Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svíčka..

29. 07. 2007
3
1
1681
Autor
deccal

    Byla sama bez lidí, v koutku se svíčkou která už skoro dohořívala a s přáteli kteří ji dali jen nenávist, smutek a trýzeň. Neznala boj, neznala lásku, neznala život.. Pak jste přišli vy a svíčka pomalu začala silně plát. Byli jste andělé kteří ji ukázali co je život, láska i přátelství.. ale sami jste nemohli létat, neměli jste sílu.. lidé vám zmrzačili křídla.. ona byla s vámi a chtěla vás vyléčit! Ale jenom vy jste jí dokázali pomoct i když nechtěla, dokázali ji zvednout aby šla zase o krok dál, milovali jste ji.. ale ona vám nedala vůbec nic.. nic co by pomohlo vám.

     Jednoho dne si uvědomila, že nemůžete létat díky lidem jako je ona.. Díky tomu, že vám lidé brali cit, lásku, naději i víru.. Lidé dokázali mluvit slova která nic neznamenala ale vám nedokázali dát nic.. Ona chtěla být jako vy,chtěla cítit jako vy,ale nemohla.. nemohla proto,že nic z toho v sobě neměla,byla slabá.. Čím víc se snažila pomáhat tím víc ranila,čím víc chtěla milovat tím víc se nenáviděla..
    Přestala vás vnímat,pro vaše dobro,které zůstalo a odešla tam, kde byla dřív.. tam, kde byla svíčka která už zhasla. Nechápali jste proč to udělala ale pochopíte.. jednou.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru