Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JDEME NA KRÁLIČÍ PIVO

11. 06. 2007
2
73
7834

"C2H5OH či CH3-CH2-OH - chemický vzorec alkoholu, ať už zapsaný racionálně či strukturně, nedokáže podchytit jeho dopad na člověka, potažmo na lidstvo. Podle nejnovějších vědeckých výzkumů má alkohol na člověka vliv jak pozitivní, tak negativní. Použitím statistických metod (metoda klouzavého průměru) bylo zjištěno, že celkový dopad na lidstvo (při gausově rovnoměrném rozložení různých případů) je neutrální. Ani takový ani makový. Vyvozuji z toho základní postulát, že alkohol člověku neškodí, tedy, že pít se dá kdykoli, jakkoli a s kýmkoli. Jako každý vynález své doby i alkohol lze využít či zneužít. Pro zachování čestných ideí vědeckého bádání proto navrhuji, abychom kolektivním pokusem ověřili či vyvrátili platnost některých výše uvedených tvrzení." prof. Maxmilián JiKo

V duchu nejlepších tradic akcí JDEME NA PIVO (založeno Stývnem blahé paměti) vyhlašujeme další, neméně zajímavé kolo, resp., zůstaňme při zemi, spíš kroužek.



JDEME  NA  KRÁLIČÍ  PIVO


Kdy? V Pátek 15.června, tudíž času na přípravu je málo. Kdo neumí pít pivo, měl by přesto za těch pár dní zvládnout alespoň základy, aby neudělal ostudu. Výjimku má pouze Pozorovatel, všichni víme proč, žeano.

Kde? Hospoda U KROUŽKŮ, Milíčova 3, Praha 3, patrně Žižkov. Měli jsme z publika opakovaně dotazy, jestli jde o nějaké specifické kroužky. Takže ne, přátelé, mohou se účastnit členové jakýchkoli kroužků. Tedy snad vyjma myslivců, což je ale s ohledem na majitele pivnice vcelku pochopitelné.

***mapka zde***


V kolik? Tož olympijských kroužků je pět, začněme tedy od 17:00, co vy na to?


Proč se akce tentokrát jmenuje tak divně? Hostitelem a současně i majitelem lokálu je totiž králík. No ano, skutečně. Nakonec - přesvědčte se ***sami.***

Literární hordy, neváhejte! Žižkov musí být pokořen!

Nějaký ten koflíček na akci zcela jistě vypijí tito: Pišta Hufnágl a obligátní vlk, JiKo, Janek, eowi, Grafoman + zpoždění, the jablkům, z koho/z čeho Zbora + moumilou, Luk Mahler, Jan Žlábek Žižkovský, Mrtvá Labuť, celý Brian, tatarský pozorovatel, Hájka, Machu Picchu,
....

73 názorů

Já si objednám svrab, syfilis a ebolu :)

JiKo
16. 06. 2007
Dát tip
tyjo ti plyšáci sou fakt dobrý :)))

Hele, žlábek, tumáš ten odkaz: www.giantmicrobes.cz :)

Králik: A že by sis to spočítal sám, když už je máš všechny pěkně vyjmenovaný, to tě nenapadlo?

wow počítám s váma vy chuligáni a přibližně vás teda bude??????????? pjet deset nebvo tak nějak napište mi jen číslo na 774 329 049 - díky. Je to důležité.................

Tož pan Mahler tataráka nechce, ale japko vypadalo že by rádo, čili bych to viděl na pět porcí. Nezapomenout na česnek, protože by nebylo čím šmrdlat topinky.

Asi usnu.

pozorovatel
13. 06. 2007
Dát tip
a já tě vyzívám

Vyzývám tě.

pozorovatel
13. 06. 2007
Dát tip
vyzívám tě

Jestli přijdeš, tak z tebe.

pozorovatel
13. 06. 2007
Dát tip
jestli budou psí zápasy, tak bych se možná i přišel podívat.. z čeho že bude ten tatarák?

Hele já vlka vzít musim, neb ho nemám kam vrtnout, tak kdybys svého psíka mohl zanechat někde jinde, asi by to přispělo k méně krvavé atmosféře v lokále...

Tatarák připravenej neni jen mám objednané maso u řezníka - tak jsem to myslel a samozřejmně že ti ho tam nedám, ale pro sych ri to ještě připomeň v pátek JU OK s tou hudbou pak Pán Bůh potěš Vaše hlasivky - apropo - bereš vlka nebo ne??? Že bych vzal to moje hovádko - pro vlka 50Kg živé váhy, matka Rotvajler otec Labrador - Nero se jmenuje je to RotvadoR. Prát se umí - máme pět zářezů - natržené ucho, prokouslá spodní čelist, natržená packa, pokousaný ožrala, pokousaný bezdomovec a dal jsem ti tip

P.S. A tatarák si prosím BEZ vajíčka. Jo, a jestli ho máš připravenej už odedneška, tak si asi raděj nedám... :)

Králiku, v hospodě, alespoň té slušné, se zvukový smog nešíří vůbec, víš. Odporný to zvyk narvat hostům do hlavy hluk, aby míň kafrali a víc chlastali...

Dero
13. 06. 2007
Dát tip
Nevyjde mi to, Králíče, nezlob se. Počet "q" ukazuje moji radost z toho faktu. :o(

opraveno - točím staropramen a bubák nebude - budem si muset vystačit s reprodukovanou hudbou /bylo by fajn napsat mi MEJL co se na tokových akcích pouští - to co já posloucuhám by vám asi nechutnalo), autorským čtením, ya má někdo kytaru - vím je to na rychlo, ale takhle rychle z hospody nic nevymyslím...................

Jo jen k té mapce - už od začátku to řeším se SEZNAMEM - ta hospoda je po levé straně - tam kde je označená je Herna u Myšáka - ta neni moje... tam nelezte - voškubou Vás a dostanete popelníkem.

Pišto dík Tataráku mám asi 20 porcí - kdo přijde později ten má holt smůlu. OMLOUVÁM se za odmlku mooooc práce amálo spánku zapříčinilo špatnou docházku. TOČÍM Staropramen Norsko i ty jsi výtáno včetně tvých obyvatel Doufám že přijde papouch už dlouho na žižkově nikdo nedostal do zobáku - Toto může brát jako oficiální pozvánku, bude-li ovšem jeho vypelychanost chtít Všechny zvu bez rozdílu v jeku, vyznání, daňového přiznání, barvy spodního prádla, barvy pleti, národnosti, porodnosti, hlouposti, se stále platným heslem: Žižkovská Republika, byla je a bude a bez peněz na Žižkov nelez.

No, u nás je taky po G H, E bejvá mnohem dřív. Ale čert ví, třeba mají příznivci duc-duc hudby vlastní abecedu... Jo, a do pátku do oběda.

Zbora
12. 06. 2007
Dát tip
Nemělo by následovat po písmenu g písmeno e? Nevím, jen se ptám.

Inu, pravý gurmán neželí obětí.

Zbora
12. 06. 2007
Dát tip
Škrabe? Chudák vlk!

Zboro Zboro, je vidět, že o kuchařském umění, o tom vzletném koncertu jemných dovedností a kultivovaného přístupu k pokrmům coby drahokamům hodným hýčkání jen z těch nejpovolanějších rukou, o harmoniích vykouzlitelných pokorným přístupem k rozličným ingrediencím, víš hovno. tatarák se nemačká, tatarák se škrabe. Vořech: Máhler se eště nevyjádřil, a drahá větší polovička to nepapá. Což vlastně vítám, protože já tatarák rád. Já tedy rád i jiné věci, ale ty ona ráda taky, a to mi pak dycky všechno sežere jak saranče.

Zbora
12. 06. 2007
Dát tip
To abys už vlka pomalu začal krmit. Jinak z něj tolik tataráku nevymáčkneš!

Tak to už máme celkem čtyři porce.

Zbora
12. 06. 2007
Dát tip
Norsko: nikoli nejlepším, ale nejzdravějším! Na to kladu obecně větší důraz!!! Pišta: pokud budu blinkat, pak to bude jistě po tataráku! (tím chci naznačit, že sjednávám tatarák i pro mou milou)

asi tě zapíšu

Celebrian
12. 06. 2007
Dát tip
asi dorazim

Dobře (hehe) tak my se budeme těšit když to vyjde

Teď ještě se musíme smluvit, kdo všechno si dá tataráka, aby se včas objednalo maso. Zatím rozhodně já und janek, další se přihlašte.

Výborně, výborně. Žlábek je v hospodě vždycky vítán, žeano :) Píši tě.

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
začíná to být zajímavé

De.

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
jablků de ?

Bude. I ostatní věci. I ty Kainarovo. Objednáme si všechno. Všecičko. Jenom aby ten zub byl vidět!

Zbora smí všechno. Tedy když slíbí, že nebude blinkat.

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
milý zboro, do hospody, kde nejlepším pitím je skotský střik mne nikdy nedostaneš :-)

Zbora
11. 06. 2007
Dát tip
Mohou se konzumovat i jiné nápoje než již výše zmiňované pivo? Například mléko nebo skotské střiky?

pozorovatel
11. 06. 2007
Dát tip
to je taková ostuda!

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
dobrá

papouch
11. 06. 2007
Dát tip
páč přece tě nebudu votravovat svejma blbejma kecama

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
kurva, proč mě nepošleš avi, papouchu (do prdele)

papouch
11. 06. 2007
Dát tip
a kde to? v Pejř.... ajo, v Praze .-)

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
všimni si, že mlčim

Co chceme nebo né?

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
a ..., jsem se zapomněl zeptat CHCETE NEBO NÉ

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
milý hufnágle, i ten zbora ví že máme účinnou pobřežní hlídku ... :-)

Vydrž bejt zticha a fjordům se nic nestane.

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
vydržim všechno, milý hufnágle ale na fjordy mi nesahej, nesahej nebo budu zlej :-.)

Norsko nechť zavře své nevymáchané fjordy, a Grafáč nechť dorazí později. Bude za trest sedět dýl než ostatní.

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
chceš ukázat cestu do bohnic, milý jiko ?

JiKo
11. 06. 2007
Dát tip
Grafo: na tvou (blbou :-) ) otázku bude odpovězeno veřejným hlasováním s možnostmi ANO a NEVÍM (jdu to domluvit s Armandem, počkej 14 dní na odpověď)

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
já nevím, milý grafo (co jiného s tím avi asi mám dělat)

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
jó, králik ten byl nebezpečnej nebyl zlej

JiKo
11. 06. 2007
Dát tip
Krrrálík, doktor Krrálík (vrchní prchni) :)) a když už jde o králíky pozveme i sašu králíka:) ávie

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
ságy (vole) :-)

JiKo
11. 06. 2007
Dát tip
to jsou severské pověry :-)

Norsko
11. 06. 2007
Dát tip
nechodím tam, kde mě nechcú

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru