Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Teprve pondělí

05. 01. 2008
1
7
1793
Objevil se znenadání. Jeho temné šaty vlály ve větru a kontrastovaly s jeho ledově niterným klidem. "Už je pondělí", zavětřil toulavý pes, který naposled viděl kost v podobě své otevřené zlomeniny. Oháňku stáhl mezi zadní nohy a smířen se svým osudem odpanáčkoval k nočnímu návštěvníkovi. "Už mám taky hlad jako vlk", řekl polohlasem a z kapsy pláště vytáhl dlouhý nůž. Ostří zasvítilo a na zvířecích chlupech vystříkly první kapky krve. Člověk se poté sklonil a sál z rány tolik krve, kolik mu umožnil jeden nádech. "Tak a teď ty" sdělil svému čtyřnohému příteli. Po chvilce již nebylo možné z rány pranic vysát. "Už víc nemáš?", zeptal se. Pes nervózně zavrtěl a položil se na chladnou zem.Do jeho srsti pán utřel rty a pak oba usnuli.

7 názorů

Díky moc...za moc moc :-)

Bivoy
06. 01. 2008
Dát tip
moc moc líbí, jenom trochu rozvinout... ale dávám tip za nápad

Honzyk
05. 01. 2008
Dát tip
...no, povidka...?...Myslim, ze slusnej namet na ni...

Dík za komentáře.. je to spíš jen takovej úlet mysli,kdy se mi nechtělo psát báseň a tak sem myslel,že by tento krátký příběh mohl v někom něco zajímavýho probudit,esi víte,co myslím...

FunThomas
05. 01. 2008
Dát tip
hmmmm ... buď prodloužit, nebo zkrátit.... ;-)

wazzup
05. 01. 2008
Dát tip
e?:) to snad ani nestojí za publikování, ale kdyby se to propracovalo tak věřím, že by to mohlo bejt fajn

Rabb
05. 01. 2008
Dát tip
námět zajímavý.. ale takhle to vypadá na koncept teprve.. kdyby byla "dlouhá" a ne "krátká", byla by možná lepší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru