Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zašeptáš mé jméno

11. 11. 2007
6
10
3117
Přijdi ke mně, drahý mluvko, zašeptej mi něžné slůvko, denně čekám vyznání; tvůj hlas láskou vyzvání, lítá kolem našich dveří, nikdo tomu neuvěří, že zní jak zvon kostelní. Zacinká jak zvonky malé, poletuje neustále, až se u mě posadí, po tváři mě pohladí; čekám stále vzácnou chvíli, kdy konečně, ty můj milý obavy se lehce vzdáš a mé jméno zašeptáš.

10 názorů

Miroslawek
15. 11. 2007
Dát tip
Ó mocná Pýthie ;o)

Nepochybuju, že si mě najdeš, ty moc dobře víš, komu co kritizovals a kde čekat odpověď. Proto i teď bez avíza a nebuď tak zapšklý. (:-)

Miroslawek
15. 11. 2007
Dát tip
Zatímco ty chytře neupustíš ani avízo, viď? :-) Jak primitivní, ale neúčinné. Pro mne je velice zajímavé, jak se od svého textu téměř bez nádechu a zbytečného přešlapování dostaneš k mému sexuálnímu životu, který s ním ovšem nijak nesouvisí a tobě do něj nic není. Kdybych měl zájem pokračovat stejným směrem, tak za tím budu hledat závist nebo neukojené touhy, ovšem já na podobná pokřiveně zkratkovitá myšlenková spojení netrpím ;o))) Zpět k textu: má-li něco povahu pouhého ornamentu - bez potřebné významové složky, je to v textu zbytné a zbytečné, takhle se tančí tanečky s bárbínami, ovšem na dřeň, k podstatě pocitu se nedostaneš.

Viděl jsi už někdy plnou ozdobu? Leda tu svoji, ne? A možná proto tě tlačí v hlavě...a musíš si za každou cenu někde upustit...

Miroslawek
13. 11. 2007
Dát tip
Hynku, Viléme, Jarmilo... v celém dílku není víc, než titulek stačil říct. Slova degraduješ na prázdné ozdoby.

Janina6
12. 11. 2007
Dát tip
:-) *

* m á m t ě r á d a *

J a r m i l k o o o o ó ó ó . . . . *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru