Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Připomínám!!! Večer se Stanem Háberem a Z.V.!!!

04. 12. 2007
1
53
2359

Přátelé Písmáci, i vy, se kterými se ještě neznám /a moc ráda poznám/, naplánujte si volno v tento krásný předvánoční čas a nenechte si ujít jedinečnou příležitost k setkání se Stanem Háberem!

POETICKÁ ČAJOVNA JARMILY MOOSOVÉ - hostem bratislavský básník, spisovatel a publicista STANISLAV HÁBER - za účasti ZUZANY VOZNICOVÉ z Českého Těšína, autorky části sbírky DVA TÓNY /Háberovy v pořadí jedenácté/, proběhne slavnostní křest knihy doprovodný program: MIROSLAV KANTEK, autor dekadentní poezie, Praha kytara a zpěv: KARLA KRÁTKÁ, Rakovník kde: Křišťálová čajovna Galerie Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Praha 4 - Chodov, Zakouřilova 955/9 kdy: pátek 7. prosince 2007 v kolik: v 19 hodin V případě bloudění volejte: +420 728 110 858 GALERIE CESTY KE SVĚTLU


53 názorů

NePoe_ta
05. 12. 2007
Dát tip
Hejna slétaj, Háber rozhozen na Chodově :))) ... hmmm, ... překročí pražský chodec úděs z kresby? Nevyvalí, neupadne z ní ... ? :)

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
A já bych tě tam ráda viděla, ale chápu, že důležitější je být mámou...jezdit můžeš, až budou děti větší a raději, když máma bude na půl dne v Praze :-)

Norsko 1
04. 12. 2007
Dát tip
ano zuzu, tak otevřené dlouho už jsi srdce neměla

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
heckýýý Zuzulííí !!!!

Zuzulinka
04. 12. 2007
Dát tip
Nevím jaké dal informace Stanko tobě, mě dal takové, jak jsem napsala výše a takto jsme i byli domluveni, s tím jsem do toho šla a takto to i akceptovala spoluautorství znamená práci dvou lidí třeba na jedné básni, či jedné knize...my jsme na ni nikterak nespolupracovali, pouze jsme se rozhodli ji vydat spolu, zády k sobě, zároveň jako samostatně žijící a dýchající jednotku, něco jako manželství, kde se dva respektují, resp. Stano mě s laskavostí jemu vlastní oslovil s nabídkou a já ji za výše uvedených podmínek přijala...čili si neskromně myslím, že mám do toho trochu co mluvit i já...a že mám právo minimálně vyjádřit svůj názor cesta do Prahy mě stojí nemalé peníze , s dcerou jsem se pávě vrátila s pohotovosti, kde ji píchali zanícené ucho a opravdu nemám chuť se tady hádat o nepodstatné věci kniha dýchá, žije...především díky penězům, které sehnal Stanko, a bude žít a dýchat nezávisle na mě...vypustila jsem ji do pomyslného světa a ona jako dítě, dospělé a snad i vyzrálé si poradí...ale zaslouží si bojovat sama za sebe tak to cítím a třebas mě za to ukamenujte srdce mi od počátku říká, že tam nejsem vítána, že je to děláno pro Stana a já mu z celého svého zbytku všechno to krásné přeju protože tento člověk si to zaslouží a taky vím, že ani on se nemá na mě proč zlobit

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
...Jste hrozní!!! Taky bych ti dala přes zobák, ptáku! Alfi, by mě zajímalo tvý příjmení....

to jo, na myslivce dost dobrý :o)

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
já jsem jednou nakukoval do dámské šatny, páč tam bylo světlo .. a dostal jsem takovou přes zobák, že se mi dělaly před očíčkama obrázky jak z kaleidoskopu... takže taky chápu... .-)

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
... Já ty obrazy miluju...tak mi to nedělejte... prý je chápou hlavně lidi, kteří tam už nakukovali..a já tam stála a viděla to Světlo...Hajný to umí namalovat.

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
myléé - proti hajnýmu jsem nikdy nic neměl, páč sekera je za dva zlatý a to půrko za dolar, takže proti hajnýmu rači nic, nerad bych o to přišel... .-)

ta slza je tam porád...není to vada na mojem monitoru ? :o)

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
fšim!! Ale tam to .."tamto" již nevypadá jako hovénko, lébrž jako soplík pod nosem dítěte!! ...takže dozajista chápeš, že jsem rrrozčepýřený a fsteky klofu do bidýlka, až z něj létají třísky!! .-)

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
Hele, papouch, hajnýho nech na pokoji... bych chtěla vidět co bys namaloval ty...tak leda to něco... byla to slza a i kdyby ne...tak na to, že jsi pták, jsi pěkně přízemní...

P_H se zmínil, že je tu stejný obraz podruhé, tak jsem si řekla, že to je vážně škoda :)))) koneckonců jsem pro Tebe vybrala obdobný, nevšiml sis? :)))

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
> Udělala jsem to, jak nejlépe jsem uměla. Tož to teda moc dobře neumíš .. :-P ..néé dělám si srandu .-) Napíšu do zpráviček, ať to nevíříme tady Noale - co mě naštvalo více - proč je změněný obrázek nahoře??? Kde je ten pták bombardující dvě homole hovénkem??? Kde je odpověď na můj dotaz??? He??!?! :-p

na Chodově je takový les, že se žádní ptáci ppašit nebudou...:o)

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
Nehraju na nic...jsem hluchoň, ale zpívám ráda v lese...ptáci se plaší a srnky skákají do propastí...zajíci mi klečí u nohou a prosí o milost...

a hraješ na flétnu? mám doma dvě :o)

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
Já chci šípkovou :-))

aby ten večírek nedopadl jako myslivecké posezení ve Slavnostech sněženek...:o) začínám se čím dál víc těšit :o)

Norsko
04. 12. 2007
Dát tip
zachovejme

Tož už by to s těmi avízy pomalu stačilo, co vy na to? Zuzančin problém mi začíná lézt krkem...

Zachovejme si přízeň, věrní moji ... mám vás ráda.

ach jo...dneska se dá knížka vydat za pár dolarů přesa internet ( www.lulu.com ), a tady je kolem toho takový humbuk...akorát se spousta lidí naštve...

Zu: z úcty ke Stanovi si dovolím poslední slovo: Je pravda, že se Stanovi moje formulace jeho informací zdála poněkud krkolomá a jako Muž by Ti přenechal v textu pozvánky svoje první místo - to ale nebyl můj záměr, lituji. Udělala jsem to, jak nejlépe jsem uměla.

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
To tu knížku budeme škubat? Na půl? Já teda nerada "křtím" knížky... připadá mi to praštěný... křest je pro mě něco jinýho a kniha ho nemůže splnit...ale budiž...se s tím nějak srovnám...ale Zuzulinka by tam asi být měla, ne, když je jí tam půlka...a navíc mám ráda knížky, který jdou otáčet :-))

Norsko
04. 12. 2007
Dát tip
prosím tě, jarmilo napiš tam "poloviny sbírky" a bude klid :-)

Norsko 1
04. 12. 2007
Dát tip
milí zlatí, hádáte se o slova ponižuje vás to všechny

Nickyx
04. 12. 2007
Dát tip
kruci ja zrovna nemuzu :( to me mrzi, kdyby to bylo bliz tak si to neneham ujit...

Zuzanko, je Tvoje volba se zde takto prezentovat - já s hrdostí zacházím jinak. Stano mi dal veškeré potřebné informace - zůstaly Tebou nepochopeny. Co naplat ...

Tak milí zlatí, dneska to na tip není...

Zuzulinka
04. 12. 2007
Dát tip
jarmilko, možná by ti k tomu měl opravdu něco říci stano...jeho myšlenka, idea a nabídka zněla tak...že vydáme dvě knihy v jednom, že mi pomůže sehnat peníze...protože mě je nikdo nedá, kdežto jemu ano...a knihu společně se mnou vydá, a že každý budeme mít svou samostatnou část zrcadlově obrácenou...název knihy jsem vymyslela já a zbytek už asi znáš jsem mu nesmírně vděčná, což mu tímto znova vyjadřuji hosty si vybíráš sama, já tedy s omluvou Stanovi (který mě pozval místo Tebe nakonec nepřijedu)...chi ti ještě říci, že vůbec nejsem pyšná, jen se mi to nelíbí a pokud se mi něco nelíbí, ozvu se a už vůbec nemám ráda zavádějící informace...a tahle zavádějící je dělá ze mně přesně to, co napsal výše papuch a já, chceš-li jsem hrdá...pyšná ne...ale hrdá, v tomto směru jistě ano, alespoň, že jsem někoho dokázala oslovit natolik, že mi tak nesmírným způsobem pomohl

P_H: děkuji za tip k zamyšlení

Zu+pap: víc pro vás udělat nemohu

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
promiň Jarmilo, ale jestli je to tak, že Zuzulí napsala "svou" část knihy, tak v žádném případě NENÍ Háberova spoluautorka!! Toto označení je pro ni urážející a ponižující, stavíš ji tak do pozice jakéhosi přicmrndálka!! Přečti si ty ještě jednou bez emocí svoji formulaci "..spoluautorky debutantky jedenácté Háberovy sbírky" docela mě to rozčepejřilo, teda ..!!

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
Zuzulíí, Moosová je neprůstřelná, ta jakmile si něco umane, tak ani párem volů... :-))

Zuzanko, do "malé ryby" se stylizuješ sama svými pocity a slovy. Pro mě jsou autoři jedné knihy spoluautoři, to se na mě nezlob. Zamysli se ještě jednou bez emocí. Omlouvám se pouze, že jsem neuvedla dnešní titul v tomto /již upraveném/ znění.

Zuzulinka
04. 12. 2007
Dát tip
já bych byla strašně ráda, kdybys uvedla na pravou míru mé údajné spoluautorství...já nejsem a nebyla jsem spoluautorkou, jsem autorkou samostatné části...a i když jsem jen malá ryba, tak alespoň prosím o tohle...lidé mi začínají psát a ptají se na to...já jsem ale nic se Stanem nenapsala společně...jak jsme si to s ním domluvili, máme každý svou část knihy..pouze vyjde jako "dva v jednom" moc děkuji

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
Překvap se alfi :-) prosím... udělám na tebe baf :-))

Háber
04. 12. 2007
Dát tip
:) ste ma rozosmiali svojimi komentármi:) ďakujem, najmä Jarke, ale aj Vám za veselé odkazy:)))))))))))

...se nechám sám sebou překvapit, nerad slibuju co nevím, jestli splním :o)

Janina6
04. 12. 2007
Dát tip
:-)) ty jsi stejně nejlepší, Papoušku... a dneska jsi mi promluvil přímo do duše - s těmi tipy... jdu do sebe :-))

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
večer s Háberem do stanu snad se z toho dostanu .-)

Janina6
04. 12. 2007
Dát tip
...a protože mám hravou náladu, tak trochu upravený název... :-)) večer se stanem Háberem ráno se z toho proberem

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
Pištíí.. někdo to má holt v hlavě vybraný .-))

Mně hlavně už poněkolikáté vybraný obrázek připadá jak vystřižený se Strážné Věže, což je trochu děsivé...

papouch
04. 12. 2007
Dát tip
tamto bílé uprostřed obrázku - to je tahací šňůrka s korálkem, kterou se spouští větrák v koupelně, bo je to s prominutím hovénko, které utrousil ten pták? ;-)

Janina6
04. 12. 2007
Dát tip
Tak tam popijte, holky, dobrého čajíku na mé zdraví (chatrné) :-)))

Evi, držím palce nám všem!!! :))) - těším! myl: s Tebou počítáme! :)))

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
...už to plánuju :-))

Marcela.K.
04. 12. 2007
Dát tip
...už to plánuju :-))

Sarrah
04. 12. 2007
Dát tip
Jejky.......hned bych jela......HNED! Pokusím se......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru