Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozmluva..

29. 07. 2007
3
5
1765
Autor
deccal

žila jsi, byla jsi, odešla jsi, umřela jsi..
   Umřeli s Tebou, andělé i démoni.. přátelé i nepřátelé, rodina. Zabila jsi je tím, že jsi zabila sebe.. Proč jsi to udělala, když jsi je milovala? právě proto, že jsem je moc milovala, odešla jsem.. odešla jsem tam, kde mne nikdo nezná a nepozná.. nikdy! Na světě to udělat nešlo, nedokázala jsem odejít jinam, poznat jiné lidi a ublížit i jim.. Tady nemůžu nikomu ublížit, tady jsem NIKDO, bez citu, emocí, myšlenek, bez lásky.. sama.
Kdo moc miluje, moc ublíží.. Kdo žije, stejně žit přestane..
   Odešla tam, kde člověk nedýchá ale žije.. tam kde nevidí, přesto, že oči má otevřené.. Odešla za nimi, kde v dálce se chechtají ti co jim ublížila.. Ale nejsou skuteční. Ti skuteční žijí ale ona ne.. tak proč jsou všude s ní?
   To je ten trest.. tady je odvrácený svět.. na světě kdes žila by Tě nemohli nenávidět.. tady ano.. Upadneš v zapomnění, jako každý člověk v něj upadne, kdo si vezme sám život..
Co jsi chtěla, máš mít..

"Pozor na přání které si přejete, mohou se vyplnit"


5 názorů

Santi€
29. 08. 2007
Dát tip
jo, odpuštěno:*)

deccal
28. 08. 2007
Dát tip
opraveno.. odpuštěno?:)

Santi€
24. 08. 2007
Dát tip
za čárkou se píše mezera, hrozně mě to ruší:( úvod mi mile připoměl jeden text: ČLOVĚK Narodil se zemřel shnil a teď je v pekle

deccal
04. 08. 2007
Dát tip
díky..:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru