Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jarmila Moosová - návrh na úpravu hlavní stránky

28. 02. 2008
0
30
7007
Autor
papouch

:-P bo to bylo myšleno víceméně za srandy a účel to splnilo <br> přeřezuji do ostatních

Vzhledem k tomu, že jedenást upoutávek z osmi, které visí na hl.str., tam vrazila Jarmila Moosová, navrhuji kategorii "Z ostatních příspěvků" rozšířit ze sedmi položek na pětatřicet, aby přišli k lizu i ostatní upoutávkáři a jejich příspěvky z hl. str. neodrolovaly během půl hodiny, což je průměrně doba, za kterou stihne J.M tam fláknout  asi devět dalších.
Anebo navrhuji přeorganizovat kategorie na hl.str. takto:
Z ostatních příspěvků
Kritické kluby
Z kritických a recenzních příspěvků
Nové sbírky
Nejlepší sbírky posl. 30 dní
Volné diskuse
Jarmila Moosová

:-)


a ještě doplněk - proč, když to sem dám  zčerstva, tak to visí až na šestém místě????
Je snad nějaký fígl, kterým si ti privilegovanější zašpuntují "místo na slunci"????

30 názorů

papouch
13. 03. 2008
Dát tip
:-)) papouchák néé .. spíš - podle toho, jak se tu někteří chovají - Prasák .. ;-)

Diana
29. 02. 2008
Dát tip
Tak to mám z tebe, papí, radost!(I když - dá se ti věřit?) Už jsem se děsila, koho to černá lovkyně potkajíc oplakala a proč :-)

Noe1
29. 02. 2008
Dát tip
a už se zase tichotam objevil !

Noe1
29. 02. 2008
Dát tip
žbluňk !!!

papouch
29. 02. 2008
Dát tip
Diana.: no vida! Nevida! Dnes plyše neslyše - ale máš pravdu. Já si toho v tom svatém rozhořčení ani nevšimnouce. :-P :-))) A jestli jsem chlap? Jo!!! Jsem! A jakej!!! ;-)

Diana
29. 02. 2008
Dát tip
papouch může prokráčet POUZE nevida a neslyše - tedy pokud je papouch pořád ještě chlap. A promiňe mi to sekýrování, přechodníky jsou pro mne srdeční záležitost :-(

papouch
29. 02. 2008
Dát tip
Jarmila_M.: tak jest. Je tu společnost - někteří jsou nejvybranější, někteří jsou vybraní a někteří vybabraní a někteří to tam maj fakt vybrané.. ;-)) A co s tím moheš dělat? a) zamyslet se b) všeho moc škodí c) ... to necháme na zítra.. vlastně na dneska .. bo už mám dnešku plný zobáček .ů.. ale vyjdi z toho, co napsal katugiro A neber to superosobně, problém zahlcování hlavní stránky je globálpísmákový problém brrrounoc

vážně, teď to také chápu jako problém - co s tím mohu udělat?

ach můj bože, co se děje? byla, jsem a budu ochotná respektovat pravidla :))))) pap: děkuji za pozornost ostatním za názory a připomínky ověřuji si, že jsem tu ve vybrané společnosti - díky moc!

papouch
29. 02. 2008
Dát tip
mňo teď .. teď a to je vono. Teď tam vrazil tkadlec upoutávku na fakt zajímavou akci a - a je poslední!! Jak to??!?! Stačí, aby Moosová dala zas nějakou kňouravou žbrundárnu a tkadlec se propadne do žumpy... TO JE NESPRAVEDLIVÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!! Žádám vysvětlení, vysvěcení, rozhřešení a nápravu . Anebó mě zastřelte.

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
katu - co slovo to perla. Je to marné. Co já řeknu zmateně a ironicky, Ty dokážeš pojmenovat a vyslovit srozumitelně a výstižně. Všechna čest. Hele - a co kdybychom se domluvili a jeli k JM na toho Dyjonýzuse všichni? Takových 45 lidí... ať se z toho JM třebo possssesouvá, když to mlátí na hlavní stránku .... :-)) Fšechno jí sežerem a vypijem, vostudu ztropíme...... ;-)

katugiro
28. 02. 2008
Dát tip
Nemám nic proti akci "Poetická čajovna JM 7". Už trochu výhrady bych měl k prezentaci honosně nazvané akce "Dionýsovy slavnosti", kam se k jednomu přespání vejde pět lidí + jeden jt. Tomu se jindy říká spíš "jedeme ke kamarádovi na chalupu a nikdo nechce jet s námi". Budiž. Ale komerční prezentace "Galerie Cesty ke světlu"?! Copak jsme inzertní server? Takových podniků v ČR je a kdyby se sem měl každý vnucovat...

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
uzavřen do svého vlastního světa spěchal jsem do knihovny půjčit si vše, co se týká románské, předrománské a ranně křesťanské architektury .. asi, nevím .. škoda, no :-( příště zaječ více, nebo mě chytni za křídlo a casnuj se mnou tak dlouho, dokud se neproberu :-) líto

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
šiššš... kdyy?? kdeee?? ..to mě mrzí... :-(((((( nemám holku natož napaječku s něčím lepším .-) taky fňuk :)

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
nemáááááám nemám... Ty máš?? A dáš?? :-)

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
nervi se píše s měkkým i - např.: nervi tu třezalku i s kořínky! :)

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
jasně Syde, kdybych to dal jako jinou kategorii, než Srazy akce, tak se to tam vůbec neobjeví!!

solomon
28. 02. 2008
Dát tip
no tak ten doplněk ti vysvětlí snad krvavá stolice nejlíp...a jinak si myslim ..proč by nemohla mít jarmila odkaz...v pořádku.....mějme se rádi bratři

papouch
28. 02. 2008
Dát tip
ávyje

Rabb
28. 02. 2008
Dát tip
dnes jsem si taky říkal, když se tam ty srazy/akce pořád objevovaly, že by nebylo od věco rozšířit ty kolonky na hlavní straně tak trojnásobně.. ale tvůj nápad se speciální kategorií je lepčí! ne každý má taková privilegia ..a vlastní kategorie. :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru