Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ej, píčo, píčo je v koši

30. 06. 2007
1
23
2503
Autor
Repulsion

Je to událost, páč se to skutečně stalo. A jelikož se jedná o text, který si zde své čtenářeř našel, požaduji za vhodné je o tom touto cestou informovat.

Mám jen jednu otázku: Vello, proč?

23 názorů

Repulsion
28. 09. 2019
Dát tip

Asi už ne. Ani si to už nepamatuju :)


Garth
01. 07. 2007
Dát tip
Mně se dílo Ej, píčo, píčo líbilo.

StvN
01. 07. 2007
Dát tip
Mně vulgarizmy vadily vždycky. To, že jsem to nekomentoval a občas také nějaký použil je druhá věc, ale když se někdo slušně zeptá, tak mu řeknu, že mi vadí.

pičo
01. 07. 2007
Dát tip
lžeš! kdybych bylo v koši, to bych o tom muselo něco vědět...

martinez
30. 06. 2007
Dát tip
nevím esi sem tě, stanislave, avízla... a to neuběhlo ani těch inkriminovaných 10 minut...

martinez
30. 06. 2007
Dát tip
víš že já mám literru ráda, hlavně rajčátka a spoustu užitečnejch čudlíků jako třeba zobrazit pouze nepřečtená díla nebo krásně se nabalující zprávy kdy aj sklerotik jako já udrží myšlenku aj po delší časový úsek jak 10 minut... ale ty hádky a mazání a blokace mě štvaly už tam, tam je to komornější takže není úniku... tu mě to tak nepřišlo... až do středy teda... no ale na liteře bych nebyla redaktorka :o)

stanislav
30. 06. 2007
Dát tip
já myslim, že je mnohem lepší bejt na liteře... hehe... tam je to teď hodně v klídku... časy se měněj... ale Repovi se tam nechce, a tak si musim vychutnávat plody jeho ducha tady, ovšem koukám, že se tu dlouho nevohřejou... :o))) měl by to dávat i na totem, tam nikdo nikoho nemaže. maximálně to daj do koše, kam se může... a tyhle veršiky by tam určitě nedali, nejsou mešuge... v tej jejich redakci, tak jako jsou tady.

martinez
30. 06. 2007
Dát tip
nenechte se prosím vás všeci smazat a zablokovat... co bych si tu pak sama počala?! víte že já vulgarismy asi používat neumím... jen někdy pod nátlakem a pouze ve verších... že Repe? :o) stanislave, díky za avi, a su ráda že se Rep drží hesla - Vella maže, Prorok jede vaše Hanča Magdalena Mařka

stanislav
30. 06. 2007
Dát tip
já chtěl tu krásnou básničku zrovna zarecitovat přítelkyni Aleně, která poctivě přečetla knihu Mozkodlab a Mistra málem obdivuje, a ejhle báseň nikde! jsem pobouřen, Repulsione, dej tu krásnou věc aspoň na totem nebo literru, abych si mohl užít, tvé verše nesmí zmizet...

stanislav
30. 06. 2007
Dát tip
ano, kdo blokuje tohoto jezdce a Mistra verše, jeho nádhernou poezii, nerozumí tomu, co je krásné!!!

Narvah
30. 06. 2007
Dát tip
hm, mně se to dílo líbilo. bylo tam sice napsaný několikrát píča, ale na to sem si u tebe zvyk. podle mě je to určitej způsob vyjadřování, kterej mi není nijak vzdálenej.. myslim, že každej den to aspoň jednou řeknu :) ale těžko se můžeš divit, že to máš pryč..

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
Pokud vadí vulgarismy, tak za tohle jsem dnes byla smazaná a zablokovaná já ;-)) ........................................... Za Nicollette!!! Prolog "Vážení Písmáci, během uplynulých pěti dní se ... velmi vyostřily osobní výpady ze stran některých uživatelů ... Vzhledem k tomu, že smazaní uživatelé nebyli schopni a ochotni ustat ve svém útočném jednání, nebudou jejich účty obnoveny. Nadále již nebudu tolerovat osobní výpady ... a ani útoky v kritikách. U uživatelů, kteří nebudou schopni se zdržet nadále výše uvedeného rovnou přistoupím k blokaci jejich účtů či ip adres a to i s rizikem, že poklesne návštěvnost serveru... Děkuji za pozornost, Vella" V nadpisu zmíněná redaktorka se před několika dny v diskusi k Pištově Anketě vyjádřila "...to se má ta tvoje umělohmotina na co těšit..." a pak také "...tys to byl, kdo řekl, že je to bývalá prostitutka..." (bohužel nemohu citovat doslova, diskuse i dílo byly zabity). Když jsem si to přečetla, zalila mě limbickosystémová první vlna emocí a chtěla jsem si to s výše zmíněnou vyřídit růčo mezi čtyřma pěstma. Ale pak jsem si přečetla pár jejích dalších reakcí a uklidnila se. Ne, nejde o mě. Dnes, po uveřejnění Prologu, se o ni bojím. Aby nám tu ještě dlouho mohla dělat společnost a nebyla taky zablokována. I s rizikem, že pak jistě poklesne návštěvnost serveru... P. S. Píšu z Ruska, neb sdílím domácnost, zvířata a PC s jedním rebelem, který nepouživ zdaleka takové výrazy jako slečna výše, byl dnes zcela zablokován. LIDÉ, BDĚTE!!!

Vitex
30. 06. 2007
Dát tip
Jo jako vulgarismy jestli vadí ? Nevadí. Mně vadí to mazání..

Repulsion
30. 06. 2007
Dát tip
Ty, vole, nakonec to tady bude samý Mirek Dušín. Já se asi poseru. Stvn vadí vulgarismy. Ale vysomrovat zlevněný lístek na Hrachovku, které byly jen pro účastníky srazu, a pak se hned zdejchnout, to mu nevadilo. Podvraťákovi.

Vitex
30. 06. 2007
Dát tip
No ale jinak mi to samozřejmě taky vadí..

Vitex
30. 06. 2007
Dát tip
Já nevim - nečetl jsem to dílko. A pokud vím, vulgarizmy tu nikdy nikomu nevadily (aspoň do včerejška) a už vůbec ne v dílech. Jen jsem chtěl nabádat, abysme ji nedráždili, bo zejtra má být jakési setkání Armanda s pozorovatelem (a kdoví s kým ještě), tak bych to nechtěl nijak ohrozit. A jinak : Bacha, ať tě nesmázne celého..

StvN
30. 06. 2007
Dát tip
Mně to vadí.

Repulsion
30. 06. 2007
Dát tip
Já do Velly nerýpu. Rýpu snad? Nerýpu. Tady jsem se už dlouho k ničemu nevyjadřoval, po dlouhé době jsem tady vložil dílo - a ona šup s ním do koše. Přitom se tam jen několikrát opakuje slovo píča - to tady nikdy nikomu nevadilo...

Vitex
30. 06. 2007
Dát tip
O co jde ? Smázla ti dílo ? Jinak bych se ale zdržel nějakého zbytečného rýpání do Velly, bo to konečně začalo vypadat chvílama docela dobře.. :-/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru