Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

z dějin kadeřnictví

23. 07. 2007
6
6
2713
Autor
ruprecht

z dějin kadeřnictví


krátké vlasy žen
byly kdysi
nepochybným znamením
odsouzeníhodných mravů
podobně
jako jindy
dlouhé vlasy mužů
zatímco
prázdným hlavám
nikdo nikdy
žádné překážky
nekladl

6 názorů

Marcela.K.
24. 07. 2007
Dát tip
Farte...máš to marný... nech si Hyda.. já si nechám Jakyla :-) ... a máš to pomotaný... se podívej na registraci... kdo tu je jak dlouho.. Roman si mohl vybrat...co myslíš ?!...Jsi už trapný s tou svojí ukřivděnou ješitností... no tak jsem ti třikrát típla telefon... osm měsíců to nemůžeš rozdýchat a ještě přilezeš sekundovat na Písmák?!... a co když to je tak, že srandu má ruprecht z tebe... to tě ve tvé samolibosti nenapadlo? Proč ubližuješ klukovi, kterej ti nic neudělal... proč seš tím hnusným našeptávačem? Svůj život sis posral( promiň, Romane) tak ho musíš posrat i druhejm? Proč sem lezeš a nedáš mu pokoj, ty? Jseš snad teplej? Ke všemu tomu ?! :-) A jestli mi nedáš pokoj, tak si dám tu práci a na tvůj rodnej Liter vyvěsím v kostce všechen ten hnus, kterým jsi mě kdy počastoval... ať tví příznivci vidí, jakej jsi za oponou ubožák... se běž věnovat míchání sraček...jak sis správně uvedl na svůj profil... ničeho jiného totiž nejsi schopen.

Fart
23. 07. 2007
Dát tip
Na prázdné hlavy žádný mustr není, jen čas ten možná odsoudí je .... k zapomění ... *- ... a .. áááá .." ...promiň :-))) * .... jinak ale dobrý ... jen se z toho neposrat ... a odehanat ty co prudí ... zpoza našich vrat ... :-)) Jak to de bejku s tou tvou stihačkou ...??? / ... to ti nezávidím brachu, ... radši bych klečel na hrachu a křičel z plných plic ,,, že kdo nemá nic ... má mnohem víc ..!!

Marcela.K.
23. 07. 2007
Dát tip
promiň :-))) *

Marcela.K.
23. 07. 2007
Dát tip
@

avox
23. 07. 2007
Dát tip
To jo, když ono je víc vidět to co je na hlavě, než co je v ní */

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru