Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtěla bych...

25. 06. 2007
8
23
5220
Autor
Milly

12.6.2007 Pořád nějaký hloupý kecy a přemýšlení- chtěla bych pryč z toho, úplně pryč. Zatím stojím tady a píšu na reklamní neon.

Chtěla bych pryč, sakra, pryč z tohohle světa

někam, kde je jenom volnost, divokost,

svoboda, láska..-

kde se lidi milujou jenom tak,

lehaj spolu nahý na trávě

a nikomu

to nepřijde divný.

Všichni si tam hrajou

a smějou se

jenom tak,

jenom tak...


23 názorů

Scilly
23. 11. 2009
Dát tip
je vyborne ze je to nielen dokonale jednoducho ale aj trefne... pre mna teda ano :)

Candy
05. 07. 2007
Dát tip
To já bych taky chtěla někam pryč, kde se žije jinak, asi za jiným účelem než ty, ale tam, kde vládne harmonie, úsměvy, upřímná dobrosrdečnost, láska, žádný dospělácký stresy o obživu a každodenní povinnosti....

Jakubisko
02. 07. 2007
Dát tip
jej....tak jednoduché a tak úderné....i slzička se objevila....:) * a neopomenu ani prolog....nádhera, ty reklamní neony.....auau...*****

Milly
29. 06. 2007
Dát tip
Mně se taky líbí...... :-) (jedná se o přesný zápis). Díky.

domin.go
29. 06. 2007
Dát tip
ten prolog...!!!

Milly
29. 06. 2007
Dát tip
Lakrov: nevím, já slovníky nečtu... :-) (skoro). Jo, máš pravdu- nejlíp to šlo ve školce.., pak nás sešněrovali a je to docela pracný povolovat ten korzet..., ale někdy to jde.. :-) (haha, hele, už mi hádaj 18 let, třebas je to známka, že se mi to daří..... :-)). Tangens_Omega36: však já to taky zkouším! .o) silence: když mě napadlo, že chci ven- tak jsem to napsala.. :-)). Hups, není?? To by mě tedy zajímaly Tvé zážitky...... :-)) avi i ke kritikám tady dole- ohledně skleněné krabice....., jo!

silence
26. 06. 2007
Dát tip
upravil bych snad jen jednu vec, chtel bych dovnitr, nikoliv vem, dovnitr toho sveta ktery jsi nacrtla :) reknu Ti, eni to zas tak slozite a clovek, clovek pokud chce, dokaze temer cokoliv. Mej se, smej se ;) *

Lakrov
25. 06. 2007
Dát tip
To už máme prosraný (až na to milování; teda). Ty tuším skoro dvacet let a já asi čtyřicet - zato se vším všudy. Dát TiP za připomínání ohavností světa a času je rouháním všemu co je Millý. Ale dám. A omlouvám se z ten neslovníkový leč nevyhnutelný výraz. Který že to byl?

jt
25. 06. 2007
Dát tip
.. :-)

Milly
25. 06. 2007
Dát tip
jt: tohle stačí.... :-) Diana: ale tak aspoň vyjímečně by mohlo bejt.... .-)) Nebo mě už nebaví dělat si furt těžkou hlavu a mít spoustu zábran... a to má dost lidí....... to se pak těžko navazuje hlubší kontakt.. Darksky: díky za vyjádření souznění.... :-) Vikivika: dík za připomínku toho textu a za slova..

jt
25. 06. 2007
Dát tip
jaký si to uděláš, .. nevaž se, .. co Ti an to napsat

Diana
25. 06. 2007
Dát tip
Nic nemůže být "jenom tak", druhá strana té mince je zodpovědnost a člověk jí neuteče..:-)

darksky
25. 06. 2007
Dát tip
taky mam naladu na nejaky to pryc kde se lidi maji tak normalne radi

Milly
25. 06. 2007
Dát tip
Áááááááá, už vím...- je to ona! :-) To jsem předevčírem kdesi četla- a nebylo u toho napsaný, odkud to je, ale moc se mi to líbilo! :-)) "Co je to za sklo, co tak jistě dělí nás ta průhledná, čistě studená a pevná hráz co je to za sklo, co tak jistě dělí nás když tvoje já se zdá být mému ty tak blízko ať je to jak chce, myslím nastal čas aby se do toho skla zlýho něčím třísklo. Co s tím sklem, co dělí nás Co s tím sklem, to sklo je tu zas Co s tím To sklo, to je v nás a tím to taky je že nikdy nechci víc než musím dát a že nic nechci nechat na sobě stále to cítím, jak pevně je v nás to sklo, co z tebe dělá cizí na něj vždy kreslí květy zla mráz co vzniká v nás, když ocitáš se v krizi. Co s tím sklem, co dělí nás Co s tím sklem, to sklo je tu zas Rozbít sklo, co stále tu je Rozbít sklo, jen o to mi jde Rozbít jo,ne,jo-rozbít"

Milly
25. 06. 2007
Dát tip
To neznám, o co se jedná? :-) Děkuju...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru