesnáším toho vepříka... Já se řídím tím, jaké má kdo z nich cíle a jaké k jejich dosažení volí prostředky - a tady je i podle mne pan JP dost vzadu.

Oldjerry
02. 06. 2007
Dát tip
Tím nic nedocílíš... přesvědčíš-li však jednoho slušného člověka aby dal hlas protistraně - to už je zásluha. Tohle je sice předložení názoru, ale trochu s mírně nenávistným akcentem. To je příliš ve stylu cílového objektu a toho je lépe se vyvarovat. To víš - ve jménu vlastní moci by tento vykřikovač klidně přivedl stát na buben a naše vnuky by prodal na Střední východ do otroctví... ale dost ! vím, že to sem nepatří...

to je humus :D *

Winter
02. 06. 2007
Dát tip
Prvomájová roku 1985 (věnováno bývalého předsedovi SSM) Topolánku, Topolánku v první řadě s praporem a Leninem na plakátku tohlto ti neberem tak otoč se než setřeme tě sametem Jak se zlesa volá, tak se z něho ozývá.

avox
02. 06. 2007
Dát tip
Ale jo, čím dál tím víc uvažuji, že si pořídím na televizor stěrače :-))

Norsko
02. 06. 2007
Dát tip
poštveš na sebe mladé sociální demokraty, blázne

Jerry_Shit
02. 06. 2007
Dát tip
avox: No vidíš, to by šlo - pořád jsem si říkal, jak bych využil těchto veršíků - vždyť jich můžu použít coby hesel na ProtiParoubkovských demostracích! :))) Jinak samozřejmě nesoudím člověka podle vzhledu, ale podle činu, tahle básnička by mohla být nejen hříčkou, ale indispozicí. (Taky se Ti někdy stává, že se koukáš na zprávy a najednou zjistíš, že jseš úplně nas-štvaná? Mě se to stane pokaždý, co je vidím. Stačí, aby tam ukázali pár xichtů našich pánů ministrů či paní ministryň a je to hned!)

avox
02. 06. 2007
Dát tip
nelíbí se mi, kdybys kritizoval činy, budiž, ale tělesné nedostatky (nebo přebytky) ... a hesla jako do májového průvodu, to opravdu nemusím :-))

Jade
02. 06. 2007
Dát tip
cheche:)

už vím :o)

Jerry_Shit
01. 06. 2007
Dát tip
Právě jsem Ti poslal vysvětlení... ;)

Déjà vu ? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru