Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Báseň o třech dějstvích

21. 02. 2008
10
13
2008
Autor
JirkaS

.....

Co takhle zkusit housle, klavír, řídit Chevy 89; co takhle přestat chlastat? A co takhle: Pivo a panááááka, panáka a pííívo! Starej pingl mi připomněl dědu z fotek - taky se utopil. Dal jsem mu pět let. Sedávám sám, jako prašivej. Možná že jsem. Přečetl jsem 5 básní Bukowskiho a dal ho pryč. Moc mu rozumím. Klíče se ještě houpaj, ale věšák se tváří cize. Koucour na klíně vrní jako děvka: Panááák a pivo, pííívo a panák. Když odcházel od stolu, dal mi pět let: byli jsme si kvit.

13 názorů

čína
17. 03. 2008
Dát tip
:)

Marcela.K.
22. 02. 2008
Dát tip
Přestaň chlastat...dostneš jich třeba víc :-)

přestat chlastat by bylo fajn / ale je to dost práce :) *

romale
21. 02. 2008
Dát tip
dobrý


Honzyk
21. 02. 2008
Dát tip
...na tebe malo, teda pro mne : z jedny vody nacisto....nekdy vyjde, nekdy ne...a ja myslim, ze tady ne, no....

poslední dobou je Bukowski všude, kam se podívám...a všichni mu děsně rozuměj, což mi přijde trochu smutný a i přestože ho nemám ráda, tak psal teda líp :)...ta tvoje věc je zbytečně ukřičená a zbytečně rychlá, taková neukotvená (obávám se, že sis tím zmíněním Bukowskiho v díle moc nepomohl, všichni teď budou srovnávat)

Bič
21. 02. 2008
Dát tip
teda Buk tohle poznamenal, to se musí říct. psal jsi trošku víc udržovaně, co si pamatuju. ale tohle se mi líbí víc, taky jsem bukofil, i když mu už přestávám rozumět (což vidím jako změna k lepšímu). ale třeba to je jen tím, že jsem ho dlouho nečet. mám doma tu novou, co mu tu vyšla, tak další na pořadí asi bude ta :) *

papouch
21. 02. 2008
Dát tip
jéé :-) >

Háber
21. 02. 2008
Dát tip
***prečítaj si knížku o jeho pohrebe:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru