Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JA a ONA

21. 10. 1999
3
0
2771
Autor
Naja

Vim, ze se me chces zbavit, ale ja se jen tak nevzdam.
Chces boj ???
Mas ho mit !!!

Sama tu stojim zklamana v vire jsem napul clovek a napul zvire Chci dal sat Ti krev !!! Chci rozsevat hnev !!! V pravici dyka v levici cise Tva nocni mura vladce Tve rise Chci Ti vsechno vzit !!! Chci Te pokorit !!! Dyka se leskne prazdna je cise do snu se vkradam po spickach tise Chci Te sama mit !!! Chci Te umucit !!! Neznama znama krutost mi slusi telo Ti necham vezmu si dusi Chci si s ni jen hrat !!! Chci ji poslapat !!! Chtel bys mne zabit ale to nejde jsem Tvoje LASKA ty bidnej smejde Chci nad Tebou bdit !!! Chci skrz Tebe zit !!! Sama tam stoji zklamana v vire je napul zena a napul zvire
Nicollette
06. 09. 2003
Dát tip
Miroslawek: to si napsal moc hezky ..........ale já tu holku chápu, nech ji ať se v tom ještě chvíli vyžívá ......... (i když nefim, jak je na tom teď :)

Krel
22. 05. 2003
Dát tip
uf...

;-) zajimave hledisko k LASCE *t

Albireo
15. 12. 2000
Dát tip
Taková drsná krása. A Tip.

JiKo
14. 09. 2000
Dát tip
I když je to o sebemrskačství, jak jsem napodruhé pochopil (napoprvé mě napadlo jen, že za lásku se nedá bojovat), je to dost dobrý. Čtu si znovu tvoje věci a souhlasím s Mírou (už podruhé kdesi v kritikách), že není třeba oplácet zlo zlem. Nic se nevyřeší a maximálně vytvoříš kolem sebe dojem pokřiveného charakteru. Nebuď zlá v poezii prosím a ještě navíc NEBUĎ zklamaná zbytečně z každé věci co se ti v životě nepovede. Poslechni sama sebe ve svém díle O co jsi lepsi ??? Ale to jsem ti už říkal do oka, že? Za myšlenku TýAjPý

Miroslawek
01. 03. 2000
Dát tip
Uff... jak se brodím proti proudu času Tvým dílem, čím dál víc snad chápu. Trochu mne to bolí, každý, kdo doopravdy miloval a nedopadlo mu to, má podobné zkušenosti a při čtení se neubráním vzpomínkám. Na druhou stranu mi někdy přijde, že jsi ve svých citech a verších příliš zlá a sobecká (teď nemluvím o téhle básni). Ti druzí za to nemohou, že se nechovají podle Tvých přání a představ. Lidské vlastnosti, city, láska, to nejsou věci, co by si kdo naordinoval podle svých nebo Tvých přání, ale že se to buď stane nebo ne, buď to je a nebo není, trvá nebo skončí. Láska je sama o sobě sobecká a někdy až zlá, prosím Ty nebuď, z veršů je vidět, že jsi citlivá a v čase psaní asi i nešťastná duše. Zkus hledat na všem to krásné. I smutek a bolest takové mohou být. Vím, že je to těžké, ach jak moc dobře to vím. Neztrácej naději, lidi (kluci i holky) jsou hodní a stojí za to jim dávat znovu a znovu šance. Bohužel lidi jsou jen lidi a ne továrny na sny, tak jim to odpusť a nevzdávej se. Měj se, držím Ti palce, ať se Ti daří a ať místo deště svítí sluníčko.
Tvůj posmutnělý Mirek Dušín

Bříza
01. 11. 1999
Dát tip
Vetřelec v Tobě - až ho zabiješ, zjistíš, že jsi sama mrtvá ... sakra kdo Ti ublížil ...?!

Merle
25. 10. 1999
Dát tip
Já to teda pochopil trochu jinak, ale to nevadí (mě). V každým případě se mi to dost líbí.
Burn baby, burn.

Naja
25. 10. 1999
Dát tip
Kloucek: Tak jo prave dnes pujdu do kina na Kanarka - s holkou. Apropo, ze bych zmenila sve zamereni, kdyz kluci zklamali ??? No budu o tom uvazovat :=))))
Bib: Ja nevim jak ty, ale ja se snazim toho co je zbytecny zbavit a ne uchovavat. Pravda ovsem je, ze ne vzdy se mi to dari.

slavek
25. 10. 1999
Dát tip
s některými se nedá bojovat. .. :-(

Bibša
24. 10. 1999
Dát tip
Najinko, nechtěj se toho vzácného pocitu zbavit, jen ho zkroť, zvládni a ovládni, ale nevzdávej se ho, víš, jak strašně málo ho je?

Tanizaki
22. 10. 1999
Dát tip
*!!!

Kloucek
22. 10. 1999
Dát tip
Toho šmejda bych nechal do železářství, ale thole je hezký:
Neznama znama /krutost mi slusi /telo Ti necham /
vezmu si dusi.
Nebraň se tomu a běž do kina třeba s holkou.


Nalim
21. 10. 1999
Dát tip
Teda, nejsem si jistý, zda to přesně chápu, ale jetli se miluje jednostranně, tak to je přece na houby ... akorát tím hůř pro obě strany. A násilím se nic nevyřeší, nikdy.

Print
21. 10. 1999
Dát tip
Uf!!! Skvělý!!!

Naja
21. 10. 1999
Dát tip
Nalim: Ne bohuzel to nechapes :-(((. Vidis to ze spatnyho uhlu asi. Mozna to bude vic pruhledny kdyz reknu, ze ja jsem ja a Laska je muj pocit (a ne nejakej clovek). Presne ten pocit, kteryho se chci zbavit....... Zbytek uz snad dojde :=)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru