Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hubnu

22. 08. 2007
7
15
2296
Autor
pole

HUBNU

léto
plní břicha sady.

jen mně
vylezly malinko
oči z důlků
a kosti
najednou hrozně jsou.

kotvičky tvých
po týdny šetřených slov
propadly skrz mě na parkety.


15 názorů

Méhari
27. 08. 2007
Dát tip
mně se líbí kotvičky a zase závěr, máš je silnější než zbytek básně!*t*

cup_of_tea
24. 08. 2007
Dát tip
výborný

Anetté
24. 08. 2007
Dát tip
Tak, jestli chceš nářezový kritiky tak tady to máš: Hele, chlape, ten poslední řádek je lepší rozkouskovat na dva. Jo, máš na mě smůlu, dneska jsem tvrdá. :)))*

martinez
22. 08. 2007
Dát tip
smazat název z dílka! tyrane!!! :o)

Zuzulinka
22. 08. 2007
Dát tip
mě to příjde taky malinko nedodo....

martinez
22. 08. 2007
Dát tip
MNE si všímej a smaž název z dílka! :o) a mně osobně se háčky s návnadou ze tvých slov propadly skrz mě na parkety líbí víc ale má to jinej význam než kotvičky - kotvičky sou jistota, háčky past :o)

pole
22. 08. 2007
Dát tip
Lyrák: né jako, neblbnu, já si tou básní nejsem jistej, mám tady uplně moc verzí. pravda, tuhle považuju za finální. i když je třeba jedna kde se to nesnaží bejt tak explicitně daný a vůbec a tak ale naopak, já potřebuju nářezový kritiky, už sem to psal, že se to chce pohnout a že se chce psát a že je mi jedno, jestli mi někdo bude vyčítat že sem házim nedodělaný věci za kterejma si třeba nestojim:)) no, taky nevim, jestli to je pochopitelný no. chci říct, člověk si občas rád ověří, jestli někdo vidí nedostaky stejně, na stejnejch místech, jako autor a tak... a navíc to míň bolí, ten sprd:D Dáša: kotě, jo?:) díky:) kosti byly původně takhle "a kosti přibyly" ale usoudil sem že je to nepochopitelný a i Petr Hruška se svojí úspornou poezií používá občas patetický hrozně:)

Dáša
22. 08. 2007
Dát tip
mně se líbí, kotě a Lyráka si nejšímej ;o)) ... líbí se mi úči z důlků vylezlý ... jenom ty kosti, co jsou 'hrozně' ... :o/ ale zaslouží si *t*

pole
22. 08. 2007
Dát tip
LÉTO léto plní břicha sady. jen mě vylezly malinko oči z důlků a kosti najednou hrozně jsou. háčky s návnadou ze tvých slov propadly skrz mě na parkety. co takhle?

pole
22. 08. 2007
Dát tip
Lyrák: copak jsou kotvičky tak blbý slovo?:) jinak já vím, mě právě ta příroda furt láká a tak ji všude cpu.... díky:)

martinez
22. 08. 2007
Dát tip
divný léto... neúrodný, pro pole? :o) vadí mi jen ten název v díle, moje stará bolístka, s tím mě trápěj skoro všeci :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru