Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

odkaz...

08. 12. 2007
3
6
2064
Autor
exorcista

inu...nechce se mi čekat až umřu, tak píšu odkaz už teď :)

 

píšu.

na ruce mi zatím schne henna...momentíček, musím ji trochu navlhčit, jinak se barvivo nespojí s kůží...

 

...tak...hotovo.

 

víte, dnešek není dobrá doba.

bez urážky...máme mikrovlnky, máme jídlo kde a kolik se jen zachce a sem tam máme i zážitky co za to stojí...to nepopírám...chrm...

 

ale tahle doba nám bere tu část nás, která stále zůstává dítětem.

a to je...nooo...blbý.

 

tak jsem vám jen chtěl říct, že je to ouplně v pohodě, když si sem tam pokreslíte ruku fixou (bacha na ty Xenolový, jsou jedovatý), když se smějete tak, že je to slyšet přes stěnu a ruší to sousedy (řekněte, že jsem vám to dovolil), je bezva si občas zabrečet, když se vám slzy valí do očí a nikdo nemá právo vás proto mít za měkoty jenom veskzevá toho, že jste nějakou smůlou chlap.

je nádhera koukat na západ slunce i když nejste románová postava, když se vám líbí pouštět draky, tak nikdo nemá právo vás označovat za divný, koulovaná je plnohodnotný sport jako tenis, golf nebo jízda na koni, comix není papírový brak pro nemajetná děcka, ale plnohodnotný umělecký směr a dělat kouzla se zavřenýma očima nejni divný jenom proto, že to ostatní neumí.

je skvělé vonět, i když jediný, kdo to cítí jste zase jen vy, není slečinkovský zapálit si v koupelně svíčky a naložit se do vany, stejně jako je fajn, když holka umí krknout a je jí pak líp. Ovocné a zeleninové dny na pročištění organismu nejsou debilní výmysly a koukat na pohádky s krtečkem je taky bezva

a hele... 

 

...musím zase navlhčit hennu, takže už se dál nebudu rozepisovat...jste chytrý lidičkové...přijdete na to.

 

někdy nás doba muchlá jako papír...

...a tak nezbývá, než jí pořádně říznout do prstu a ona dá na chvilku pokoj.

 

tak...jdu na tu hennu...

 

...držte se.


6 názorů

weeruszka
17. 12. 2007
Dát tip
díky* (o:

exorcista
14. 12. 2007
Dát tip
líbí se mi být označován bláznem... ...znamená to, že mě ještě realita neasimilovala :D

exorcista
13. 12. 2007
Dát tip
ka-te-go-ri-cky a absolutně jistojistě ti potvrzuji, že jsi blázen... ...blahopřeji :D protože být dneska normální znamená být osobnost deformovaná masou a konzumem, která se nechá unášet proudem. ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru