Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jako hloubky

21. 06. 2007
0
2
1589
Autor
Ferrda

Jak hloubky někdy mělčinou postiženy jsou

Nazdar, jak tak zase po nějaké době nahlížím do hloubek, spíše plytko shledal jsem čím to asi tak je, že potřebujeme klub, abychom v něm přebývali v samotách ? že by stud na vlastním zhodnocením ? nebo ne-dost uznalosti nad vlastní malostí ? nejhorší klub ? to je život sám, co s tím nadělám ? vztekám se už zase, navzdory nenormalitě vztahu ke kráse prej se jenom vychloubám, ba i brouka Pytlíka ze sebe udělám, tak to jsou věci! kde místo lásky zbyly jen kecy ? co ty na toto ? ps- mám tři adresy a jdu se zase zahrabat

2 názory

Ferrda
10. 03. 2010
Dát tip
Jak se k tomu postavit, vo tom to je ! původně věnováno mé adoptivní dceři 2007 A dnes ? 2010 ? Dočetl jsem si zase po letech Iana Hartoga jmenuje se to "Nemocnice" - je to z roku 1963 odehrává se to v Houstonu vydáno u nás 1976 a jaksi si nepamatuji, kdy jsem to četl poprvé- Ale to hlavní na tom je, že je mi z toho zase srovnatelně na blití. Neb shledávám, že moje psaní pro samotu je vlastně humoreska.

Annalis
02. 03. 2010
Dát tip
Není to zlé.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru