Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spálený sny

04. 01. 2008
7
13
3521
Autor
Milly

4.12.2007 A. Hmm, tak dneska je to měsíc... Jednalo se jen o takový malý pokus popisu snu.

Tak se potkáme..
"Ahoj", zeptáš se: "Jak Ty se vlastně jmenuješ?"
A já budu přemýšlet, který ze svých jmen Ti sdělit.
Anebo zůstanu sluníčkem a princeznou.
A pak..: "Co vlastně děláš?"
"Nic", odpovím já, "Flákám se, na všechno seru, snažim se odpustit tátovi, neutopit se v odpadcích, sem tam se nechám zmlátit v hospodě...- no, znáš to, takovej normální život.."
Ty chápavě nepokýveš
a nezačneš mi masírovat záda a uši přesně tak jak to mám ráda.
Budem trapně sedět a mlčet,
uhýbat očima... Ty asi ne, ale přece Tě jen tak nepropálím.....
Možná zahraješ na kytaru a když s citem (a falešně) zazpívám, nezdrhneš.
Užijem si aspoň kousek štěstí- těch pár minut...
"Ruce pryč od zadanýho", nezbyde mi, než si pořád opakovat..
Stejně mi to asi vyženou Tvý oči z hlavy.
Trapas, trapas....
Pak budu nadávat na promarněný naděje, anebo zas dostanu absťák- a budu se trápit, nebo něco mezi tím s pocitem, že nežiju.
Kéž by šlo něco doopravdy!
A ty perníčky....- možná místo houslí a beránků dostaneš houf právě spálených prasátek a pár kočiček pro štěstí..

Říkáš, že sny jsou to jediný na tomhle světě, čemu se dá věřit...

Dobrá... V mým snu je všechno měkkoučký, barevný- žlutý, červený, zelený, fialový a trochu modrý.., příjemně teplo a útulno.. Voní tam pomeranče s citrónem, hřebíček..., můj erotickej masážní olej.....
(ve skutečnosti jsem kvůli Tobě zas připekla perníčky- jaj, právě ty housle... Měl bys z toho radost??).
Sundal sis tričko. Seš krásnej, máš teplou, příjemnou kůži a hladivý vlasy. Oči Ti září a ruce nádherně hladí... Vezmeš do nich kytaru, že něco zahraješ. Svačíme přitom něco sladkýho se šlehačkou- mázneš mi ji na nos. Nenechám si to líbit..- plácáme po sobě šlehačku a smějeme se. Brzo jsme celí bílí a ulepení. Obložíme se jahodama a jíme se navzájem.. pomaličku......., s citem... Chutnáš i mým dlaním a ty Tvé se snaží nasytit moje tělo... Je to krásný... a já.... strašně hladová, přijímám to všechno lačně..
Ležet v objetí a zápasit, líbat se, smích, smích, smích...
Jdeme se společně vykoupat, jsme zase celí bílí- od pěny, kterou po sobě házíme.. Ležíme proti sobě a planeme jako svíčky ve tmě jeden od druhého.
Umýváš mi záda.. a vlasy.... a prsa........ a já zase Tobě...- máš tak nádherně jemný vlasy- je mi moc příjemný dotýkat se jich...
Sedneme si konečně s tou kytarou a zpíváme... Pijeme přitom Višně v čokoládě. Lehoučce mě hladí po jazyku.
Když už toho máme dost, jdem se tulit do heboučkejch polštářů, propadat se do měkkosti... Možná uhoříme vzrušením, uslyším Tvé vzdechy a v náručí si usneme. (abychom se po několika hodinách oba současně probudili, začali se líbat, hladit, tisknout se k sobě...- a kdoví, proč se ta těla, když se sebe dotýkaj, tak ráda rytmicky hejbou....)

13 názorů

Grainee
17. 02. 2008
Dát tip
silný. T*

Horavin
14. 02. 2008
Dát tip
No no asi se pozná, když už neni... teda jako jenom snem .o) Zaslouženej :o) bude asi...

Milly
14. 02. 2008
Dát tip
Hmm...., a jak se pozná nejlepší sen? .o) A za co ten tip vlastně? :-) Podle mě mají pokračování sny, kterým člověk někde uvnitř nejvíc věří.

Horavin
14. 02. 2008
Dát tip
O čem se říká, to není skutečnost, když jde jen o snění, bývá začátkem pravé skutečnosti. Jinými slovy: My o vlku a vlk za dveřmi :o) Vzhůru srdce! Nejlepší sny mívají skutečná pokračování *

j_i_r_i_k
15. 01. 2008
Dát tip
Ale i tak sni dál o tom nejkrásnějším, protože to je svobodou snů...

Milly
15. 01. 2008
Dát tip
ó, děkuji vám za vaše komentáře.. :-) To byl bdělý sen.... :-) (snila jsem si o tom nejkrásnějším, co by mohlo být....) Už je pryč. Medvídek: myslím, že by nebylo moudré jen snít...- spíš snažit se převádět sny ve skutečnost- po snění- při snění- to má podle mě asi největší smysl.. :o)

Milly
15. 01. 2008
Dát tip
ó, děkuji vám za vaše komentáře.. :-) To byl bdělý sen.... :-) (snila jsem si o tom nejkrásnějším, co by mohlo být....) Už je pryč. Medvídek: myslím, že by nebylo moudré jen snít...- spíš snažit se převádět sny ve skutečnost- po snění- při snění- to má podle mě asi největší smysl.. :o)

bestye
14. 01. 2008
Dát tip
to musí být ale houslista :c) tak jen přání aby se sen stal třeba někdy skutečností :c)*

...a kdoví, proč se ta těla, když se sebe dotýkaj, tak ráda rytmicky hejbou.... moc hezký obrázek :)))***

j_i_r_i_k
05. 01. 2008
Dát tip
Sen? Nevím, z jeho lůna se dere na světlo život a je ho tolik, až... tolik známých obrazů, ale celkově nic překvapivého, snad až na tu povědomost.

Sny můžu. Všechny jsou dobrý - i ty špatný. Dost často v uplnejch kravinách najdeš vnitřní souvislosti a někdy i sama sebe. Ale nesmíš jim propadnout. To by byla chyba...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru