Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jedna paní povídala

26. 09. 2007
7
13
2081
Mám kámošku - má tolik chlapů! jenže dost se to v ní mele má je a nemá všichni chtěli by hned do postele no řekněte copak se to dělá na prvním rande osahat si těla a nemít čas se těšit z kopretin? má mě rád - nemá ... - hloupý zdržovačky? v tomhle jí holce asi neporadím ale jak znám se o jedno se vsadím: nadměrný kvalt jí dá jen "z hračky plačky"

13 názorů

T* pro Tebe :))))

zzlatý
27. 09. 2007
Dát tip
Haló, ženské na pavlači, já myslím, že už to stačí, třeba nejsou "hračky, plačky" co když jsou v tom jenom kačky? Zasmál jsem se, je to vtip, proto přidám taky tip...

Zdaleka ne. Nebo jen z dálky...

Hele Marš, trochu toho metaforického ohledu by to chtělo, dyť jsi básnířka :)))) os: děkuji

os
26. 09. 2007
Dát tip
Já tomu rozumím!

Víš jak daleko je do května? Co blbneš, to už by ho dávno přestalo bavit! Ta báseň je přece o trhání kopretin, že?? (:-))

hes: no jo, ta tvoje si aspoň užila - ta moje nedá a nedá :)))) tal: moc dík za návštěvu, moudrost a za radost :))))

Talbot
26. 09. 2007
Dát tip
Co se to tu zase rozvíjí za pseudo-filosofickou diskuzi? Nemám pocit, že by ta báseň byla o píchání nebo celibátu. Navíc jsme na tom všichni stejně, antika zdaleka nebyla tak ideálním místem, Backchus je iluze klasicistů. a Tip. :) (napadlo mne, že bych pozval p. Jarmilu na kávu, jenže by z toho byla pro mnohé postel- cynicky by řekli- "no jó, no".......

Hesiona
26. 09. 2007
Dát tip
Některý holky maj´prostě na chlapy smůlu a podvědomě si vybírají pořád tytéž typy... :o(

hes: to jako být či nebýt - teda dát či nedát? :)))) av: no vidíš, a já s ní tiše trpěla - máš pravdu, je to sranda, jen to tak brát :)))

avox
26. 09. 2007
Dát tip
agentura JPP - nepatřila by do zábavnějších kategorií? - něco k smíchu, něco možná k pláči tak vítejte dámy, dneska na pavlači :-)) */

Hesiona
26. 09. 2007
Dát tip
... komu není rady.... Já znám jednu , která má každé s pěti dětí s někým jiným, ale je to hodná, milá a všeobecně skvělá ženská.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru