Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsou na písmákovi blázni?

10. 06. 2001
15
1
23167
Autor
Matyjustin

Je to možné ?

Jak už jsem napsal - zajímalo by mě, jestli jsou na písmákovi blázni - jestli ano - ozvěte se a zkuste stanovit stručnou diagnózu

Děkuju


1 názor

Smeesheck
14. 10. 2005
Dát tip
Jooo, určitě.
Já také
Ale i opravdoví. Nevíte někdo, jak se dá od díla (které jste napsali vy) vymazat nějaká kritika (kterou tam napsal někdo, kdo na vás má vztek a zaregistruje se jen proto, aby napsal něco ošklivého)?

Nocinka
31. 07. 2005
Dát tip
Definujte normalonost. Je to strašně indivudualní. Ale Modá kočka to vystihla.

Sofia_29
17. 07. 2005
Dát tip
blázni nosí štěstí a jsou krásní.. pohlaď si je a něco si přej :-**

Marco
13. 06. 2005
Dát tip
to je ale otázka... °°

celer
06. 06. 2005
Dát tip
jojo a jo.....

Silvita
06. 06. 2005
Dát tip
jistě, já třeba..

Cirilla
28. 05. 2005
Dát tip
no já bych jmenovala, ale radši ne....

Rabb
19. 05. 2005
Dát tip
A a a a kkkdyž nnnnapíšu, žžžže jsem blblblázen... HEH, HEH... HLAVA BOLÍ, MOC... HEH, HEH... a a a napíšu to to to ssem, pošlete na mmne popopoliciiiiii?!?!?!?!?!?!?!? Já, já, víte, já... OBČAS MI NĚKDO ŘEKNE, ŽE JSEM NEBEZPEČNEJ... HEH, HEH... já, já,myslímmmmm, žžžže máám rozdvoj e e enou ossssobnost. Aaaale nnnne, já, já, já, já nnnejsem bbblázen, zpátky mne tam NEDOSTANETE, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne. Už jdou, už jsou tadddy, jdou si pro mmne... Ať žije RŮŽOVÁ:))))))))))))))))))))))))))))))

gr_4you
11. 05. 2005
Dát tip
já nejséééééééééééééééééééééém bláááááááááááááázen NEJSEM BLÁÁZEN!!!! NECHTEEEÉÉÉÉÉÉ MĚĚĚÉÉÉÉÉ, JÁ NEJSEM BLÁzzzzzzzzzzEEEN. NE NE NE, kvok. Celej písmák je drůbeží!

Myslím, že každej kdo má potřebu psát, se musí tímto vyrovnávat s nějakým kostlivcem ve svým nitru. Byť je to třeba jen zvýšená citlivost. Myslím, že blázni jsme v podstatě všichni.... No každopádně by mě víc než "ty jsi ale blázen!" urazilo "jsi milá průměrná holka". No to teda fakt že jo.

Matyjustin
27. 04. 2005
Dát tip
Nicollette: smysl je v abreakci :o)

Nicollette
27. 04. 2005
Dát tip
jasně s cizim slovem na mě :-)))

Nicollette
26. 04. 2005
Dát tip
a co takhle dát otázku jsou na písmákovi homosexuálové? nevidim v tomhle žádný smysl a pokud někdo něčim je, určitě se tim nebude chlubit

Matyjustin
12. 04. 2005
Dát tip
mno, kdyby bylo tohle auditorium bez psychofarmak, kam bychom se dostali :o) přeju dnes všem co možná nejpříjemnější den

inlajn
12. 04. 2005
Dát tip
...díky, puso, už sem si lupnul!!!!Ale jen Hluchamin...eště že tě nemám na mikráči!!!!

Danny
08. 04. 2005
Dát tip
nápad: nová feature Písmáku, vždy cca v 7 večer by vyskočilo dialogový wokno "nezapomeň si vzít prášek". hodně lidí by to uvítalo :))))

inlajn
08. 04. 2005
Dát tip
Daníku, co bereš?.

Danny
08. 04. 2005
Dát tip
je toho hodně:beru zyprexu, lithium, lamictal a seropram. schizoafektivní psychóza

inlajn
08. 04. 2005
Dát tip
hm, seš lepší- já Fevarin, Zoloft, Effectin, Prozac, Remeron, Ritalin, Biston, Neurol, Céčko, Teramin, Hluchamin, Aseptol a někdy si dám kafe, ale můžu jen 3x tejdně. maniodepresivní psychóta, paranoidní schizofrenie..atd.--nechci tě unavovat výčtem(...), vidim že máš svýho dost.

Danny
08. 04. 2005
Dát tip
inlajn: neunavuješ... já o těchhle věcech celkem rád mluvím...

inlajn
08. 04. 2005
Dát tip
ale já ne.

Petr_Pan
08. 04. 2005
Dát tip
reb> žádnou starost - jem měl spíš obavu o Tebe, aby ses nezlobila a tak .. takhle je to všechno samozřejmě v pořádku všechno .. :-)

Petr_Pan
06. 04. 2005
Dát tip
rebecca13> protože pravděpodobně mý výroky/názory nejsou v dobrym dialogu s náplní toho klubíku, dobrovolně odcházím

Petr_Pan
03. 04. 2005
Dát tip
vojtěch> dík za avi - konečně někdo s nadhledem - vždyť jsou všechny tyhle pitomý kecy jen póza ..

vojtěch
02. 04. 2005
Dát tip
Zda jsou na Písmáku blázni?Já jsem tady na žádného pořádného blázna nenarazil...Pokud máte nějaké tipy, tak mi dejte vědět.Rád bych věděl jak takový blázen píše. Děkuji

Empty
02. 04. 2005
Dát tip
vojta: Všichni sme tu magoři! I ty!

vojtěch
02. 04. 2005
Dát tip
já se jako magor necejtim.

Empty
02. 04. 2005
Dát tip
Tak to si na tom už hodně špatně:-)

inlajn
02. 04. 2005
Dát tip
viděno očiáma z bohnického blázince ano....

inlajn
02. 04. 2005
Dát tip
...ale klid, přijdeme vám na pomoc a zaneseme zmatek do řad nepřátel včas...

Brunhilda
02. 04. 2005
Dát tip
uz je to trochu lepsi - dala sem si dlouhodobejsi pohov od pismaka a moje nervova soustava se znacne zotavila; nemusim se bat nesmyslnych protiargumentu a hned se mi lip spi ;o))) nicmene to neznamen, ze sem uplne vlylecena, ze; stale mam pismaka v bookmarcich, a to je teda nebezpecny!

Matyjustin
29. 03. 2005
Dát tip
No, něco mě nutí taky pripsat, souhlas s rebeccou13 (doufám, že neva sklonění :o),pokud si člověk ujede na písmákovi, může ho to poněkud rozhodit. Každý „extrém“ je takříkajíc trochu na škodu a může na povrch přinést něco, co v nás dřímalo. Básníci, básníci i „básníci“, mají nevýhodu v úhlu pohledu, v myšlenkách, do kterých se dokážou ponořit – a taky se v nich ztratit. Když něco hodíte na papír a najednou se na to podíváte, můžete se leknout, na co jste to v sobě narazili. Setkání může být i neradostné. Co se týče kritik, pochval a pochopení děl, musím se usmát. Kritika není jedna kritika – je více druhů. Někdy cítíte, že některý človíček potřebuje jen povzbudit a jedno, jestli napsal mouka, kouká nebo kráva, tráva. Některý potřebuje kritiku jako motivaci k psaní a dodání energie, jiným je zas záhodno psát opravdu „objektivní“ kritiky, protože chtějí posun a neberou to tak tragicky. U pochopení děl je to asi tak: Buď jsem smířený s tím, že moje řekněme pocitovky nikdo nepochopí, ale vezme si z nich své. Snad tam nebo támhle souzní básník se čtenářem. Nebo s tím smířený nejsem a nutím své interpretace tam, kde to nepadá na úrodnou půdu. Moje krédo je takové – Pokud chceš poznat moje dílka, poznej mně… Á propos – nedávno si o mně povídali dva kamarádi a řekli – „Von je tak trochu blázen“ - „No co chceš, dyk je to psycholog“ hezké, že? :o)

Diana
29. 03. 2005
Dát tip
Mate, dík za avízko. Oslovila mne ta část tvého příspěvku, kde se zamýšlíš nad tím, že "není jedna kritika - je více druhů". Po pravdě, nějak tak jsem to tušila, ale tys to formuloval! V tu chvíli se mi rozbřesklo. Něco jsem pochopila. Děkuji ti za to..

Ticha_duse
26. 03. 2005
Dát tip
Jelikoz se ke mne naprosto bezdecne dostalo avizko, nekdo asi usoudil, ze jsem blazen - a taky ze jo :)))) Jsem choulive, blaznive (ze by to melo neco spolecneho se slovem blazen?? hm, hm...), vemblibi, kousave a skrabave, ohebne, hladici, otevrene a silene, kreslici, spici, psaci a milujici. Obcas bolici. A MAM T0 VSECHNO RADA!! :))))))

Petr_Pan
23. 03. 2005
Dát tip
myslím že nejsem ani blázen ani básník - možná jsem tady trošku špatně, ale - pokud jsou všichni ostatní tady blázni, je mezi nima pár těch, co mám rád .. :-)

Wojtyla_Jr
22. 03. 2005
Dát tip
..když něco napíšu, někdo to pochopí a pocítí radost.. jsem básník? ..když něco napíšu, někdo to pochopí po svém a napíše mi reakci, ze které je mi jasné, že to vzal za jiný konec.. mám ho navádět na svou cestu? ..když něco napíšu a cítím to jako své osobní vyznání, protože víc, či míň prostě nestačí .. a nikdo to neocení, naopak, nepochopení, unavení autorští čtenáři vezmou malý kamínek z hloubi duše, procumlají a vyplivnou.. mám toho nechat? .. k čemu je tu občas kritika? .. jsou důležité tipy? .. čí názor má váhu? .. je blázen ten, kdo očekává? .. je bláznovství nic nečekat a jen být vděčný za sdělenou radost ze spoluprožitého? cranbie tu citovala Coelha, blázni nejsou přenosní.. upřímně.. jsou tu nepřenosní, ale narážejí na víc než otevřené.. české publikum bylo v minulosti z nejvděčnějších.. stačilo říci slovo a lidé pochopili symbol, ač tam ho nikdo nevkládal.. (paní Vomáčková.. ta horní partaj se mi ňák nelíbí.. vona je štětka v nóbl kožichu a von? von bude závětrnej křivák .. ) a tak i tady lidé hledají a ze samé snahy nalézat vidí neskutečné.. občas i účelově.. já ti chválím.. ty mi chval.. občas i účelově na druhou.. (studentka.. šestnáctiletá.. inu, dobře píšeš.. zvláštní prokreslení a smysl pro detail..;) .. .. zajímá to vlastně někoho? .. k čemu je Písmák? .. cítíš, že tě to pozvedává, očišťuje, dává rozlet a smysl? .. tady jsou ti, kteří ti rozumí? .. ti, kteří jediní ocení, že jsi a že za něco stojíš.. ? .. ti, kteří ti dávají tipy? A čí nick je Jan_Tleskač? ;) s pozdravem W.

Wojtyla_Jr
22. 03. 2005
Dát tip
omluva za nevyžádané avi.. ale odpovězte si každý potichu po svém.. ;) W.

Petr_Pan
22. 03. 2005
Dát tip
wojtyla> co je to za blbost - na p seru - Ty fouňo :-)

Diana
22. 03. 2005
Dát tip
Wojtyla: Moc otázek - jistě nečekáš, že na ně budeme odpovídat. Ale je dobré si je klást. Hodnotím, že se ptáš a máš k tomu i druhé. Otázka často bývá ještě důležitější než odpověď. Nenechej se otrávit, stále je tu naděje....

Wojtyla_Jr
22. 03. 2005
Dát tip
Diano děkuju. Mám radost, neboť opravdu nečekám odpovědi.. A navíc nejsem otrávený. Všechno je tak, jak má být. Jen jsem zatratil člověka, který se podle mně zbláznil a Písmák k tomu přispěl nemalou měrou.. A tak jsem se začal ptát. Blázni už na Písmák přichází a nebo se tu jimi stávají? .. opět nečekám odpověď... ;) Hezký den W.

gabio
22. 03. 2005
Dát tip
Wojtyla_Jr:Hm...to mas tezky. Ja sem prisla jako blazen, co se za to stydel. A ostatni blazni mi ukazali, ze se za to stydet nemusim:) Takze ted jsem regulerni blazen:)

gabio
22. 03. 2005
Dát tip
Petr_Pan: rikam to s nejvetsi uctou k basnikum. Ty jsi basnik.

Petr_Pan
21. 03. 2005
Dát tip
gabi> přeháníš a děláš si srandu .. .-)) jak se to pozná ? já myslím, že je básník jako označení už spíš k smíchu -a - je to tím, že jsou lidi takový jelita a za život skousnou max. pár románů a k poesii ani nečuchnou a tak maj zkreslenou představu láska/páska a obdobně .. ( a teď nevím jakýho emotikona, tak raděj žádnýho )

Petr_Pan
20. 03. 2005
Dát tip
ne - jsou tady obyčejný lidi, co si myslej, že proto, že uměj psát & mít otevřenou hlavu, tak jsou něco víc a kvůli beatu si libují v tom být blázniví, praštění, jiní atp. - je to móda - to přejde - jednou si budem říkat, že jsme sráčové a pak někdo přijde a řekne, že je šmoula. ještě před pár desetiletími bysme se nestyděli prezentovat se jako básníci - ale - to už je dávno ..

gabio
20. 03. 2005
Dát tip
Petr_Pan: já bych se asi nenazvala básníkem ani tehdy... Nejak se jim necitim. Nebo jeho osud a tak... Ale ty ano. Ty jsi básník

dickcock
05. 03. 2005
Dát tip
Blázen je jen názorová menšina.

inlajn
01. 03. 2005
Dát tip
,,,Těžká maniodeprersivní psychóza.

gabio
18. 02. 2005
Dát tip
nejsou všichni písmáci svým způsobem blázni?

Matyjustin
17. 02. 2005
Dát tip
byt blazen je pojmenovani neceho, co nedokazem zaradit nebo pojmout. "Byt divny" je neco, s cim chcem mit min spolecneho nez s "byt zvlastni" jen uhel pohledu dokaze bez strachu nahlizet do blaznu a divnosti avsak pozor - basnici!!! :o)

tanec
17. 02. 2005
Dát tip
všichni jsou blázni,jen já jsem letadlo

Chazzy
26. 01. 2005
Dát tip
Mno to je velice relativní pojem, který je zakotvený v dávnověku, kde se prudérnost počítala na kyla a taky tam občas někdo smilnil se svojí matkou a pak si vypích voči, protože to jsou vokna do duše, a ta se má kontrolovat před každou jízdou, kterou skončíme vždy až ve tři ráno, raníčko, panna vstala, a šla, tak kdysi říkal mému účesu můj otec, otec vlasti narozený mimo republiku, takže je vlajka stažená, z internetu a na disk ten song přepálený, olej je rakovinotvorný a všichni umřeme!!!!! Jaká byla otázka?

Danny
14. 01. 2005
Dát tip
a jsou na bláznovi písmáci?

Absinthman
13. 01. 2005
Dát tip
Já nevim, zeptejte se mého plastového pajďuláka se sekyrkou...

Empty
07. 01. 2005
Dát tip
Maniodepresivní paranoidní schizofrenie

tenos
28. 11. 2004
Dát tip
blázen ? ani nápad ! za letu jsem nerozkvetl v pentl se mi jazyk vpletl plk do pusy letmo vlétl namlel popo kate pétl............................tenos_:-) t*

Matyjustin
28. 11. 2004
Dát tip
moc pěkný, takový i cestopisný :o)

Mofbone
04. 11. 2004
Dát tip
Žádného blázna jsem tu už dlouho neviděl čářzčýšžčráč fudufud rzue amen!

Baže, kdo není?

já nejsem blázen, jen si to ostatní myslí Tip

Matyjustin
16. 05. 2004
Dát tip
Super - při zakládání bych neřekl, kolik písmáků se tu usídlí ;-) uživejte tohoto místa :o))

blazon-strasne relativny pojem.. kto je vlastne normalny? ten kto sa neodlisuje od priemeru? taky clovek predsa neexistuje..

Dotek
09. 03. 2004
Dát tip
Ano přiznávám se. A tady je fotodůkaz..
Bylo by toho na mě mnohem víc....

Elyanne
02. 02. 2004
Dát tip
Až teď jsem si všilma té nadílky :o)

Elyanne
20. 01. 2004
Dát tip
Robynson: Histrion je komediant. Kromě toho, že jsem maniodepresiviní, sebedestruktivní a sociopatogenní jedinec, mám i tuto diagnózu. :o) Vadí to moc? TIP minimálně za diskuzi...

Elyanne
20. 01. 2004
Dát tip
Robynson: Histrion je komediant. Kromě toho, že jsem maniodepresiviní, sebedestruktivní a sociopatogenní jedinec, mám i tuto diagnózu. :o) Vadí to moc? TIP minimálně za diskuzi...

Elyanne
20. 01. 2004
Dát tip
Robynson: Histrion je komediant. Kromě toho, že jsem maniodepresiviní, sebedestruktivní a sociopatogenní jedinec, mám i tuto diagnózu. :o) Vadí to moc? TIP minimálně za diskuzi...

Spvrivs
06. 10. 2003
Dát tip
Ano, jestliže se domníváš, že jsem se ptal na autíčko, tak je to jen relativní, jako když si ponorka myslí, že je letadlo nesoucí obří fialový periskop, který je zatočený do kruhu, takže ona se relativně domnívá, že se dívá na svoje pozadí, zatímco ve skutečnosti vidí relativní cíl, do kterého směřuje. ;-)) A to je prosím přesná definice blázna.

někdy i pod ním...

Robynson
09. 09. 2003
Dát tip
To je relativní domněnka.

g_morr
01. 08. 2003
Dát tip
Myslel jsem, že jsem taky trochu magor, ale oproti vám jsem děcka jen lehounce nepříčetnej. Spvrivs: O kousek vejš ses ptal, jestli se tu někdo prohlašoval za autíčko... narazil jsem na něj pod písmenem S.

Robynson
02. 06. 2003
Dát tip
Ano, já jsem na písmákovi a jsem blázen. Diagnóza je Histrion. Nevím co to je, ale asi je to hrozné. Ovšem cítím se dobře a jsem šťastný. Konec konců jen blázen může být šťastný...

pondělí
23. 05. 2003
Dát tip
Ohó mam modrou na hlavu, fakt že jo. Šílim z jedný baby uaaaa a nedávno jsem pobodal chlapa v hospodě, protože se sázel, že ho nebodnu uaaaa uaaaa sem psychopat, utíkejte, mam velikou kuchyňskou kudlu a zuby jako žralok uaaaaa.

Spvrivs
15. 05. 2003
Dát tip
Hééj, to už tady bylo. Já na Tebe zaměřím hovínkomet a Tě sundám. Btw máš na palubě ořezávátko? To je teď součást předepsané povinné výbavy. ;-)))

Mari
14. 05. 2003
Dát tip
Já nejsem blázen, já jsem aeroplán!!!!!!!!!!!

Spvrivs
15. 03. 2003
Dát tip
Akorát nemůžu pochopit, proč se říká "makat jako šroub(ice)", když se při tom točí maticí. Ale já bych se zkusil posunout o kousek dál. Jak by se dala matematicky zadefinovat otice (či otčice) jakožto protějšek matice?

Matice slovenská? Tak zrovna tohle téma mě nějak moc nebere...

Danny
08. 03. 2003
Dát tip
spvrivs: ona je totiž taková jedna šroubice, která ke svému zašroubování potřebuje matice... víš?

Spvrivs
06. 03. 2003
Dát tip
Matice je skutečně dobré téma k kecání (zkuste to vyslovit, jak jsem to napsal). Musíme si ale nejdřív ujasnit, jestli se chcem bavit o matici regulární, singulární, inverzní, transponované, rozšířené, plánu, nebo slovenské. :-)))

La, la, lambda...

Danny
04. 02. 2003
Dát tip
MP: kdysi jsem vymyslel že by matematici mohli místo "kurva fix!" nadávat "lambda fix!"

:) glo glo glo glo glo glo glooooriaaa

Danny
03. 02. 2003
Dát tip
ahoj spolucvoci... šílím ze zkoušek... nechcete se bavit o metamatematice?

Jeanette
03. 02. 2003
Dát tip
o matice? no jasne, ze vahas...pamatuju si jen to, ze 1 a 1 jsou dve;)

Spvrivs
02. 02. 2003
Dát tip
SatH: Pokud je nemůžeš nahlas přečíst, aniž by sis překousl jazyk (nebo minimálně prskal) nebo se přitom aspoň drcnul loktem o Křzvoklát, tak je to správně (pokud ovšem nebudeš číst v jako u).

Spvrivs: (nevím jestli jsem napsal tvoje jméno dobře) :)

Spvrivs
22. 01. 2003
Dát tip
Loket strčil jsem si in pocket. A jestli budeš ještě řvát, uslyšíš, zakoho je toho Křyvoklát. Btw hrad Křivoklát byl postaven ze slov "křivý" a "klátit". Přiklusal Horymír na Šemíkovi od Radotína, který leží ve směru Neumětel, zklátil Karlštejn dokřiva a tak vznikl Křivoklát. Stejně tak Bezděz byl původně postaven bez zdí (bez zdě ... Bezzdě ... a přesmyčkou jednoho z na konec Bezděz), ale ňák jim nedržel, tak ty zdi radši dodatečně přistavěli.

Ticha_duse
16. 01. 2003
Dát tip
jsou :o) diagnoza..... dost slozita :o)

Spvrivs
13. 01. 2003
Dát tip
Normální lidé sem nechodí... a jak taky? Tady se lítá (nebo podplouvá). Tvrdil tady někdo že je autíčko? Nikolikteravěk. Je to tu samé letadlo, úbót, růžové ořezávátko/tupítko letušky/světlušky, palubní podšíhtač, elektronický měsíc nebo (ty nejnormálnější) osoby využívají k pohybu výhradně domácí spotřebiče. To je ten pravej blázinec! Btw těm instalacím v Bohnicích/ Černovicích/ Baumgartner Höhe by se spíš mělo říkat "normálninec". Zdravím fšecky

SatanasekHnusacek: Tak hele, ty cupátko na roštovní rágu! Opovaž se ještě někdy odstříhnout sepsi!! A uvidíš zač je toho Loket!

Mapetka
18. 12. 2002
Dát tip
vsichni co tu jsme jsme blazni :-) normalni lidi sem nechodi

malar
16. 12. 2002
Dát tip
Přečetl jsem si celou diskuzi, ale tak nějak si teď nevzpomenu na to, co bylo uprostřed, a tak trochu mě i zmátlo to o těch měsících. Ale ty čarodějnice jsou moc pěkné a raději si to přečtu ještě jednou a pak ještě jednou a pak ještě jednou. A ty čarodějnice jsou moc pěkné. Počkat! Jaké čarodějnice? Asi si to budu muset přečíst ještě jednou. P.e.s.: Vio, promiň. Možná, že bych si to měl přečíst ještě jednou.

Jeanette
27. 11. 2002
Dát tip
...no...ja teda znam jenom jednoho...;) ...ale jinak jsou tu vesmes sami geniove...:)))

Tady žádný blázni nejsou a všichni tady nelžou...;-))

Mari
17. 10. 2002
Dát tip
jasně

Spvrivs
09. 10. 2002
Dát tip
Já jsem myslím jednu tu smetákoletku tudle za rohem viděl. Jedním okem šilhala na svého hnědého potkana, druhým na vypouklou hranatou kouli, třetím na mě a v uchu měla zabodnutou jehlu s ražniči. B___žel jsem ale hned utekl, takže jsem se jí už nestihl zeptat, kde jsou její kolegyně.

Matyjustin
08. 10. 2002
Dát tip
Tak sem sem po dlouhý době zase přifrčel - heleďte, jestli tu ty čarodějnice nejsou, tak je to se mnou, myslim, zlý....

Wopi
08. 10. 2002
Dát tip
jaký čarodějnice?? kde jako???

Čarodějnice??? No... asi to s tebou bude zlý...

Wopi
08. 10. 2002
Dát tip
chudák Maty... takovej hodnej kluk to byl a jak dopad....

Wopi
07. 10. 2002
Dát tip


trip sem trip tam nám už je to všechno jedno...

Wopi: No baže!

Wopi
07. 10. 2002
Dát tip

nin
04. 10. 2002
Dát tip
takovýhle ponožky nosil můj terapeut!!! mimochodem, jsem ti dneska ráno poslala sms, lekla ses aspoň? já byla ráno vtipňuška

Žádná SMS od vtipňušky mi nepřišla! Zrada!

nin
04. 10. 2002
Dát tip
haha, tak to jsem poslala sms nevim komu, tak já to este prubnu, doufám, ze mám na tebe gut císlo, kdyztak mi ho napis do zpráv, když ti nic nepřijde tejkonc už nejsem vtipňuška, teď jsem zklidněná... ale když vidim ty nahoře, nevim, jax to udělala, že se takhle hejbou, ale je to šílený... na víkend mám schovanýho tripa, tohle je dobrá přípravka :-))))))))

Aha... a paní učitelky Černá, Suchá a Uhynulá vypadaly asi nějak takhlenc, co?

Rowenna
02. 10. 2002
Dát tip
Matyjustine, stačí kritiky k tomu, abys poznal, zda jsou tady blázni nebo ne? :-))))

nin
02. 10. 2002
Dát tip
chodila jsem nejdřív na zš hornoměcholupská a pak na zš plechanovova, próóoč?

Já bych rozvinula zástavu... Bojovou. Taky jste měli ve škole SÍŇ TRADIC???

Wopi
01. 10. 2002
Dát tip
My jsme tam neměli síň. Jen SAŇ.

SAŇ TRADIC! Pane jo!

nin
01. 10. 2002
Dát tip
To je toho. My jsme měli sněť :-)

Slezinnou čili ANTHRAX?

nin
01. 10. 2002
Dát tip
nevim, měli jsme nějakou sněť na škole, v první třídě byla žloutenková karanténa, ve druhý mě nakazily špinavci spolužáci všema, všima, no prostě timdle, a ve třetí třídě jsme měli třídní učitelku, co měla úplně bílou nohu a všichni řikali, že to je sněť

Učitelka s bílou nohou... to je jak BÍLÝ BIM ČERNÉ UCHO... Soudružka učitelka Černá, bílá noha... určitě se jmenovala Černá, viď že jo???

nin
01. 10. 2002
Dát tip
Jmenovala se asi Černá, páč na základce jsme měli samý Černá, Suchá, Uhynulá a tak podobně...

nin... heleď... kam ty jsi vlastně chodila na základku???

Spvrivs
22. 08. 2002
Dát tip
Nám to hrabe samo, né? :-)))

nin
22. 08. 2002
Dát tip
:-)) chtělo by to nějak víc tady rozvinout debatu

nin
20. 08. 2002
Dát tip
a co MY? má nám kdo hrabat?

Spvrivs
11. 08. 2002
Dát tip
A co letadla, mají si kde... ořezávat palubní počítače?

Danny
10. 08. 2002
Dát tip
a co děti, mají si kde hrát?

a co hrábě, mají si kde... hrabat?

Spvrivs
07. 08. 2002
Dát tip
Chachacha :-))))

Albireo
05. 08. 2002
Dát tip
Re: čínské vtipy - to si za totáče zavolaj na závodní výbor chlápka, co furt vykládal židovský vtipy a hučej do něj "Hele, ať nás Svobodná Evropa nerozmazává, že jsme antisemiti, nech ty vtipy bejt. Já vím, vony sou dobrý a byla by jich škoda. Co kdybys to samý vykládal vo Číňanech?" - "No já nevím, ale zkusit to můžu". Přijde do dílny a hodí do placu "Klucí, slyšel sem bezva fór! Potkaj se dva Číňani - Kohn a Silberstein."

Marco
31. 07. 2002
Dát tip
(o)(o) ................ °° ...........

Mínox
26. 07. 2002
Dát tip
:;::::;::;;:;;::;;;::::;:;;;;:;::;;:;;;::;;:;::;::;;;;;;::;::::::;::;:;::;;::::;:;;:;:;;::;::::::;;;:;:::;;:;;;;::;::::::;;:;;:;:;;;;::;:;;;::;;:;;:;;::;;;:;;:;;::;;:;:::;;;;;;::;::::::;::;:;:;;;::::;::;::::::;;:;:;::;;;::;;:;;::;:;:;;:;;:;::;::::::;;:;:;::;;::;:;:;;:;;;:::;::::::;;:;;:::;;::;:;:;;;:;:::;;::::;:;;::;:::;;:;;:::;;:;;;;::;:::::::;;;:;:::;:;;:;::;:;::;::;:;::;::;:;::;

Albireo
25. 07. 2002
Dát tip
Spurius: Místo mezer tam dávej   a půjde to:  ♥♥ ♥♥ ♥  ♥  ♥  ♥   ♥   ♥ ♥    ♥ (A teď jsem zvědav, jakou hrůzu jsem tu stvořil)

Albireo
25. 07. 2002
Dát tip
No, úplně vono to není - ještě by to chtělo písmo Courier:  ♥♥ ♥♥ ♥  ♥  ♥  ♥   ♥   ♥ ♥    ♥

Ald
22. 07. 2002
Dát tip
me ne

Spvrivs
19. 07. 2002
Dát tip
Ald: Přece nás fšecky. V hledání společnosti stejných či podobných jedinců spočívá život člověka. Chjuch :-)))

nin
17. 07. 2002
Dát tip
Jasně, jsou VŠUDE a jdou po mně a po tobě a po Montym a po VŠECH. :-)))

Ald
17. 07. 2002
Dát tip
koho to zajima

MajorZeman
16. 07. 2002
Dát tip
Jakou... pravdu?

MajorZeman
16. 07. 2002
Dát tip
avi x xx xxx xxx x x x x x xxx x xx xx

Spvrivs
16. 07. 2002
Dát tip
x xx xxxx xxxx x x x x x xxx x xxx xxx

Spvrivs
16. 07. 2002
Dát tip
Aha - spím nebo bdím... jaktože to ruší mezery?! :-(

Paranoicus
13. 07. 2002
Dát tip
A nejsou?

Paranoicus: Jasně že JO. Jsou VŠUDE. V depu, na poli při senoseči, v metru, prostě úplně VŠUDE, tak proč ne TADY?

Jan_Hus
13. 07. 2002
Dát tip
...pro pravdu bych umřel.

A nevíš dokonce třikrát, ejchuchů!

Gorgona
29. 06. 2002
Dát tip
HM HM - vidělo by se :) Spíš nevim...

Gorgona
29. 06. 2002
Dát tip
HM HM - vidělo by se :) Spíš nevim...

Gorgona
29. 06. 2002
Dát tip
HM HM - vidělo by se :) Spíš nevim...

Gorgona
28. 06. 2002
Dát tip
Wopi - a ufouna bys do úst vzal?:))

Hele, a vzala bys do úst zelenýho Raoula, Gorgono?

Kombajn
26. 06. 2002
Dát tip
a kdo je normalni?? kdyby o me nekdo rekl ze jsem normalni, bral bych to jako regulerni urazku..

Spvrivs
24. 06. 2002
Dát tip
Monty: No jestli potřebuješ nějaké to depo, tak Ti ho můžem obstarat, ale jestli se tady vezme, to fakt teda nevím. ;-)))

Jéžiš jen to ne, celý depo do malinký garsonky, to už by se nám sem nevešlo naše ubohý dítě! Anebo by muselo spát někde v lokomotývě... radši PEPO - PEvný POdpalovač. Že bych jako zapálila Sovovy mlejny.

Wopi
23. 06. 2002
Dát tip
ufouni s rumovou příchutí??

Wopi: Melouni s gumovou příchutí???

Wopi
23. 06. 2002
Dát tip
z Tesca, viď :) ale ne, meloun bych do úst nevzal

To je jasný že ne, celej meloun, to by moh´ vzít do úst jenom ten... no jak on se jenom... Mik Džegr!

Wopi
23. 06. 2002
Dát tip
jo, a ten tajler z érosmisů :)

Depa by se tu vzali?

Blázní?

Vojácí?

Psící?

Huhly huhly hůůůůůůůůůůůůůů?

Marco
22. 06. 2002
Dát tip
blázen... a kdo je to blázen ? HA už si vzpomínám blum,blum slyším všude ŠUM.... °° ble

cvok
21. 06. 2002
Dát tip
Chacha, ja mam Cinana v izbe! To nema nikto! A ziveho a zlteho!

Spvrivs
21. 06. 2002
Dát tip
cvok: A rozumíš mu, když Ti něco říká? :-))

Škvarýš
21. 06. 2002
Dát tip
maty: no jo, já zapomněl, že Úřad Pro Čínské Bohy A Podobné Ptákoviny přešel pod Ministrestvo Betonu a Betonu....

Helča
21. 06. 2002
Dát tip
tak ÚPČBAPP přešel pod MBB řikáš

cvok
21. 06. 2002
Dát tip
Spvrivs: jasne, obaja vieme po anglicky...

Danny
20. 06. 2002
Dát tip
mimochodem, Maty, jak ti dopadla ta zkouška o keré jsme se tu bavili? Já jsem dostal dvojku.

Škvarýš
20. 06. 2002
Dát tip
nazdar fšichni! toto je to pravý auditko gde bych se mohl zeptat: mám kandidovat na post Čínského Boha Srandy, nebo tento úřad přináší přílišnou odpovědnost?

gd
20. 06. 2002
Dát tip
Musíš mít především potřebnou váhu. Dotyčný bůh je dost obézní.

Helča
20. 06. 2002
Dát tip
Šk: a kolik umíš vtipů čínsky, ha?

Škvarýš
20. 06. 2002
Dát tip
Helča: jé, tak teď jsi mě dostala :)) znám akorát ftip o Číňanech: víte podle čeho Číňani pojmenovávají své děti? Shodí plechovku ze schodů a poslouchají.

Helča
20. 06. 2002
Dát tip
Stejně bys měl smůlu. Jak znám Číňany tak už je to obsazaný a doživtně. A vzhledem k nesmrtelnosti bohů ... pra malá šance, že se to uvolní.

Spvrivs
20. 06. 2002
Dát tip
Škv: Ale já myslím, že naděje by tady byla. Kdyby se náhodou zinscenoval proces s dosavadním bohem srandy (něco jako Vladimír cár x Perun), tak bys měl šanci. A když se ještě naučíš čínsky (můžu Ti dat pár lekcí, ale moc Tě toho asi nenaučím ;-) ), tak to máš skoro jisty. :-)))

Matyjustin
20. 06. 2002
Dát tip
Danny: Za jedna jako vždy !!! :-)) Škvaryš: člověče, já ti nevim, nebylo by lepší jít do ČBS - Česká Betonářská Společnost?

Gorgona
17. 06. 2002
Dát tip
ŠV - nebooooooooj! Můj parník je zároveň i ledoborec:)

cvok
17. 06. 2002
Dát tip
skor boroledec

Spvrivs
17. 06. 2002
Dát tip
Škv: Mě si může splést s titanikem maximálně tak Homér, protože byl slepej jak slepejš, co se ráno klouzal v bahně až slkouzl jeníčkovi vařícímu si ježibabu ochucenou Mařenkou do polívky, čímž ta dotyčná dostala šmak, ktyrý by jí jinak mohl dodat jedině kečup Spak. :-)))))

Škvarýš
15. 06. 2002
Dát tip
ahój fšichni! já se taky hlásím mezi blázny - jsem šílenej ve všech směrech blé blé hej - vy loďaři, né abyste narazili na ledovec, protože by se tam pak objevil Leonardo diCaprio a byl by z toho Titanik

Zly
14. 06. 2002
Dát tip
Brekeke

Spvrivs
14. 06. 2002
Dát tip
Zly: Né abys nám lezl do rajónu a stahoval pod vodu naše lodičky. To bych si to s tebou já - U-bot - muselo vyřídit. ;-)))

Spvrivs
13. 06. 2002
Dát tip
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - parník - to je cíl pro mě (připomínám, že su U-bot). Vypustit torpédo ... žbluňk, pffffffff ... bum, křáchchchchchcrumprumplrum... Tak, a máš po kolese. :-))))))))

Gorgona
13. 06. 2002
Dát tip
Sp: fakt dík - kámoš:)))

Spvrivs
13. 06. 2002
Dát tip
Gorg: Já sem to tak nemyslel. Ale to víš, jakou to ponorce udělá radost, když kolem jejího mola propluje taková lodička. To hned kolem sebe střílí radostí. Dej se k nám. ;-))

Gorgona
13. 06. 2002
Dát tip
K vám k ponorkám?

Spvrivs
13. 06. 2002
Dát tip
K nám, co bojujeme za Fíru (Ádu). Kdybys třeba doplavala do našeho přístavního kosmeťáku, tak z tebe uděláme třeba Bismarcka nebo co si budeš přát. ;-))

Gorgona
13. 06. 2002
Dát tip
Fňůk! To jsem nestihla:) Na mě musíš v jednoduchých větách:)))))))))

Spvrivs
13. 06. 2002
Dát tip
Když zakotvíš u kosmeťáku (kosmetické středisko), tak si vyžádej katalog. Na prvním místě je tuším Bismarck, za ním Prinz Eugen, pak ňáká další plavidla a na koncu jsme my podvodníci - U-boty. Nabídka je široká, takže si u nás vybere každý. Jen se neboj a připlav. (můžeš byt aji skutr) ;-)))

Gorgona
13. 06. 2002
Dát tip
Tak jo - startuju:)

Spvrivs
13. 06. 2002
Dát tip
Čekáme na tebe (s otevřeným dokem) :-)))

Gorgona
11. 06. 2002
Dát tip
Jsou:) Všichni kolem:) Jenom já jsem letadlo:))

Danny
11. 06. 2002
Dát tip
Gorgona: letadla lítají na začátku tohoto auditka

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
Tak to je príma, protože, jak tak koukám, tak tu máme docela solidní letiště - co ty na to Wopi?

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
Ahoj Danny jak ti to dneska orveluje? :-)

Danny
11. 06. 2002
Dát tip
Matyjustin: Střídavě oblačno, místy prší tučňáci, bioparanoická předpověď hlásí druhý stupeň: stíha před písemkou

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
Aj aj já mam taky zejtra zkoušku z klinický psychologie - no nějak to už smetem ne? ;-)) z čeho ty?

Danny
11. 06. 2002
Dát tip
menuje se to "výpočtová logika" a je to tak divný, že vůbec nevím jestli to vlastně umím nebo neumím

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
tááák to bude v poho, ne? Něco vypočteš a když se to bude tvářit logicky, tak to bude výpočtová logika ;-)

Danny
11. 06. 2002
Dát tip
:)) a ty zase půjdeš na kliniku a budeš se tvářit psychologicky - a je to :))

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
:-))))) no řekni, není svět úžasnej :-))

Gorgona
11. 06. 2002
Dát tip
Tak jsem bagr:)Už si ty dva stroje pletu:)

Matyjustin
11. 06. 2002
Dát tip
bagr tu je taky, ale člun potřebujeme ;-)

Gorgona
11. 06. 2002
Dát tip
No tak jsem teda parník:)

Gorgona
11. 06. 2002
Dát tip
No tak jsem teda parník:)

Helča
29. 05. 2002
Dát tip
Prostě to máme v rodině dávat teoriím výstižná jména :)

Matyjustin
29. 05. 2002
Dát tip
Spvrivs - nene, to je zas špidla jak někdo může stále plést páte přes deváté

Spvrivs
29. 05. 2002
Dát tip
Maty: Špidla??? Tak to v tom mám teda už úplnej maglajz; o špidle jsem si zase myslel, že to je hranatý druh špalku, vykotlaný z pařezu rostoucího horizontálně pod povrchem Měsíce směrem k orbitální stanici Mir; a ono ne. Tak co je pak potom podle Rudolfova zapomnětného větníku šprudla? (protože že by to bylo speciální růžovofialové ořezávátko na vlasy se žlutozelenooranžovýma puntíkama a modrohnědookrovýma čtverečkama, tím už si teď nejsu ale vůbec jistej)

Matyjustin
29. 05. 2002
Dát tip
ale jo, tvé znalosti jsou dobré - ŠPatná Wopiho ořezávátka zRUDLA - Šprudla :-)

Helča
29. 05. 2002
Dát tip
Wopi nemá špatných ořezávatek. To jsou ŠPičatá RUžová ožez-DLAtka - ŠPRUDLA

Wopi
29. 05. 2002
Dát tip
ANO! :o))

Helča
29. 05. 2002
Dát tip
občas se ve zkratce zachovává i diakritika, pak ŠPRŮDLA

Wopi
29. 05. 2002
Dát tip
ŠPRUDLA

Spvrivs
29. 05. 2002
Dát tip
Téda to mám radost, že aspoň něco nepopletu :-)

Spvrivs
28. 05. 2002
Dát tip
A já jsem si naivně myslel, že špachtle je miniaturní torpédo používané za války nepálským námořnictvem jako prostředek na hubení drobných čínských červích průzkumníků. :-o

Spvrivs
28. 05. 2002
Dát tip
:-))

Matyjustin
20. 05. 2002
Dát tip
Špatná chrématonymumatická legrace - Špachtle - jo, jo, to znám !

Helča
19. 05. 2002
Dát tip
My tomu říkáme špachtle

Wopi
19. 05. 2002
Dát tip
té teorii o vesmírném humbuku? tak to je pěknej název, ten beru :)

Danny
18. 05. 2002
Dát tip
hmmm... jedno z mých druhých/třetích/atd. já vymyslelo takovou konspirační teorii, že řeči o nekonečnosti vesmíru jsou pohádky, kosmický lety jsou zfalšovaný a je jenom zemskej povrch, trocha atmosféry a strop, na kterej se v noci promítají hvězdy a měsíc

Wopi
18. 05. 2002
Dát tip
a vono tak neni??

Wopi
17. 05. 2002
Dát tip
já jsem vždycky toužil po týdle panence, ale naši neměli takový to dřevíčko (co nevíme, jak se menuje), jenom klasický měchačky a používali je krutým a odsouzeníhodným způsobem...

Wopi
17. 05. 2002
Dát tip
hamba spomínat

A já mám letos narozky ve čtvrtek a narodila jsem se taky ve čtvrtek. :o) S ničím to nesouvisí. Žádná vložená nápověda, nic! To mi kladl pan doktor zvlášť na srdce... že prej je skoro všechno jenom náhoda. Pchá! Tak třeba včera. Standa chtěl vyhodit starý kuchyňský náčiní, takový to dřevíčko, co se s ním posunuje jídlo po pánvi - nevíte někdo, jak se to jmenuje? Vařečka to není. No, takže to chtěl vyhodit, a pak mu nějak ujelo, že za starejch časů si z toho dělaly děti panenky... tak jsem mu z toho udělala panenku... a nebyl pátek a nikdo neměl svátek, akorát Servác, protože když je dneska Bonifác, včera musel bejt Servác, ne?

Báseň sestavená pouze z písmen obsažených ve slově huspenina. Hus neusne. I Nina ne. (no, není to tak úplně báseň, ale pokusila jsem se)

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
HNUS NANESU A NEHNU SE I PUSA NA PUSE USNE A SEN SUNE PIHU

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
fuj... to mi připomnělo jednu z nejgeniálnějších věcí postavených na češtině, dialog: "Hni se, hnuse!" "Hnu se, hnise." :)

Já to znám v podobě: HNI SE, HNISE. Ale ono to vyjde nastejno. Pes huspeninou hnul... Jako "čas oponou trhnul"... A sakra, ono není v huspenině "L"... teda aspoň když v ní není kus železa nebo něco na ten způsob. Obrázek huspeniny... by nebyl?

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
Huspenina Suroviny: 1000 g nožičiek, bravčové koleno, 80 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 6 zrniek čierneho korenia, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica vegety, soľ, 3 1/2 l vody, rasca Postup: Bravčové nožičky dobre očistíme, dáme i s kolienkom do väčšieho hrnca, pridáme zeleninu, koreni, cesnak, cibuľu, rascu, vegetu a soľ a zalejeme 4 litrami vody. Varíme asi tri hodiny. Vývar precedíme cez sitko a nalejeme do misiek. Nožičky a kolienko vykostíme a rozdelíme. Necháme v chlade stuhnúť. Podávame opaprikované a okorenené s chlebom.

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
Huspenina (Chez Pickled Pork Loaf) Irene McLuckie, Fort Dodge, IA 3 or 4 pounds pork hocks 1 pound pigs feet 1 pound lean pork 1 teaspoon salt 1 teaspoon pepper 1 Tablespoon pickling spice, tied in cheesecloth 1 diced onion 3/4 cup vinegar 1 package unflavored gelatin water to cover Put the meat in a large kettle and cover with water. Add the salt and pepper, diced onion and pickling spices. Boil together until tender. If liquid boils down too much, add more water. Remove meat and spices from liquid. Cut meat into small pieces. There should be at least three cups of liquid. Put into kettle again, bring to boil again, and add vinegar to taste. Let cook and place into a pan. Put the pan into the refrigerator and let set. Skim off fat. Serve cold, and slice into 1/2 inch slices. Good with rye bread. Keep in the refrigerator several weeks, but should be covered to keep from drying out. May be frozen for storage. Other cuts of pork may be used or added to the hocks. Chicken and beef may be other loaf choices, also. "My ancestors came from Bohemia to America in about 1882 and settled south of Fort Dodge in Webster County. They were some of the early residents of the area and established the farm that is still in the family. We keep up the family traditions, one of which includes making huspenina and kolaces as well as sauerkraut and dumplings. Huspenina was a great way to preserve meat for later meals. Families did their own butchering and utilized as much of the animals as possible. Everything was used except the squeal. Huspenina was also served as a sandwich with homemade rye bread."

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
huspenina

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
Také existuje architekt Leonardo G. Huspenina - to jen tak pro zajímavost, až budeme stavět ty Žabojedy.

Well... Architekt Huspenina se bude hodit... ale netřesou se mu trochu ruce?

Btw. nebudeme stavět žádný Žábojedy ale ŽÁBOPEČE. To jen tak pro upřesnění. :o)

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
To je pravda. Já jsem právě vylil kafe do klávesnice, tak jsem trochu nesoustředěnej. Mam od pondělí novej komp. Taky mi ho mohli přivést až v pátek...

Jo, jasně, chápu... v pátek, blázni mají SVÁTEK!!! Tys chtěl dostat k svátku comp a oni ti ho dali už v pondělí. Kdo má svátek v pondělí? Kromě toho, že měl v pondělí svátek Radoslav? Tenhle pátek má svátek Blažena. Já mám svátek taky v pátek, ale až za 14 dní.

Wopi
09. 05. 2002
Dát tip
Za čtrnáct dní je svaté Monty? Tak to je dobře, že to vim! :)

Danny
09. 05. 2002
Dát tip
monty: v pondělí svátek mají dospělí

Spvrivs
09. 05. 2002
Dát tip
Monty: Našla by se (doufám) jedna výjimka potvrzující pravidlo: Já jsem měl letos svátek v pondělí (btw před 14 dnama), a narozky taky. Ale přesto že su pondělák, svátkem je pro mě taky každej (skoro) pátek. ;-))) Wopi: Ten geniální dialog se musí dat do klubu jazykemzpytcuov :-))))))) (ať tomu mužu dát tip...)

Danny, ty taky? :o)

Sdílené vzpomínky... jako bych cítila ve vzduchu déja vu... Ufff, ufff, pravil starý Indián, pokouřil dobré trávy a zcepeněl. A dobře mu tak.

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Není tu bezpečně? Není tu bezpečně? Teče tu do toho voda?

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
neni neni teče

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Ufff, jsem si oddychla...umím plavat plavy plavy plav

Spvrivs
07. 05. 2002
Dát tip
Pes jitrničku sežral, sežral, docela máličkou, ičkou, kucháři ná něj přišli, išli, klepli ho pááličkou, že zcepeněl. Jinak ten indián vykouřil dýmku, úchyl jeden perverzní ;-))

Teče voda teče od potoka k řéééce a dál to (tralala) neumim Dýmka míru = závod míru = míru na rakev A když pak přišli v chlad a keř: Hoj, tys ten had a tys ta zvěř! K. J. Erben: Zlatý KOLOVRAT Obec KOLOVRATY dostala jméno podle toho, že tam prošlo KOLO VRATY. A co obec HUSTOPEČE? Hustě pekli? A co asi? Hm???

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
žáby

ŽÁBOPEČE To se mi líbí, tam bych chtěla bydlet. To mi připomíná, jak jsem jednou jela s matkou autem... a taky s náma jela sestřenice Dana... jeli jsme do Domažlic a cestou míjíme ceduli MRCHOJEDY 2 km Já: "Hele, mami... zastavíme se v Mrchojedech... my pak s Danou pojedeme zpátky autobusem!"

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
já bych si taky dal říct založíme ves Žábopeče a budeme tam bydlet třeba se přistěhuje i Mirin

Hele, to je snadný - mám pozemek o výměře 128 metrů čtverečních. Není to moc, ale zas si s ním můžu dělat co chci. Píchnu na jeden konec ceduli ŽÁBOPEČE a na druhej konec přeškrtnutý ŽÁBOPEČE a je to. Akorát se tam budeme trochu tísnit, v šesti lidech a v jednom kocourovi. :o)

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Huspeninu Pečená huspenina je dobrá na pročištění střev... ikdyž po po pečení je to spíše řídcenina.

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
kocour může bloumat po okolí

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
pozdě, Helčo, my už jsme se zatim přestěhovali do Žábopečí

Ty vado, HUSPENINA, to je dokonalý slovo! Že já vůl si nedala nickname HUSPENINA! Teď už to udělat nemůžu, protože by každej věděl, že jsem to já! A oslovovali by mě MONTY, i když bych byla HUSPENINA!!! Mě se na huspenině zvlášť líbí, že to přímo invokuje představu mistra Jana Husa (Johánka z Husi), kterej byl nakonec upečenej jako husa... hus-se-peče (výpek z Husa) = HUSTOPEČE; hus(posléze)=sraženina - HUSPENINA. Skvělý, opravdu vynikající idea, chce to ještě rozvést, ale já musím jít čůrat.

Hele Wopi ale mohla by v Žábopečích bejt část města... no vesnice teda... která by se jmenovala HUSPENINA, ne? Hus... spečenina... cítím vůni masa! Bože bože, ten mladej má ale choutky...

huspenina
07. 05. 2002
Dát tip
celá se třesu... jako sulc

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
:))) jo, Huspenina je dobrá čtvrť

A hele, někdo byl rychlejší. Kdopak asi... že jo? Huspenina.... huspenina.... to by mohl bejt začátek nějaký lidový písně... huspeninááá... huspeninááá... jako to, no.... jéžiš jak se jmenuje ta lidová píseň, co začíná tak, že by to mohla bejt i HUSPENINA???

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Wopi: holt jsem nepružná, zato znám hustá slova .)

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
prší prší jen se leje?

A nemyslím "V Huspeníně za vojáčka mňa bráli."

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
pásla ovečky to nebude...

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Huspenina třes se půjdeš na pekáč

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
jo... to zpíval Gott: do re mi lááááááááááá hus pe ni nááááááááááá

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Hus peninu si osladím o trochu víc...

Wopi
07. 05. 2002
Dát tip
tam za vodou v huspeniněěěěěěěěěěěěě

Jan_Hus
07. 05. 2002
Dát tip
Aj pohřiechu, jakés to pitvorné obcovanie? Mravóv ušlechtilých jsa, navrátit se spěším do vod řeky Rýna!

Hele a nezpívá něco podobnýho Leona Machálková? Něco o huspenině? Á vlastně ne, omyl, mě se to nějak plete, to dělaj ty hormony... to je přece ten, předseda Rady pro rozhlasový vysílání, ten Štěpánek, ten zpívá pořád o huspenině... nebo o Aloisovi Jiráskovi, ale vono to vyjde nastejno...

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Leona, Leona, kde já to jen už slyšela

Spvrivs
07. 05. 2002
Dát tip
A eště jednou o rudých: Indíán dýmku kouřil docéla máličkou. Uff, úff a škýt, škyt řekl, zcepéněl mŕtvičkou. Plakáli Síuxové a kópalí mu hrob, na plácce brámborové byl nápis tě'ě'chto slov: Indíán dýmku ... :-)))))))

Spvrivs
07. 05. 2002
Dát tip
Nebo: Ind húspenínu sežral, malíčko úzenou, bolésti ná něj přišly, zesnúl pod pókličkou. Plakáli Drávidové stavě'ě'li Tádžmahál, Na bráně slónovinové mantrú druid nááčmáral: Indíán dýmku kouřil ... :-))))))))

Matyjustin
07. 05. 2002
Dát tip
česky anglicky huspenina jellied meat huspenina gelatine huspenina jelly huspenina gelatin huspenina aspic huspenina brawn jen se vzdělávejte :-)) člověk by si myslel, že když se někdo jmenuje třeba John Brawn, že je to něco drsnýho :-)

Helča
07. 05. 2002
Dát tip
Nic nového česky je to taky: želatina, želé, aspik a navíc rosol

Matyjustin
07. 05. 2002
Dát tip
jo, ale nezapřeš, že slovo huspenina má v sobě cosi vznešeného - necejtíš tam tu aristokracii, šlechtickou krev?

Matyjustin
07. 05. 2002
Dát tip
Ten náběh na H přímo s tornádem přídechu, zadunění s příchodem samotného H, graciézně protaženého do U, s jemným zárazem do vyšumělého S, zvláčněle sykajícího a nemilosrdně utnutého Veleváženým P (s velmi krátkou krutovládou)........

Spvrivs
07. 05. 2002
Dát tip
HHHHHHHHúúúspenina... To je fakt dobrý - hhhhhhhhhúúúúúúspenina Štěstí... Co je štěstííí? Hhhhhúúúúúspenina jenom rosolovitá... HHHHÚÚÚÚÚÚÚÚSPEnina jenom rosolovitá... :-)))))))

Spvrivs
07. 05. 2002
Dát tip
avi.

Matyjustin
07. 05. 2002
Dát tip
jo :-) přesně - a chce to ještě -enina říct, jako krémovou rychlou delikatesu rozplývající se na jazyku

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
tak myslím, že budeme muset nasadit nějaký antipsychotika - nějak se mi to tu rozjíždí :-)

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
gd: jak to, že jsme se minuli??

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
Wopi! ty má být v jiném pavilónu Jak to, že jsi utek?!!!

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
já nevim... prostě jsem prošel tou mimoprostorovou prolejzačkou, co mi tu zařídili šediví ufouci Či-Mi a Čo-Go

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
ty neposlouchej, dostávaj špatné instrukce od velitele Mi-ŠU-GE-HO

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
já je vůbec neposloucham (ani na ty jejich kmitočty nad nemam zařízení), ale prolejzačky se hoděj

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
Tak jinak - je sice hezké, že jsi tak mrštný a hubený, ale kdo má furt prát to oblečení od fekálií!!!!

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
můžu hádat 3x ? :))

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
Můžeš - Či-Mi, Čo-Go nebo personál? :-)

gd
06. 05. 2002
Dát tip
já nejsem žádnej MI-ŠU-GD!!!!!! a nic prát nebudu. co si wopi pos..l, to si taky vypere! ten puch, co vydávaj h...a v horký vodě!!!! z toho by se člověk zbláznil...

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
no vidíš a z toho jsou na Písmáku blázni :)

Matyjustin
06. 05. 2002
Dát tip
netrpí tu někdo koprofágií? Tak dost!!!! Wopi je čistotný básník a jakákoli spojitost s fiktivní postavou tohoto psychohygienického příběhu je čistě nečistá

gd
06. 05. 2002
Dát tip
dobrá, přiznávám... nesnáším koprovku... ale s tou wopiho čistotností to nebude tak horký, maně si vzpomínám na působivé vylíčení wopiho špinavého nádobí v díle jistého hubertaxy... :)

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
tak bacha, to nebylo MÉ nádobí!! já si toho svýho utopence snim vždycky na novinách a tak ŽÁDNÝ NÁDOBÍ NEŠPINIM!! akorát hrnce na kafe - a ty si vždycky sám meju, když už neni žádnej další k dispozici :o)))

A kromě toho, Wopi jí příborem i mlíko, protože se jezdí stravovat do rodiště Sigmunda Freuda, a tam se to musí. O tom, jestli je příbor čistej nebo ne a co to znamená se dočtete v díle TOTEM A TABU. Koprovku taky nesnáším, blééé, tfuj. A taky dršťkovou polívku, ty držky jsou tak slizký a měla to kráva v žaludku, proboha!

gd
06. 05. 2002
Dát tip
kdybys věděla, kdo měl tvoje jídlo v žaludku, v puse nebo v ruce, tak bys nejedla nic... otec říkával, že správnej sedlák sní za život kolečko hnoje a něco na tom je...

gd: Klid. To všechno vím. Mám zemědělskou školu. Vím i o existenci živého kmínu a o tom, jak to ráno v masokombinátu piští, když se spustí stroje, do nichž během pauzy nalezly krysy. Prostě mne neláká představa konzumace kravského vnitřku. Jinak jsem již, ostatně jako asi každý, během svého života snědla hnoje něurékom. :o)

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
a kdybysme ho jenom jedli... mi si k tomu jídlu ještě čteme! :)

My si ho k tomu jídlu ještě čteme - já dneska snídala u časopisu SPY!!! Jsem dobytek, ale mám už takovej rituál... hm, opravdu nejsem moc normální.

Spvrivs
06. 05. 2002
Dát tip
Nebo kdybys věděla, čí jídlo mělo v žaludku to, co máš v žaludku. To by sis okamžitě a střelhbitě bez ptaní a reptání a taky bez zbytečných okolků koupila nejmíň deset pojistných žaludků, kdyby to ten první neudržel, tak aby se to zarazilo někde jinde. (Co to tady kecám? To se zas ten filosof jednou projevil... a nebo to byl písmák?) ;-))

Spvrivs
06. 05. 2002
Dát tip
Hehhh... !!! 88888888-OOOOOOO Vidím ňák víc kritik!!!! To 'fem bláven, to 'fem bláven...

Wopi
06. 05. 2002
Dát tip
co jsem to napsal???????????? takovou hrubajznu jsem udělal naposled v roce 1958.... :-/

Danny
06. 05. 2002
Dát tip
ono ani Písmák není pro psychotiky bezpečnej: například si pamatuju na různé zvláštní konspirační nicky které se objevily pouze v době kdy jsem začínal nabírat na ataku psychózy a poté zase zmizely

Spvirvs: Tak ho nech kecat s nějakým dalším alter egem, neříkej, že máš jenom jednoho chudáka filozofa a pak už nic! Já to řeším tak, že ho prostě nechám courat od jednoho týpka ke druhýmu a žadonit... sice ho všichni posílaj někam, protože na jeho vývody nemá nikdo náladu, ale aspoň není sociálně frustrovanej. Pořád v kolektivu, i když za outsidera...:o)

cvok
03. 05. 2002
Dát tip
...cvok

gd
03. 05. 2002
Dát tip
já jsem na písmáku ještě žádnýho blázna nepotkal. ale nejsem tu dlouho, takže je možný, že jsme se prostě minuli. či neminuli, leč blíže nepoznali. či neminuli a blíže poznali, leč neodhalili svou pravou identitu. čiči.

Ne, to fakt nejde. Mám velkej dluh u VZP a kdybych si měla Bohnice platit, tak se nedoplatím. A filozof to za mě nezatáhne, protože je jako každej filozof chudej a má akorát plno keců.

Spvrivs
02. 05. 2002
Dát tip
To je škodáá :-(( Můj filosof je deprimovanej, protože si nemá s kým pokecat. Takže můj dluh u OZP taky narůstá. ;-)

Spvrivs
22. 04. 2002
Dát tip
Jé, Monty, můj filosof by si hrozně rád podiskutoval s Tvým filosofem. Nepustila bys ho sem aspoň na chvilku? Pošime, pošimééé.

...a nemáte někdy pocit, že jste někdo jiný? Třeba svůj vlastní dvojník? To je z nějaký Arabely nebo co...

Cirilla
19. 04. 2002
Dát tip
Já taky patřím do té široké skupiny se svou maniodepresivní schizofrenní psychózou :)

Cirilla: Těší mě, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic. Ale že nás tu je, co, mládeži rozverná, psychotická? :o) Jestli my nakonec ty neurotiky neumlátíme čepicema! Spvrivs: Á, to znám, moje jméno je Legie, protože je nás mnoho... ale vono to není zas až tak horký, těch pár týpků se dohromady snesou, klidně nás považuj za jeden celek, snad se neurazej... Danny: Hezky tmelíš, rozštěpenče, já jsem je radši každýho pustila na Písmák zvlášť, aby měli rovný práva. Akorát toho ukecanýho filozofa, co chce pořád mluvit o nějakejch náboženstvích a o zvrácenostech typu "objektivní monismus" jsem sem nepustila, ten by vás tu umořil tlachama, páč když se rozjede, tak jsou to veledíla... blbý sice, ale dlouhý jak několikery Lovosice za sebou. Byli jste někdy v Lovosicích? Pěkně hnusné město, což?

Danny
18. 04. 2002
Dát tip
jé - chvíli jsem tu nebyl a zase se to tady trochu oživilo. Co se týče mě, snažil jsem si komponenty svojí osobnosti odhalit a pojmenovat - ale vono se to furt mění. Taky mě překvapilo, když Harry Hacker vznesl požadavek, že chce vlastní písmácký nick. Všechny vrstvy mojí osobnosti totiž vystupují pod Dannym (experimenty a poloparodie typu Tučňáček nepočítám) Nakonec jsem mu ten nick udělal. Von se mi tam začal rozepisovat vo svých problémech s compem, což nesouvisí s literaturou.....

Spvrivs: Střídavě jo a ne. Vždycky si říkám, že už ty týpky znám a vím, kterej je zrovna u vesla, ale on se čas od času vynoří nějakej novej a začne kolem sebe mlátit ručičkama a chce bejt taky puštěněj na kapitánskej můstek, no šílený, vono se jich do tý mý hlavy vejde dost, jednak mám velkou hlavu a pak, voni maj elastický tělíčka a uměj se smršťovat a pak zas expandovat... no hrůza! Ještě že je můžu vypouštět skrz to písání, oni si vždycky založí na Písmáku sami sebe a pak jedou, a nezloběj. Jo a pokud jde o to pojmenování... dochtoři to pojmenovat uměj, ale já nejsem dochtor a kromě toho mi ukradli chorobopis. :o) Hele a co děláš, když černá bestie vystýlá megabrloh fialovejma tulipánama a voplejtá jima kříže? Já si nejsem jistá, jestli s tím může do procesí k panence Marii Czernstochovský nebo jak se jmenuje ta polská neposkvrněná, co jí maj tak rádi, Poláci, skoro jako vodku... nebo někdy i víc, když už jsou opilí dost...

Spvrivs
10. 04. 2002
Dát tip
Monty: Předně Tě prosím za odpuštění, že se stále nechávám svést určitými komponenty Vaší osobnosti a považuju Tě (teda Vás) jako celek za něco jiného než jste. Teď už si to snad budem pamatovat. No a to co dělám, když černá bestie vystýlá megabrloh fialovejma tulipánama a voplejtá jima kříže, je velice prozaické - vyplejtám mu ty kříže a skládám z nich prostorovou formu jin-jang, takzvanej jin-jang-džin. A jelikož má černá bestie velice ráda džin, tak to vypije a je klid. :-))

Spvrivs
08. 04. 2002
Dát tip
A Monty, máš přehled o všech komponentech své multidimenzionální osobnosti? Já jich mám tolik, že v tom mám děsnej nepořádek, kvůli čemuž jsem neustále nervózní a musím se uklidňovat rozebíráním a opětovným skládáním svých 88 žlutých a červených budíků, přičemž když je složím, musím je ještě poskládat do obrazce znázorňujícího jin-jang. A eště by mě zajímalo, jestli se tato má úchylka dá nějak jednoduše pojmenovat. Nevíte to někdo (vím že máte, stejně jako já, dobré vztahy s fialovými tulipány a černými bestiemi sídlícími v megabrlozích s velkými kříži)? ;-))

člobrda
05. 04. 2002
Dát tip
:o))))

Danny: Některým komponentům z naší multidimenzionální osobnosti se věru ulevilo!!!

ufo: Že jsi to TY, tak ti to prominu. Byť jsem zcela na druhém břehu... sociální psychopatie, hebefrenní + paranoidní schíza, čistá mánie bez depresí. :o) Tak co, máte MĚ rádi, milánkové??? ....grrr, vau!

Matyjustin
28. 03. 2002
Dát tip
mám vás rád!!! :-)

Danny
28. 03. 2002
Dát tip
Ufo+MP: mám vás rád celou svou nezralou schizoafektivní osobností

Danny
28. 03. 2002
Dát tip
Ufo+MP: mám vás rád celou svou nezralou schizoafektivní osobností

Danny
27. 03. 2002
Dát tip
lidi, já bych tu s váma bláznil o 106, ale bohužel mám takovej pocit, že mě někdo sleduje :)

Matyjustin
27. 03. 2002
Dát tip
Promiň Danny Já nevěděl, že jsi to ty...

Vio
15. 03. 2002
Dát tip
Spvrie, díky, ale příště už mě vynech, jo? ;-)

Spvrivs: Tak tobě se zachtělo nějaké psychózky, hochu skotačivý? Inu, inu, nažhavíme mozková zakončení a směle do toho, čelem, hlavně se toho nebát! :o)

cvok
15. 03. 2002
Dát tip
sme cvociiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takže teda, milí magoři a magůrci. Dáme se do obscese. Ačkoli má druhá drahá lepší a větší polovička odpískala frakční boj, jsa lidumil, humanista a pacifista, JÁ DO TOHO JDU. A hrubě. O co jde, vážené (nehodící se škrtněte) akcentované osobnosti/hraniční poruchy osobnosti/paranoici/schizofrenici/parafrenici/cyklofrenici/bipolárně afektivní porouchanci/pavor nocturnem trpitelé/somnabuli/psychopati ÉTÉCÉ? ... .. . a teď jsem si uvědomila, že né. Že nebude žádný frakční boj mezi neurotiky a psychotiky. Protože to je zlé a lidé mají být na sebe hodné. Především, teda. Ne ne ne, nic takového. Ať zavládne mír a klid mezi oběma voji. Tak. Aspoň na chvíli, než mě to zase popadne... ehm, hm, no.

Spvrivs
15. 03. 2002
Dát tip
Blázni fšech poruch, spojte se! To tak na úvod. Teď by mohlo přijít ňáké to -bla-bla-bla-... A na závěr: Wauwauwauwaůůůůůůůůůů, wúúúúůůůůůůůůůů, hůůů, wauwauuu, wauu, waůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!

Spvrivs: To dělají oligofrenici. Blázni hovoří poněkud sofistikovaněji. Alespoň jejich drtivá většina. Nezaměňuj šílenství s demencí, mládenečku čilý...:o) Navrhovala bych pohovořit o kónickém tvaru střech v Nižném Novgorodě v návaznosti na dopad obřího meteoritu v sibiřské tajze. Nebo něco na ten způsob. Dobrý paranoidní schízák si najde souvislost fšude.

Spvrivs
15. 03. 2002
Dát tip
Monty: A kdo říká, že nejsu dementní oligofrenik? Taky blázen, ne? No a co se týká těch střech, tak velice zajímavé je komparovat kónické střechy v Nižném Novgorodě s vrutovitými střechami v Rostově-na-Donu či se střechami tvaru obráceného vrchlíku typickými pro Groznyj. Ze srovnání totiž celkem trojznačně vyplývá, že a) Obří meteorit, který před lety spadl v tajze, byl vlastně kus kandelábru, který se měl stát integrální součástí budované orbitální stanice, avšak nějakým neočekávaným řízením parafyzikálních zákonů se po elipsovité trajektorii zřítil k zemi, b) výška, ve které onen kandelábr přelétal zmíněné lokality nebyla konstantní a tudíž atmosférické tření působilo v různých okamžicích různě na vznikající vzdušné proudy, c) tyto vzdušné proudy kromě rozdílného působení na tvar střech zároveň rozličně působily také na psychologickou deviaci lidského bláznění v komparovaných oblastech.

Mapetka
15. 03. 2002
Dát tip
jasne, ze jsou! vsichni, co tu jsme, jsme blazni a timpadem diagnozu si muze kazdej urcit sam. kazdej kdo pise, je blazen

Spvrivs
14. 03. 2002
Dát tip
Už to tady zase uhaslo. Nezlobte se, ale musím vás fšecky voavízkovat. Waůůůůůů, mě nebaví zavile vejt na temný elektronický měsíc sám, wau-waůůůůůůůůůůůůů!!!

Prokletí
14. 03. 2002
Dát tip
tak si vyj na svůj Pyj jako Vyj. Uchop kyj hlavně žij a s Láskou hnij ;o))))))))) m.

kafka
19. 02. 2002
Dát tip
Jste cvociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

Mari
18. 02. 2002
Dát tip
Já jsem blázen... :o)

Spvrivs
29. 01. 2002
Dát tip
Dobře. Trochu seřídíme dráhu elektronického měsíce a veverky můžou explorovat do 23:49. Ale asi to bude znamenat, že starší tchoři s výbušným motorem budou muset později vstávat, aby náhodou nezpůsobili řetězovou explozi, kterou měsíc může zněkolikanásobit. S těma medvědama budem souhlasit jenom za předpokladu, že budou dovybaveni speciálním systémem liquidace reakčních zbytků, který snad už brzo vyvynou soví osvětlovači v součinnosti s transcendentálními želatinovými ropuchami, které jsou narozdíl od ropuch fosforeskních schopny deionizovat liščí ohony, což bude zřejmě nezbytnou součástí nové technologie. Zliquidovaný odpad pak totiž můžeme přeměnit na pohonnou hmotu do motorů pro nový druh kun.

Spvrivs
25. 01. 2002
Dát tip
TO ROZHODNĚ NEPŘIPADÁ V ÚVAHU!!! Elektronický měsíc je pro nás životně důležitý. Jestli veverkám vadí, tak ať v noci nelezou ven, a řachtání pavlků je potřeba, abysme je poznali - je nutné zabít pavlka, ale taky šakala, kojota a jaderně-fúzního rádiového medvěda!

Matyjustin
25. 01. 2002
Dát tip
Souhlasím s komutátorovými kojoty, ale jaderně-fúzní rádiový medvěd? Zbláznil ses, ještě před ionizačníma zkouškama? U elektronického měsíce máte problém v pátém sektoru třídy C - Opravit neprodleně!!! A veverky jsou podle Buhorovy teorie nutné k udržování nutační plazmatické niky...

Spvrivs
25. 01. 2002
Dát tip
Maty: Dobře, na ten měsíc se podíváme. ad veverky: ale to ještě neznamená, že musí lézt v noci ven. Denní pastroje mají v noci spat! Uááááááááúúúúúúúíííííííííííí! A ten medvěd, ten nás ohrožuje především - jadernej reaktor bouchne, fúzor nás předělá na chlupatou WC-mísu a rádio náma prožene pár vln a jsme v háji, to v žádném případě nemůžeme připustit...

Matyjustin
25. 01. 2002
Dát tip
Dobře, chce to kompromis Necháte v elektro-rezervaci tedy jen 15 ks medvědů, ale veverky musí explorovat okolí alespoň do 23:46 - kvůli nové sadě rentgenografických vyhledávačů karburátorové- co to plácám- chtěl jsem říct karnalitické potravy!!!

Bacil
24. 01. 2002
Dát tip
Veverky si musí dávat pozor na vlky, to je jasné...

Matyjustin
24. 01. 2002
Dát tip
Taky jsem byl na KIKMaEFU - a taková poznámka na okraj -Udělejte prosim něco s tím elektronickým měsícem! Jeho odraz částicového světla dopadá na diodovou srst transvokátorových veverek a řachtá v pavlcích při setkání s opravdovými mechanickými vlky!!! a P.S. - je nutné zabít šakala

Bacil
23. 01. 2002
Dát tip
Tohle tady ještě pořád žije? To je dobře... až bude víc času, tak se taky zapojím.

Spvrivs
23. 01. 2002
Dát tip
Ale bacha na vlky, Bacile, jsou hrozně nerudní a žerou procesory ;-). Btw Roby: Možná jsi narazil na nějakého pavlka, který se za mechanického vlka jenom vydává a díky své nedokonalosti rachtá kolečky, která my nemáme, protože jsme na mnohem vyšší technoluční úrovni. Každopádně se od takových pavlků rozhodně a nekompromisně distancujeme, protože nás nejenom prozrazují na honech, ale navíc nám ještě dělají pravidelně ostudu na každoměsíční interversální (mezivesmírné) konferenci mechanické a elektromechanické flauny.

Wiki
22. 01. 2002
Dát tip
Roby, má hlavně mě, ale to nepřizná :o))) a taky máme potomka :o))) my mu jistíme týl :o)))

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
Kuchleis: no stejně to nechápu, sice se necítíš bláznem, ale úplně v pohodě třeba taky nebudeš - NA JAKOU MOU POZNÁMKU?????? :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
:o))))))

Miroslawek
21. 01. 2002
Dát tip
Kuchleis: Ty se cítíš být básníkem? Ďjůůůůůůůůůů.... tak to se budu muset zkoumavým okem mrknout na Tvoji Tvorbu ;o))))))))

Robynson
21. 01. 2002
Dát tip
Wopi: To je legrační.Na to že žiješ s kocourem, z tebe vyzařuje zajímavá energie. Máš jenom toho kocoura?

Wiki
20. 01. 2002
Dát tip
žádný básník nemůže být normální :o)

Wopi
20. 01. 2002
Dát tip
Propána, proč odpovídáš MNĚ? Jsem JÁ snad její mluvčí?? (nejsem)

Robynson
19. 01. 2002
Dát tip
Tak to teda nevím co to může rachtat. Snad elektromagnetické peří?

JosefTupý
18. 01. 2002
Dát tip
neznám popis bláznoství, ale myslím, že ano. asi se každý do množiny bláznů někdy počítáme...

Spvrivs
17. 01. 2002
Dát tip
Roby: No dovol... my neběháme, my jezdíme po elektromagnetickým polštáři.

Bacil
14. 01. 2002
Dát tip
dále od hradu dále nebo vás potká neštěstí nenadálé

Spvrivs
14. 01. 2002
Dát tip
Čím dále od hradu, tím lépe pro nás, mechanické vlky, vyjící zavile na temný elektronický měsíc, svítící ze svého řídícího stanoviště na naše naprosto virtuální rejdiště, na kterém jsme my pány a kde každého, kdo tam strčí svou 220V zástrčku, kousneme jedním obřím digitálním kusem do jeho drahocenného mikroprocesoru. :-)))

Robynson
14. 01. 2002
Dát tip
Mechanické vlky nebrat. Při nočním běhu za kořistí silně rachtají.

Brunhilda
13. 01. 2002
Dát tip
já stopro.......je to na škodu???

Matyjustin
13. 01. 2002
Dát tip
Určitě to není na škodu :-)) Jsem rád, že tohle audítko plní svoje poslání...jen tak dál :-) a avízka: ...ať to jede, ať to frčí srab je ten, kdo stále mlčí ti z písmáků, co blázní stále jen račte, prosím, směle dále

Matyjustin
13. 01. 2002
Dát tip
Určitě to není na škodu :-)) Jsem rád, že tohle audítko plní svoje poslání...jen tak dál :-) a avízka: ...ať to jede, ať to frčí srab je ten, kdo stále mlčí ti z písmáků, co blázní stále jen račte, prosím, směle dále

ARC
12. 01. 2002
Dát tip
Hihi....Jestli chceš diagnózu, tak klidně: anxioznědepresivníneuróza:) Ale to ještě nic neznamená. Jestli je blázen ten, kdo není jako povrchní většina, tak jsem blázen a doufám že tady na pismakovi jsme všichni:o)))

Robynson
29. 12. 2001
Dát tip
Jsem blázen a dalo by se říci, že jsem na písmákovi. Stanovení diagnozy je asi těžší. Myslím že kouzlo bláznovství je velice pregnantně vyjádřeno na stránkách www.volny.cz/robynson kde se s tímto úkolem podle mne nadmíru zdarile vyrovnal "veliký" OSHO

Kaba
06. 12. 2001
Dát tip
jsou!

cvok
06. 11. 2001
Dát tip
neni treba slov

Ald
24. 10. 2001
Dát tip
spis jestli je nekdo z pismaku normalni...by me zajimalo

Matyjustin
24. 10. 2001
Dát tip
Já - to přísahám!!!

Bacil
24. 10. 2001
Dát tip
Fakt, jo?

Matyjustin
24. 10. 2001
Dát tip
JO, jo a jo!!! :-)

Wopi
24. 10. 2001
Dát tip
"když se svlékala, viděl jsem M13" - to se mi moc líbí, to bych rád použil jako název písničky :))

Matyjustin
24. 10. 2001
Dát tip
kušuj :-))))

Bezejmenny
24. 10. 2001
Dát tip
Takhle se s blázny nemluví, Matyjustine. ;o)))))

Wopi
24. 10. 2001
Dát tip
Maty - já to myslim vážně - fakt bych to chtěl použít.

Albireo
24. 10. 2001
Dát tip
Pořád mi vrtá hlavou, jak asi vypadala, když pohled na její nahotu připomínal kulovou hvězdokupu. To měla po těle půl milionu pih? Nebo byla celá rozpíchaná od heráku?

Wopi
24. 10. 2001
Dát tip
Já bych to teda zaměnil za jinou. Momentálně se mi právě líbí NGC6543 Cats Eye, ale našla by se příhodnější. ;-)

Matyjustin
24. 10. 2001
Dát tip
Wopi: Použij!!!

Bacil
22. 10. 2001
Dát tip
Termín Velký kulový má něco do sebe, je ovšem poněkud zavádějící. Úplně totéž je totiž vidět, když je na hvězdárně zataženo... :-))

Wopi
22. 10. 2001
Dát tip
Bacil :o))) A koneckonců i bez dalekohledu (vyjde to levnějš) :o)

Bacil
22. 10. 2001
Dát tip
No právě! Ono je vůbec lepší se vyhnout návštěvám hvězdárny, kdoví kolik Písmaček nám tam zase Albireo sbalí, a na nás nic nezbude (Albi, nečerti se, to já jen tak pišťuchuju a pošťuchuju z čiré rozvernosti).

Matyjustin
22. 10. 2001
Dát tip
zdá se, že si ještě pamatuju z dětství : Grahuta ti maxi horečumin čumirimin su nuhumatprt (což je v překladu - když se svlékala, viděl jsem M13)

Spvrivs
22. 10. 2001
Dát tip
Já su kosmická loď Enterprize a teď vám vlítnu do objektivu, takže uvidíte akorát tak to M13. :o)))))))))))))))))) Tak cóóó? :)))))) Byl sem ftipnééj? :))) ... :( Aha, asi su blázen. To abych radši držel "hangár" (ani si nevzpomenu jak tomu odborně říkáme)

Daemonica
21. 10. 2001
Dát tip
Blázni... :))) Sedíte u kompu a venku je tak hezky :))).

Bezejmenny
21. 10. 2001
Dát tip
U Pacifiku je hezky. Ale ve střední Evropě je momentálně pošmourno, a nic, čím by to lákalo vylézt ven. ;o))))))

Pepe
20. 10. 2001
Dát tip
Wopi: hužgďžara fíčl kjomdolobot žičipimá žufalá hemčk. Nebo to napíšu rovnou česky... : OK

Albireo
20. 10. 2001
Dát tip
Wopidoo, Beta Mon je jedna z mých nejoblíbenějších (i když na rozdíl od Bety Cyg není barevná.) Malá Čuba se mi moc líbí, dovolíš-li, někdy to na hvězdárně použiju. Ještě jeden terminus nontechnicus se mi líbí - kolegové na hvězdárně začali používat nick Velký kulový pro M13. I před návštěvníky.

Wopi
20. 10. 2001
Dát tip
:o)) to sedí :o)))

Spvrivs
19. 10. 2001
Dát tip
A avízka všem, ať je šrumec.

Helča
19. 10. 2001
Dát tip
Hlavně nezapomínat na růžové létající slonýýýýýýýýýýýýýý.

Jákob
19. 10. 2001
Dát tip
určitě jsou, i kdybych měl být jediný :o)

Bacil
19. 10. 2001
Dát tip
(Helča:) A růžové létající nosorožcééééééééééééééé!

Helča
19. 10. 2001
Dát tip
Bac: co to plácáš, létající nosorožciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jsou přece bleděmodří

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
Náhodou... já znal jednoho, ten byl fialovej se žlutejma ťuplíkama... a když letěl, oranžově mu zářil roh...

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
Ale už jsem ho dlouho neviděl... doufam, že ho někde nesundala protivzdušná obrana...

Helča
19. 10. 2001
Dát tip
Tak u nás lítají jen ti bleděmodří (mezi 4 a 5 hodinou ranní). To co jsi, Wopi, viděl, byl asi nějaký exot.

Bacil
19. 10. 2001
Dát tip
Wopi, a nepleteš se? Nebyl NÁHODOU žlutej s fialovýma ťuplíkama? To se mi zdá jako mnohem podstatnější varianta. Přečti si stať profesora Nosorogova "Tjuplikovatosť nosorogov tjumenjskogo i krasnojakskogo regionov v novych naučnych soobščenijach, i vlijanije sexuaľnoj žizni povolžskich vychucholov na etu tjuplikovatosť".

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
:o))))))))))) Tak teď jsi mě fakt znejistěl! :o)))))))))

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
Helča - mezi 4. a 5. hodinou ranní můžou lítat třeba ultrafialoví stegosauři... to prostě JDE MIMO MNE :o))))))))))))))))))))))

člobrda
19. 10. 2001
Dát tip
kdo se tady zminuje o case, kterej je vrazednej a kterej se nehodi nez na to aby se spalo, popripade milovalo... ehm.. vstavam ve 4:30 do prace :o)))

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
A pak, že tu nejsou blázni... může NĚCO TAK ŠÍLENÉHO dělat rozumný tvor???

Helča
19. 10. 2001
Dát tip
Lítaj mi do snů :-))))))

Matyjustin
19. 10. 2001
Dát tip
Wopi - minutu ticha za exota, čest jeho památce - ostatky byly nalezeny v rudo-zelenkavé modroskvrně člobrda - a viděls ultrafialového stegosaura? Jestli ne, tak to musíš vstávat ve 4 :23

člobrda
19. 10. 2001
Dát tip
trosku mam problem ve 4:30 vubec neco videt... dokonce i ten autobus do prace nachazim po hmatu.... ale jednou jsem neco fialoveho videl, ale bylko to temer ihned pote, co jsem neprosel skrze futra, ale snazil jsem se projit cca 30centimetru nalevo od nich... jen pocitam, ze to nebyl stegosaurus, ten by se zrejme do meho domova nevlezl.. :o)

Matyjustin
19. 10. 2001
Dát tip
Ne ne, to byl modrásek fialový - schovává se do futer a tys ho našel člověče :-))))) (gratuluju)

Albireo
19. 10. 2001
Dát tip
Wopi, to si pleteš. Ten fyjalovej se žlutejma Šuplíkama nebyl nosorožec, ale jednorožec (Monoceros, -tis, Mon, na zimní obloze vlevo od Oriona).

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
Já vim, já ho znam, ta Beta, to je taková trojhvězda, ona na mě mrká trojmrkama :)). A kousek nad tim všim vesele juká Procyon z Malé čuby. :))) Jo, jo...

Pepe
19. 10. 2001
Dát tip
hé a žuabudá kužama paktimolo šoró žičku hupkr fikuchá... v překladu: Jste vadný. ;o)

Wopi
19. 10. 2001
Dát tip
kwana ammuana wakama y-mgabu tabunga mugnaba mgerebi - v překladu: prdlajs!

valerinka
19. 10. 2001
Dát tip
jsou tady...jsou vsude...vidime je kazdy den pri pohledu do zrcadla...vidime je na ulicich a tak proc by nemohli byt i na pismaku?? ze Krele:-)))

Spvrivs
19. 10. 2001
Dát tip
Mezinárodní asociace fialových krav se taky hlásí ke svým závazkům vyplývajícím z členství v písmákozoologické alianci a chce po boku hnědých i ledních medvědů bojovat proti normálnosti. Krávy, PóóóóóóóóZOR!!!!!!! Na místáááá připravit!!!!!! K zemíííííííííí ROH!!!!!!!!!!!!!!!!! URRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

šálinka
18. 10. 2001
Dát tip
Jasně že jsou tu blázni. Největšími blázny jsou ti úplně nejlidštější, otevření a čistí, prostě "normální" lidské bytosti, které ale vůči svému okolí z normálu velice vybočují, takže jim nezbývá, než se nazvat šílenci, aby nebyli ukamenováni úplně :-))))))

Bacil
17. 10. 2001
Dát tip
HALLO, YOU CRAZY NICE PINK SHARPENER! :-)) HOW ARE YOŮ?

Matyjustin
17. 10. 2001
Dát tip
WHAT THE HELL ARE YOU SHARPENING?

Wopi
17. 10. 2001
Dát tip
Právě domlouvám s medvědy systamatičtější ochranu Písmáka před negativním vlivy :))) Vše je na dobré cestě, ovšem ta, jak známo, vede do Říma, takže jsme se s meďochama obrátili zpátky, neboť jsme nechtěli poitalštit Písmáka, ale ona i tak ZAS vedla do Říma. V tom snad má prsty mafie.... Ale medvědí výzvědná služba to rozlouskne, pučim jim svůj louskáček.

Wopi
17. 10. 2001
Dát tip
Maty: ostřím to, co ztupil The CYAN BLUNTER... A jako vedlejšák si ostřím i důvtip :))))

Matyjustin
17. 10. 2001
Dát tip
to ti řekli špatně - všechny cesty totiž vedou do Vatikánu a tam medvědy nechtěj - vážně - zkoušel jsem tam jednoho protlačit (rozumíš obálka, lahev vína, chleba, pár hostií), ale nic... M.I.B. - Mědvědí informační bratrstvo, Sdružení Komplexní Polymérie a RůŽO (růžové ořezávátko) snad zvládne ochránit vše na písmákovi

Wopi
17. 10. 2001
Dát tip
jo, ještě taky B.I.S. (bears intelligence service) :))

Helča
17. 10. 2001
Dát tip
Wopi: doufám, že jsou zainteresováni i lední. Miluju bílou a samozřejmě růžová ořezávátka. Méďa s Vámi :-)

Bacil
16. 10. 2001
Dát tip
Danny, taky by to mohl být komplex antigen-protilátka :-)))) Zoo: Nezaložíme sdružení ZA UZÁKONĚNÍ POLYGAMIE A POLYANDRIE? :-)))

Matyjustin
16. 10. 2001
Dát tip
založil bych sdružení komplexní polymérie- K.P., někdo bude KáPo a rozdáme si KaPačky

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Helča
16. 10. 2001
Dát tip
no jo. KaPe vám/nám na maják. hlavně nedostat KoPačky. a taky už nemusíme za KoPečky a K Posteli mi dejte Knihu Povídek, do vlasů KoPretinu a do omáčky KoPr. buď s vámi Kryštůfkův Pú (medvídek) :-)))

zoo
16. 10. 2001
Dát tip
Hele - to je na moc dlouhou trať. Já bych zrušila svazky, šecky. A vono se to pak už nahloučkuje samo, uvidíš. :-)

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
THE PINK SHARPENER STRIKES BACK!

Danny
15. 10. 2001
Dát tip
ještě by se tu měl projevit můj mesiášskej komplex, ale von se asi neprojeví anžto je moc zakomplexovanej (a možná je to jenom B-komplex)

Danny: Tak to ty jseš ten Bůch otec s kalašnikovem (PVC, omyvatelný, s pohyblivými klouby) co ho nabízej tady?!

Matyjustin
02. 10. 2001
Dát tip
---to Kalim--- rozhodně lepší než Milka ;-)

zoo
27. 09. 2001
Dát tip
Miláčkové! Odporně jsem se u Vás vyřehtala. :-))) Obávám se, že jsem naráz zamilovala do poloviny ústavu - k čertu s nezákonnou polyandrií a polygamií! Chcu Vás! (Eště že sem nechodí Mudr. Sojka z Brodu.)

Kalim
26. 09. 2001
Dát tip
Kalim - jenom podělávající se debil si může dát takovej nick

Bacil
21. 08. 2001
Dát tip
Kastel: to já mám naopak pocit, že kdybych byl normální, tak bych dnes ještě ženatý nebyl a že když jsem do té instituce zvané manželství lez', byl jsem pěkný d... (co se týmuje na "nebyl"?) Papouch: Ty jsi zkrátka náš lokálpísmácký globálpapouch, a právě proto tě máme rádi! (Doufám, že nikdo nepochybuje o tom, že já, Bacil, jsem opravdu blázen).

Albireo
21. 08. 2001
Dát tip
Kdepak, Bací, nikdo nepochybuje o tom, že mezi nás patříš.

Wopi
21. 08. 2001
Dát tip
Lokálpísmácký globálpapouch! :-))) Samo bych to lépe neřeklo :-))) vaše Růžové Ořezávátko

Javert
21. 08. 2001
Dát tip
No teda, to já se svojí epilepsií se můžu tak akorát jít klouzat...

Big George:-))))))))

Wiki
21. 08. 2001
Dát tip
Big George :-)))a všichni :-)))

Vadná
21. 08. 2001
Dát tip
Matyjustinku odpusť šla jsem se nahlásit už v březnu, jak si to auditko vyhlásil, jenže jsem zakopla o rampouch spadla jsem do bezvědomí, než jsem si uvědomila co jsem chtěla, uplynulo několik měsíců.Při splečné terapii mě jen tak tak přesvědčili, že nejsem letadlo /po té co jsem nedokázala vysunout podvozek a bourala jsem natvrdo na břicho/ a nebýt toho že jsem po modřinách zelenala, a zmodrala, tak dosud stále růžově ořezávám, růžově okřeslovátkuju, olepovátkuju, otřepávátkuju, osypávátkuju, odcházívátkuju, odporňovátkuju, obmyslítkuju a opldňovátkovávám! Děkuju váženým lékařúm dnes vím, že jsem Johanka, ale v těch Arkádách dost táhne tak mě prý brzy zahřejí... Ještě hladce odstartovat, zasunout podvozek a vžžžžžžžž......

zolli
21. 08. 2001
Dát tip
Jááá a blázen? Já jsem přecíí Vadná!

Tommy
20. 08. 2001
Dát tip
Poslusne hlasim , ze jsem zde.Som uplne normalny az na tie ruzove sloniky co obcas vidim.Som teda blazon?

Danny
20. 08. 2001
Dát tip
ja se odhalim: LMD+autismus+prelecena psychoza really. bez smajliku.

Wopi
20. 08. 2001
Dát tip
Každej jsme nějakej. Já zas mívam depky...

Helča
20. 08. 2001
Dát tip
Wopi a znáš někoho, kde je nemá?

Jo, já jsem zase podle psychouše výrazně akcentovaná osobnost se sklonem k sebedestrukčnímu chování; pud sebezáchovy výrazně potlačen. Lehce schizofrenní tendence v chování. Taky jsem v minulosti zneužívala psychotropní látky a byla jsem klientem K-Centra. Pod vlivem drog 2x pokus o sebevraždu. Hezký, ne?:) A pak kdo si tu hraje na blázna...:)

Jo a to jsem ještě zapomněla na porušené centrum stability (zřejmě jako následek užívání drog), pacient je výrazně introvertní s občasnými záchvaty naprosté apatie. To jsem taky třeba tejden nemluvila a psala akorát lístečky. A někdy ani to ne.:)

Wiki
20. 08. 2001
Dát tip
Helčo: já znám pár lidí, který nemaj depky, ale ty nejsou normální :-))) já je samozřejmě mám taky ať žije naše psychoterapeutická skupina .-)))

Kastel
20. 08. 2001
Dát tip
...hm, ale já fakt nechci bejt "normální" (no, nejspíš kdybych byl, tak už jsem ve svým věku ženatej).

papouch
20. 08. 2001
Dát tip
to já jsem zase nacionálšovinistický lokálseparatista se sklony k sociáldespotickému globalpatriotismu a jako státní zřízení vyznávám osvícenou tyranii :-)

Javert
16. 08. 2001
Dát tip
Jen si dělejte legraci, až na vás nějaká ta duševní choroba sáhne, tak se budete divit.

Pepe
10. 08. 2001
Dát tip
Myslím, že bláznů je tu dost... stačí se podívat před sebe. Vydíš těch písmenek, to se asi všichni pomátli, jé ha-ha-há!

Henry_Cold
09. 08. 2001
Dát tip
Samozřejměééééééééééééé že tady blázni jsóóóóóóóóuuuuu!!!

Drakkan
02. 08. 2001
Dát tip
tady k těm názorům už vážně není co dodávat :-)))))))))))))))

Mari
29. 07. 2001
Dát tip
Děkuji, těšímě, a jestli se bere léčení u cvokaře, tak ano!

astrix
25. 07. 2001
Dát tip
Já bych chtěl zpátky, do ústavu pro blázny, do ústavního prádla, a talíř plný žrádla. Na státní útraty, za ploty, za vraty, za okny, jako oni, byl jsem tu loni.

Danny
29. 06. 2001
Dát tip
hledám veterinárního psychiatra pro svého Tučňáčka. Nevíte o nějakém?

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Vím. MontyP. :))))))

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Teda vlastně Mr.Neutron...

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Jo, veřejně prohlašuji Daemonicu za rozkladný živel písmáka, neboť mne označila za MODROZELENÉ TUPÍTKO... No chápete to??

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Cyan Blunter vs. Pink Sharpener hmm hmm

já mám takovej problém: neexistuju, ale myslím si o sobě že existuju. Danny mi kvůli tomu shání veterinárního psychiatra. zdá se že tato profese neexistuje, nevím próóč kua.

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Tento problém řešil již pan Descartes a dospěl k tomuto výsledku: myslíš - tedy jsi jsi - tedy existuješ Řekl bych, že případ je vyřešen. DALŠÍ PROSÍM!

Bacil
29. 06. 2001
Dát tip
Tady další klient, prosím ořezat špičku letadla, abych bylo pěkně špičaté (já letadlo). Předem děkuji BACILETADLO

Albireo
29. 06. 2001
Dát tip
Angličan se zeptal Descarta: "Are you sure?" Descartes odpověděl "I think not." - a rozplynul se.

Wopi
29. 06. 2001
Dát tip
Albi :o))))))))))))))))))))))))))

Diana
29. 06. 2001
Dát tip
Albi, ale on by se rozplynul i kdyby řekl: "I do not think"

Wopi: Mr.Neutron není pro Tučňáčka vhodný terapeut, protože ten šmejd jede přes Windows 2000 NT.... obávám se, že by to jeho klinický obraz spíše ZHORŠILO.

Mámalibor
29. 06. 2001
Dát tip
no, jo - jasnej dukaz - nejvetsi blazen v blazinci je vzdycky reditel !:-(((((

Jákob
29. 06. 2001
Dát tip
jsem, ale nevím co .... zatím

Šminka
29. 06. 2001
Dát tip
No to jsem z toho teda blázen......

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
Nebo... výstřiky? ;-))

Katerina
28. 06. 2001
Dát tip
Wopi, nezalozime spolu reklamni kancelar?? Ja mam skolu, tobe sypou slogany.... MY ovladneme svet!!!! (ne, tohle neni to kospiracni auditko... no, neva....). Tak jo??

Wopi
28. 06. 2001
Dát tip
Katerina: Jasně, oni ať si tady blázněj, a my se zatím hodíme do balíku :)))))))))))))))))

Matyjustin
28. 06. 2001
Dát tip
Wopi, Katerina - Měl bych vás upozornit na to, že pošta na letišti nefunguje!!!

kafka
28. 06. 2001
Dát tip
Bacile, promiň, ale musím to říct, už je to trapný... já jsem myslela, že se tu zasměju a přitom se mi křiví úsměv, kam přijdu, tam jsou narážky a dvojsmysly... no nic... asi nejsem blázen...

Wopi
28. 06. 2001
Dát tip
Maty: My budeme v takovým balíku, o jakým pošta nemá ani zdání :o))))) Křehké. Neklopit. ( Leda oči :o))) )

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
Promiň, Kafko, přehnal jsem to, nezlob se... já asi nejsem blázen, ale cvok...

Wopi
28. 06. 2001
Dát tip
Mimochodem, růžové ořezávátko mi smíte říkat tady. Ve světě však jedině the Pink Sharpener :o))) Děkuji.

Katerina
28. 06. 2001
Dát tip
Wopi, to ma vazne zvuk, zaregistrujem si to jako firemni nazev?? -> The Pink Sharpener. Sharpens you up. <-

Wopi
28. 06. 2001
Dát tip
JO! To je ono! Úplně to vidim na poutačích! :o)))

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
The-Pink-Sharpener Shala-lala-la The-Pink-Sharpener Shala-lala-lala-lala... :-)))

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
jůva, P. Sh., jak děláš tu tmavší růžovou?

Wopi
28. 06. 2001
Dát tip
Číselným kódem (hexa) můžeš nastavit libovolnou barvu v libovolné šťavnatosti. Tohle konkrétně je color="#F30CA3". Ale ideální by byla mezi těma našema :o)

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
To o tom kódu jsem se dočetl v jedné knize o HTML, kterou jsem si slavnostně koupil mimo jiné i kvůli Písmákovi :-)), ale právě jsem moc nevěděl, jaký kód používáš, aby Ti to takhle vyšlo, případně jestli má nějaké slovní označení (já jsem to dělal ne kódem, ale prostě "pink"). Ale omlouvám se, že jsem zvážněl... Ať žijí letadýlka (nemyslím ovšem tu svou stíhačku ;-)) anebo tu taky, ať má radost) a ať žije růžové ořezávátko!

Danny
28. 06. 2001
Dát tip
HaTMatiLka pink pink pink

Bacil
28. 06. 2001
Dát tip
OžeNIl se Ko mi Nink.... :-))

Matyjustin
28. 06. 2001
Dát tip
Vzňal si ženu Iljušku...

Krel
27. 06. 2001
Dát tip
Echt...odlétám...zažehávám trysky a naposledy kontroluji činost zbraňových systémů...jdu potápět záoceánské lodě a bojovat s neidentifikovatelnými létajícími objekty.... tak se mějte ČMELÁCI!!!!!!!!! :-)))))))

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
Řekněte někdo neidentifikovatelnýmu létajícímu předmětu, že jsme už přišli na to co je zač a přesuňte ho z páté dráhy sektoru C do kredence...:-)))) AVÍZA VŠEM!!!!! A JEDEM.....

Litochowitz
27. 06. 2001
Dát tip
S ramusem, nad lesem, neidentifikovatelnej predmet spad sem.

Vio
27. 06. 2001
Dát tip
Proboha já už nechci avíza!!!

Vio: nechceš snad přistát ?? žádám o povolení k přistání, sím.. sím .... :-))) /...... jinak udělám nízkej průlet...:))/

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
:o)))))))))))))))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
jé - mně zmizel text... tak nochajnmál: JESTLI JSOU NA PÍSMÁKU BLÁZNI, NEŘEŠÍ ANI TAK TOTO AUDITKO, JAKO SPÍŠ NĚKTERÁ JINÁ...

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
WOPIIIIII!!!!!!!!!!!!! TY CHCEŠ DEGRADOVAT MOJE AUDÍTKO NA POTUPNĚ NORMÁLNÍ !?!!!!???!!!! MY JSME LETIŠTĚ A KDO TO NEPOCHOPIL- NEMŮŽE PŘISTÁT!!!!! :-)))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Já jsem růžové ořezávátko, chápeš to?? Ne zelené, ne modré, ne fialové, ale výhradně >růžové ořezávátko!! Já nepřistávám! Bože, tady jsou snad blázni nebo co....

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
Počkej, počkej TO UŽ JDEŠ do osobní roviny, tak abys věděl, to ořezávátko je letušky - a ta snad přistává - NE? Nebo ji zabil terorista Dannyho COmporepubliky a vyhodil z letadla??? :-))))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
NEJSEM LETUŠKY. To, že si do mě možná jednou vsunula tužku, neznamená, že jsem její. Každé zasunutí přece neznamená převzetí vlastnických práv, k čertu :o))))))

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
Uznávám, ale nenapadej mě dřív, než mě začneš napadat!!! Kdo se v tom má vyznat? Jednou do tebe zasune pilot, potom letuška.....člověk aby se z toho zbláznil!!!!!! ....a chci omluvu za "k čertu", jinak už si nesřízneš (pozn. - opakuj slovo nezřízneš - 5x za trest) :-))))

Verita
27. 06. 2001
Dát tip
Wopi: na růžové ořezávátko pozoruhodně moudrá slova.... :)))))

Bacil
27. 06. 2001
Dát tip
Flight BAC---IL18---No 6903243853-approaching---ready to landing--- - - - -

Litochowitz
27. 06. 2001
Dát tip
pipipipipip

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
O.K. Bacil - Be careful ! We have no runways !!! Good luck ;-))

Bacil
27. 06. 2001
Dát tip
Landing OK! Landing OK! No problems! Keep smiling! :-)))))) PS: POZDRAV-RUZOVEMU-OREZAVATKU_STOP

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
R.O. DEKUJE STOP DONT FORGET TO SWITCH AN ENGINE OFF STOP OVER

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
if(wopi==orezavatko) {printf("ruzove");} else if(I_am_letadlo) {pristanu("matyjustinovo_letiste")} else jsem_danny_cili_pocitac(); ti tenoristi (oops - teroristi) semi asi wymklli z rukoůůůů a zaBILLi tušku letušku Matušku.... nechcete avíza?? máte je mít!

Bacil
27. 06. 2001
Dát tip
Danny, jsme na letišti, ne v linuxcentrále! :-))) ENGINE SWITHED OFF THANKS

Helejte, nedělejte mi v tom bordel, nebo vyhlásím stávku... řaďte se hezky na ranveji podle leteckejch společností... A teď si projdeme prezenční listinu: British Air! Air France! KLM! Fischer Air, necpi se kurva na Aeroflot! A co tam sakra dělá ten Concorde?

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
na letišti jsou počítače s Linuxem. Kdyby tam byly compy s Woknama, vypadalo by to takhle:

Spvrivs
27. 06. 2001
Dát tip
Monty, máš taky podvodní molo? Já su totiž U-56 a chtěl bych zakotvit.

Spivris: A kurva! S tím se při výstavbě nepočítalo... urychleně začneme budovat průplav, kterej mě spojí s móřem. Bagr, Jeřáb, Razící štít, Turbodmychadlo... všichni sem!

papouch
27. 06. 2001
Dát tip
Monty.: já Ti na cesťáky kašlu, okamžitě uvolni ranvej, nebo si cestu prostřílím! (já jsem Junkers Ju 88 - Luftwaffe :-)

Spvrivs
27. 06. 2001
Dát tip
Papi: Ale né abys oddělal bagra nebo turbodmychadlo. My jsme přece na stejné straně. Monty: Dík.

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
AJJJJ - jeřáb to dostal.....rtttttttttt.....žvnnnn....žvnnnnn.... ......(ježiš marja neshazuju se tady trošku?)....BUFF....BUFFF.... ...........trrrrrr....trrrrr......BAGR je raněn!!!!! Kde je ošetřovatel?!!! KDE JE OŠETŘOVATEL!!!!! :-))))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Ošetřovatel je na dovolené. Zkuste růžové ořezávátko. :o))

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
růžové ošetřovátko? blé?

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Danny: růžové okřeslovátko, olepovátko, otřepávátko, osypávátko, odcházívátko, odporňovátko, obmyslítko a opldňovátko! :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
OPLODŇOVÁTKO!

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
(Wopi - proboha, ne tak nahlas - myslim, že nás pozorujou....)

Spvrivs
27. 06. 2001
Dát tip
No tak už nic. Papouchu, děkuju. Asi dezertuju k druhé straně. Transformuju se na Kursk.

lubi
27. 06. 2001
Dát tip
Ahoj vospolok... prichádzam k vám na pozvanie po tom, čo som sa neprozreteľne priznala k tomu, že som sa kamarátila s muchou... milovala som aj pavúka (ked zdochol, plakala som) a bežne krákam na havrany okolo rieky... moje deti ma bežne volajú crazy mother, ale inak som celkom normálna žena, s tikom na ľavom oku, chvejúcimi sa rukami a výpadkami pamäte... O čom som to vlastne... ? Hádam inokedy... Božtek vám, lásky moje

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
Lubi - díky :-)))

papouch
27. 06. 2001
Dát tip
Matyjustin.: bogajego co kolem sebe střílíš jak blázen??? To se dělá??? Podívejse, cos způsobilo!!! :-) Spvrivs.: To si teda pomůžeš.. zůstaň raději U-bot , já se na Iljušin přetransformovat nehodlám... zůstaňme kamaraden und vydržme do posledního muže, tak jak nařídil vůdce... :-)))

papouch
27. 06. 2001
Dát tip
Wopi a ožužlávátko by nebylo? :-)

Bagří ošetřovatel není na dovolené, to je mystifikace růžovýho ořezávátka. Právě provádí tahovou cerkláž jednomu zraněnému bagru. Jestli mi nevěříte, klidně zavolejte doktora Sovu (toho staršího, mladší pije... už zase) a zeptejte se ho.

Matyjustin
27. 06. 2001
Dát tip
Jen aby nepřišli Borgové se svym supersonickym hyperkomprimačnim defraudátorem a nezaložili dispenzární komisy pro potěmkinovské sabotéry !!!!! .....to by bylo tak jednoduché řešení problému.....

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
matyjustin: voni nás pozorujou, žé? vždycky a pořád a všude, hé? hů? borgovéé?? kua bagr satan fix

papouch
27. 06. 2001
Dát tip
Matyjustin.: jéé, tak už se těším, já rád Kačera Donalda, Miceyho Mouse, Duffyho, Bunnyho Buggse.... aha... to jsem poplet ...... to jsou komiksy.... né komisy..... hmm ..... komísy komísy, nacpeme je do mísy a za nima borgy, někdo to rád horgý...

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
já mám radši šmouly než catchera Donalda šmoulovééé, skáčou jako míčky gumovééé v příbězích jež mají úroveň šmoulídci šmoulovééé! (hmm... nebo to byl jinej seriál? pojďme se v letadle dívat na televizůůůů)

jsem tučňáček a občas mám pocit že jsem člověk. Jsem taky blázen?

Danny
27. 06. 2001
Dát tip
...celá tahle povedená taškařice by se měla oTIPovat :)))))))))))))))))))

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Papouch: ožužlávátko je ožužlaný..... a trochu roztento... někdo to rád horgý a přihříval si to, leč zapomněl včas dát na Wokno vychladnout... VŠICHNI: ale co je důležité: RŮŽOVÉ OŘEZÁVÁTKO JE STÁLE OSTRÉ (KAM SE HRABE MACH 3 NEŘKU-LI ŠEBESTOVÁ 7), STÁLE MLADORŮŽOVÉ A VŽDY PŘIPRAVENO K ŘEŽI! RŮŽOVÉ OŘEZÁVÁTKO SE NEDÁ! ONO SE PRODÁ A VZÁPĚTÍ ZNÁRODNÍ! JE VĚČNÉ. JE NEDOSTIŽNÉ. JE DOKONALÉ. JE JAKO JÁ A JAKO VY. JE PODSTATOU ŽIVOTA. Kdo se to kde dohadoval, jestli bylo prvotní myšlení či řeč?? PRVOTNÍ VŽDY BYLO RŮŽOVÉ OŘEZÁVÁTKO!

Pánové a dámy, nerad vás ruším, ale měli byste se pomalu sebrat, vzít si župánky a jít na skotské střiky, co říkáte? No tak, šup šup!

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Střiky ne.... prosím..... zrezaví mi břit.... NEEEEEE

Maty: ještě potřebuješ OŠETŘIT ?? dr_Chocholoušek.. ani přes mojí mrtvolu !!!!!!!!! :-)))))))))

pomíjivá
26. 06. 2001
Dát tip
MÁM DOMA DVA PSYCHIATRY (RODIČE). KDO POTŘEBUJE TERAPII, NECHˇT SE OZVE, ZAŘÍDÍM PROTEKČNÍ, CHCETE-LI HOSPITALIZACI, MÁME KONEXE NA RŮZNÉ BLÁZINCE, NÁSILNOU NEDĚLÁME RÁDI, ALE KDYŽ JINAK NEDÁTE, MŮŽE BÝT I TA. ps: vše vřele doporučuji, mám vyzkoušeno :-))

Krel
26. 06. 2001
Dát tip
VŠICHNI JSTE BLÁZNI, JENOM JÁ JSEM LETADLO!!!!! ( F-18 )

Matyjustin
26. 06. 2001
Dát tip
Príma, tak už jenom letiště a máme skvělej blázinec :-)))

papouch
26. 06. 2001
Dát tip
Krel prdlačky. Letadlo jsem já. Já to řekl dřív. O hodně dřív. O mnoho řádků výš. Tys jen obyčejný bla bla blázen. :-) Supppe.: ale já mám čtyry motory a štyry vrtule a podvozek vysouvací a bombovnici a šest kulometů ráže 20mm a kanón ráže 75...!!! :-)

Matyjustin
26. 06. 2001
Dát tip
Suppe: ....No uznej -je papouch ještě boží tvor?

Litochowitz
26. 06. 2001
Dát tip
Tady to je klec plna blaznu.....

Daemonica
26. 06. 2001
Dát tip
Já nevím... hovořit pravidelně s démony JE normální, že?? :)) Jo, určitě jo, já jsem v pohodě, vy blázni :))

Roger
26. 06. 2001
Dát tip
protiotazka. kde nie su blazni???

Verita
26. 06. 2001
Dát tip
Roger: tady. tady jsou očividně samá letadla.... :)))

Danny
26. 06. 2001
Dát tip
všichni jsou letadla jenom já jsem počítač

Wopi
26. 06. 2001
Dát tip
Všichni jsou letadla, jen Danny je počítač a já jsem růžové ořezávátko :o))

Albireo
26. 06. 2001
Dát tip
Danny: ovšem počítač palubní, že?

Matyjustin
26. 06. 2001
Dát tip
Albi: a Wopi je ořezávátko letušky!!!

člobrda
26. 06. 2001
Dát tip
Ja jsem normalni... viďte pane doktore ? .... uuaaaaaaaaa.. :o)))

Matyjustin
26. 06. 2001
Dát tip
Dejte toho lva zpět do klece!!! :-)))

tady se mi líbí !!!!!! :-))))

Suppe
26. 06. 2001
Dát tip
dobře. ukončil bych naše veskrze intelektuální diskuze slovy: Fšychni sme letadla, jenom Dani je potšýtatš. OK?

oukej

Já kurva nésu žádné letadlo, já su airport Stansted....

člobrda
26. 06. 2001
Dát tip
zadam o povoleni k pristani, vrrruuuuuuummm !!!!

Krel
26. 06. 2001
Dát tip
naposledy!!!!!!!!!! jáááá sééém F-18!!!!!!!!! a Vy všici jste práškovací čmeláci!!!!!! :-)))))))))))

kafka
26. 06. 2001
Dát tip
já jsem zaoceánská loď, žádnej čmelák!

alina
26. 06. 2001
Dát tip
Svého času jsem nosila na baťůžku placku s nápisem: "BLBNU JAK JEN TO JDE. A JDE TO DOBŘE!" .....no coment!!!!!

člobrda: Povolení ke startu uděleno... připravte se na letové dráze 8 v sektoru B....

Albireo
25. 06. 2001
Dát tip
V komoře není miš, v komoře je přímo mišmaš.

sakryš tady se to nějak rozjelo .... ....ale já svý projevy radši nechám utajený :-)))))

Danny
25. 06. 2001
Dát tip
LEVEL mojí duševní BALANCE se za ten time() který jsem strávil s COMPUTEry příliš neCHANGnul 10 PRINT "nejsem počítačový šílenec!!!" 20 GOTO 10

Bacil
25. 06. 2001
Dát tip
Já jsem blázen určitě. Kdo nevěří, ať přijde dnes v 19.30 do brněnského divadla Polárka.

papouch
25. 06. 2001
Dát tip
topfly.: ty nejsi letadlo, letadlo jsem já. Já to řekl dřív, o hodně řádků nad tebou. Ty jsi jen plagiátor. Anebo blázen.... :-))

BadAngel
25. 06. 2001
Dát tip
Já nevim co to blázen je. Ale uráží mě, že se mě někdo ptá, jestli to náhodou nejsem. Kdyby jste se mě raději zeptali, jestli nejsem letadlo...:-)))

Matyjustin
25. 06. 2001
Dát tip
BadAngel: Letadlo nejsi - letadlo je papouch!!! :-)))

Suppe
25. 06. 2001
Dát tip
jaxem již nadepsal své "Jen tak pro radost" zvané Milý Banáne!. Každej máme nějakou tu úchylku ne. papouch+Matyjustin: zvířata lítající z božího poslání se nemůžou počítat za letadlo.

wqw
25. 06. 2001
Dát tip
jsem z bláznů nejbláznovitější

jsem blázen! nebo ne? rrrrrrrrrrrrrrrrrrr ggggggggggggrrrrrrrrrrdddddddiiiiiddddddjjjjjgggkd tidiiididititihihihihihihihihihihihih mek mek píp kdokodáko hhhůůůůůůůůůůůůůůů bůůůůůůůůůůů gagag gagaga píííííííííííííííííííííííísk hafhafhafhad mňaumňau chro chro kikirikýýýýýýýýýý asi ne :)

howgh šišišišišišiši húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Budliky budliky... ha! Ha! Ha! ...uíííí... jup! s s s s l i n t Tluče bubeníček, tluče na buben a svolává hrochy hroši pojďte ven! híííí....... úúúúúúúúúúúúú F komoře je miš!!!! Jéééééééééééééééééééééééé!!!

topfly
21. 06. 2001
Dát tip
Fšichni jsou blázni ... jenom já jsem letadlo!!!

Suppe
21. 06. 2001
Dát tip
topfly:-)

FLO
15. 06. 2001
Dát tip
Pája: Janě, bude - li nás víc, nebudem se bát vlka nic. Ani benga. A navíc se dá vina vždycky hodit na toho spolustojícího na papíře. To se mi líbí. :o)

wendigo
14. 06. 2001
Dát tip
Studený a nehybný.....-))) (NOVA je mrtvý pes!!!)

Matyjustin
14. 06. 2001
Dát tip
ať počítám jak počítám, pořád mi tu přebejvá tak 9 - když budu hodnej, tak 8 vteřin....:-))

sakra

Matyjustin
14. 06. 2001
Dát tip
Konstantinidisová: No, to je sice hezký, ale co s tím? :-))))

FLO
14. 06. 2001
Dát tip
papouch: přesně tak. Nosím sebou čistou á trojku a když chcu někoho zabít, stoupnu si na to, abysem měla lepší mušku, zvlášť když vraždím nožem je to užitečný :o))))

Pája
14. 06. 2001
Dát tip
NEJSEM BLÁZEN jsem normální a to prý až moc co je to? jsem jenom blbá...

Pája
14. 06. 2001
Dát tip
flo: můžu k tobě na papír?

JiKo
14. 06. 2001
Dát tip
Kupme si každý svůj papír A3!!

Matyjustin
14. 06. 2001
Dát tip
Pája: Hele Pájo, Papouchu a vlastně všichni - POZOR NA NI - nosí u sebe toaletní papír - je to takovej masovej....hagggrrsss

Pája
14. 06. 2001
Dát tip
masovej toaleťák? nejni to řízek? co papouchu? díky maty

blbjenka
14. 06. 2001
Dát tip
už nechci avíza !! už nechci číst tyhle bláboly !! nebo se z toho fakt zbláznim :o))

Ald
14. 06. 2001
Dát tip
blbjenka -nebo zblbnes

Spvrivs
14. 06. 2001
Dát tip
No já su spíš debil, ale blázny (teda ty normální, ti z Bohnic/Černovic mně lezou na nervy) mám rád a někdy se snížím i k nějakému tomu šílenství. Např. když v březnu oteplí zem sluneční paprsky a já se narvu do bermud, tak mě mamka pokaždé připomene, že su blázen. Nebo když jsem v sobotu místo učení se na zkoušku jel na výlet do perly Moravy - Olomouce, tak to bylo podobně. Zkrátka bych řekl, že blázen je člověk bez soudnosti.

Spvrivs
14. 06. 2001
Dát tip
Blázen bláznu normální přijde a normální normálnějšímu bláznem. Takže jsme všichni blázni. Juj, to jsme se tady rozepsali, asi jsme fakt blázen.

Prokletí
14. 06. 2001
Dát tip
jdi mi s tím........ k šípku (Mirek Dušín 16,24) m.

Matyjustin
13. 06. 2001
Dát tip
To jistě - _JiKo_ má pravdu - Taky mam jakousi zkušenost - CHI CHI :-))) Posláním tohoto auditoria je odtabuizovávat, stírat rozdíly, duševní hygiena - prostě www.jakodoma.cz :-)))) TÁÁÁKŽE pokračujem - s vědomím, že si vážíme toho našeho duševního zdraví - :-)))))))))

FLO
13. 06. 2001
Dát tip
Jo - vážím si zdraví, ale s psychopatama se asi nic už dělat nedá. Přiznání je tvrdý oříšek,ale do ústavu mě nikdo nedostane.Zatím totiž vraždím jenom na papíře.

papouch
13. 06. 2001
Dát tip
to abych si nestoupal na papír ... anebo to jako když deš někoho zapíchnout, tak si ssebou vezmeš A3 čistý list a postavíš se na něj? :-)

papouch
13. 06. 2001
Dát tip
avi

wendigo
13. 06. 2001
Dát tip
Jestli jsem blázen? Tak to si kuř...-))) Jsem snílek, idealista, romantik, lotr, casanova, dítě a lovec bouří... A mám spočítáno, že v okamžiku kdy o tyhle vlastnosti přijdu, zbývá mi 35 vteřin... Být blázen je úplně normální lidská reakce... A já jsem - člověk.

Matyjustin
13. 06. 2001
Dát tip
A jaký vlastnosti budeš mít těch 35 vteřin? :-)))

Matyjustin: No... bude uvážlivej, seriózní, životně pojištěnej a pokud to stihne, vyplní a odešle přihlášku do klubu diváků TV NOVA...:)))

rak
12. 06. 2001
Dát tip
Také se musím přihlásit. Dokonce ráda, protože na tom být blázen nevidím nic tak nenormálního :o))

blázen
12. 06. 2001
Dát tip
Já jsem normální blázen...

Verita
12. 06. 2001
Dát tip
no vidím, že už je tady dost bláznů, aby to dalo dohromady hezkou skupinovou terapii... :)))))))))))

Albireo
12. 06. 2001
Dát tip
Ujmeš se jí, Verito? Ty k tomu nemáš moc daleko.

JiKo
12. 06. 2001
Dát tip
Není to dlouho co jste jedné písmačce upřímně a jistě od srdce přáli zdraví....a náhle každý ze sebe dělá blázna. Víte, až se vás tohle v životě dotkne, nebudete si dělat takovouhle srandu. Važte si toho co máte! Lehce se to dá ztratit a už nikdy to nemusíte získat zpět... ps: ale na mě nedejte mám jen zkušenost, vy se bavte jak je libo

Blázni jsou všude...i v mlíkárně... i na nádraží... proč by měl bejt Písmák nějaká výjímka? :-)

Vio
11. 06. 2001
Dát tip
Co je to blázen?

Vojtek
11. 06. 2001
Dát tip
já jsem božský Lukumo...a MIMOto MAGOR

kafka
11. 06. 2001
Dát tip
Vojtkůůůůůůůů!!!!! Já jsem alej*!

Katerina
11. 06. 2001
Dát tip
Ja jsem naprosto nepricetna, nekolikrat denne mam zachvaty akutni radosti ze zivota, uz jsem spotrebovala deset sveracich kazajek a sedrela jsem ze sten uz treti vrstvu zinenek no a tohle je uz patnacta klavesnice, vsechny ostatni jsem drive ci pozdeji poslintala. Ale krome toho jsem uplne normalni a na Pismak jsem se dostala vicemene omylem!!!! Preji vam hezky den :-))))

Albireo
11. 06. 2001
Dát tip
Nebylo by jednodušší zeptat se, jestli je tu někdo normální? Na takovou otázku bych rozhodně mlčel.

kafka
11. 06. 2001
Dát tip
Albi, já jsem docela normální alej!

CZlovek
11. 06. 2001
Dát tip
Tak se tedy taky přiznávám. Ale potěší vědět, že v tom nejsu sám... ;-)

Miroslawek
11. 06. 2001
Dát tip
blázen podle nicku tu jeden je ... jinak je tu dost ode všeho .. osobně se přiznám bez mučení ...

Matyjustin
11. 06. 2001
Dát tip
všichni jste blázni - víte to? :-)))

Já nejsem blázen! Já jsem Mr. Neutron, nejmocnější tvor ve vesmíru! Dokážu sníst jakékoli množství zmrzliny! No, teda, jakékoliv... to zrovna ne... ale hodně.

Matyjustin
11. 06. 2001
Dát tip
Uáááááá......utíkejte.....Zmrzlotron!!!!!!

papouch
11. 06. 2001
Dát tip
Je tu někdo normální? Já. Já jsem naprosto normální. Ale teď uz musím letět, musím si nechat seštelovat druhý motor vlevo. Jo vy nevíte.....? Já jsem přece letadlo, vy blázni!!! vVRRRRRRRRRRrrrrrrrrrr.............................................

Danny
11. 06. 2001
Dát tip
Diagnóza: Danny :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ansuz
11. 06. 2001
Dát tip
Blázni? Blázen? Vždyť ani nevim co to slovo znamená. ... Písmáci? Písmák? Co to je? ... Kde to sem? ... Co je? .... Uááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Pomoc! Útočí na mě růžovej monitor...

JA JSEM PTAK

Vojtek
11. 06. 2001
Dát tip
kafka...ano *!!!!

alina
11. 06. 2001
Dát tip
Tady DUCH ŠÍLENÉHO KNIHOVNÍKA osobně :o) !!!!!!!!

edaw
11. 06. 2001
Dát tip
my blazni prece vetsinou chodime tak, kam se andele neopovazi ani pohlednout ;). mimochodem, jsem presvedcen, ze vsichni tady jsme blazni,jen nekteri z nas to umi lepe skryvat.

Matyjustin
11. 06. 2001
Dát tip
Já teda blázen nejsem, já jsem ztracenej slepej anděl :-)

Cavalera
11. 06. 2001
Dát tip
Kdo Ti Maty vypích oči?:-))

Matyjustin
11. 06. 2001
Dát tip
Ále čoveče ani ti nevim - nějakej blázen nebo co... :-)))

Cavalera
11. 06. 2001
Dát tip
No jo s bláznama jsou starosti:-))) ...

Diana
11. 06. 2001
Dát tip
Já nevím. Co je to blázen?

Matyjustin
11. 06. 2001
Dát tip
Vio ti to vysvětlí :-)))

Cavalera
10. 06. 2001
Dát tip
je mi líto, ale jsem jen idiot

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
To stačí - další prosím :-))

Kastel
10. 06. 2001
Dát tip
... někde už jsem to tady psal - každému, kdo je o trošičku normálnější než normální, musí každý normální připadat jako nenormální... O.K.

dablik008
10. 06. 2001
Dát tip
...ja jsem dablik008 _o))

SE POSLUŠNĚ HLÁSÍM !!! :-))

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
Fajn, fajn - ale popořadě prosím ....Neepředbíhat - na všechny se dostane...

blbjenka
10. 06. 2001
Dát tip
no tak když to chceš vědět... všichni jsou blázni, jenom já su blbjenka...:o))

Litochowitz
10. 06. 2001
Dát tip
Brý den, doufám, že se mohu připojit, ikdyž v žádném případě nejsem blázen. Jsem jen jemně jiný...lepší, horší...nejlepší,nejhorší...svůj, váš...BLÁZEN

Tynic
10. 06. 2001
Dát tip
Jsem do všech písmáků (a hlavně písmáček) úplný BLÁZEN !!!!!!

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
To se nám to hromadí - tak já vám teda něco řeknu - beru vás do terapie :-))))

Yfča
10. 06. 2001
Dát tip
Normální člověk by na Písmáka nevlezl. Proto jsem tady... :o)

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
Dík, dík - a babička měla pravdu :-))

server písmák je jen zástěrka.... :))) ve skutečnosti je to WWW.KLECBLÁZNU.CZ :)))) btw...jsem jeden z nich :) bláznů... :)

Kovi
10. 06. 2001
Dát tip
blázen? jako B lázeň? tak to jo...

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
Tos to musel řikat? Teď sem nikdo nevleze - kdyby tak věděli, že se jim analyzujou básničky - no nevim, nevim....

Matyjustin
10. 06. 2001
Dát tip
Kovi on nemyslel, klec a blázni, ale kletba v lázni

Kovi
10. 06. 2001
Dát tip
:-)

hih :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru