Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluji tě

07. 10. 2007
6
8
3261
Na postelích bílý satén a z mých úst jen tiché ž-tém, ĺúbim ťa a mám tě ráda, opálená nahá záda nikde však tu nevidím; za lásku se nestydím, nevíš, jak žal v srdci mám, co bez tebe prožívám. Dva roky už píšu řádky, ani slůvko nejde zpátky, pošťák k tobě nechodí? Dál tak žít se nehodí! Snad máš jinou adresu, na křídlech ti přinesu, i když život snadný není, poslední mé pozdravení. Do oblak s ním zvolna míří z pampelišek jemné chmýří, pověz, proč se láska ztrácí, než mé srdce vykrvácí. Pokud máš jí ještě trošku, připni růži na punčošku, ze své lásky postav chrám, bez tebe jen umírám. Tiše vstup do mého nitra ještě dnes a nebo zítra, dlouho čekám s bolestí, věřím v tebe, ve štěstí. Neopouštěj lásku, běda! Bez ní se dál žíti nedá, s nadějí vždy chodím spát, že máš přece trošku rád. Nezapomeň, ty můj broučku, jen pro tebe potichoučku slabikuji jako dítě tisíckrát své "Mi lu ji tě!"

8 názorů

Tak bacha, na by-pass jsou dlouhy objednací lhůty!

moorgaan
12. 03. 2008
Dát tip
me z tebe zacina bolet srdce..... takhle krasne milovat................../****

zzlatý
08. 10. 2007
Dát tip
Láska, to je záhada, nevíš proč - a uvadá... tip

Myslím, že ti tam chybí ještě c a písmena budou přeskládaná drobek jinak, orig.franc. slovo jsem kvůli výslovnosti nepoužila s c h v á l n ě...

a z mých úst jen tiché je t´aime

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru