Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Změny jsou sám život

02. 03. 2008
11
45
2760
Zase je jaro a jara jsou mi milá rodí se nové - staré umřelo vrací se síla zimou zkonejšená a i kdyby se právě nechtělo cosi mě nutí dělat věci znova kde překonaný starý jejich řád jsem tu a budu oprašovat slova tak známá všem a přesto stále nová jako když strom se budí ze semene zas je tu jaro věky N E Z M Ě N Ě N É !!! P O Z O R !!! Nazrál čas ke změně prezentace mého díla. Z www.pismak.cz se přesouvám na svůj soukromý web Poetická čajovna Jarmily Moosové, kde se k ní může každý příchozí vyjádřit - stojím rovněž o kritiku stran literární úrovně. Těším se na Vaše návštěvy a děkuji za ně.

45 názorů

Santi€
04. 03. 2008
Dát tip
"vrací se síla zimou zkonejšená" a "jsem tu a budu oprašovat slova tak známá všem a přesto stále nová"

Táhni! Já si tě najdu!! ***T***

Rajmund
03. 03. 2008
Dát tip
Co se týká učení, jsem ochoten Jarmilku hbitě zasuplovat; nadto i v záležitostech, jež jí nejsou zrovna vlastní.

Dickers
03. 03. 2008
Dát tip
Buď pořád taková Jarmilko jaká jsi, moc rád se k tobě zajdu podívat. Přeju moc štěstí *** a děkuju.

macecha
03. 03. 2008
Dát tip
Jarmilo, mně budeš chybě asi nejvíc, já jsem se chtěla od Tebe učit a proto už jsem si Tě dala na novou záložku. Pořád Tě budu číst, protože na mne působíš, jako očistná koupel. Nejsem znalec, ani kritik, ale Tvé psaní mi pomáhá přežít splín a to je pro mne velmi důležité. Je to škoda, že Tě tady nebudou moci číst všichni. TIP :o))

Marcela.K.
02. 03. 2008
Dát tip
Tak jo... promiň...já poslední dny vnímám nějak hůř :-)

máš mě za šílence, mylu? jak jste vydedukovali, že odcházím? já jenom svoji tvorbu přesouvám na svůj web - to je přirozené vyústění mého konání a co se týče kritik, jsou v pořádku, pokud jde o seriózní vyjádření - kdybys mě opravdu vnímala, chápala bys to

Marcela.K.
02. 03. 2008
Dát tip
Máš hezké stránky, :-) ale myslím, že to nedokážeš...nebýt tu. Taky mi je syn začal tvořit...ale nějak nemám energii...poslední dny mi vůbec chybí. Navíc myslím, že by mi hodně chyběla i možnost potkat někoho nového...někoho, kdo mě svým psaním zaujme. Tebe mám ráda...ale to už víš. Možná je škoda odejít. Doufám, že neodcházíš kvůli negativním kritikám...jen hlazení tě neposune ...to ale víš, viď :-)

ano, není to omluva, vím, ale kulisy /pro mě při psaní/ ... děkuji

Natasha_
02. 03. 2008
Dát tip
Je to psáno se smyslem pro zvukovou stránku textu, plyne tedy dobře; ale přesto se mi to jeví být jakési mělké, asi ty kulisy... Jaro je přece zázračná věc - a tady je podle mého názoru portrétováno dost banálně.

škoda...ale kdo chce, najde si tě :o) t*** na rozloučenou...

moorgaan
02. 03. 2008
Dát tip
..nebyl jsem kritikem dila, byl jsem kritikem reakce, reakci-ne proto,ze by nemely racionalni jadro,ale forma a predvadeni se, mne pripada hloupa... nevim kdo jsou ti kritikove s timto pridomkem pod nickem,malokdy jsou videt v arene a kdyz uz, tak mne prijde, ze se jdou zviditelnit, nez opravdu fundovane posoudit a vysvetlit to ci ono...z tohoto uhlu to vidim " samozvane "..staci?..nebo se chces cely nedelni vecer pretahovat s holubem o zizalu?

no, s temi samozvanymi kritiky - autorka ma zaskrtnuto ze stoji o kritiku. dokonce o hlubsi kritiku. ne ze nestoji o kritiku. mozna tu chybi zaskrtavatko: "piste mi jen same krasne veci?" :-) hm... mozan je ot clee jen nedorozumeni ohledne otho co to kritika je? aby bylo jasno - nic proti tobe jarmilo nemam, je to tvoje vec, co, jak a kde pises. ale pokud si nekdo rekne o kritku, mel by ji umet unest. a literarne vzato - to dilo je opravdu slabe. jiste spoustu lidi potesi a jiste ma sve misto na slunci - ale to je o trochu necem jinem, nez ze? :-) a hezky vecer vsem :-)

Abi
02. 03. 2008
Dát tip
Jarmilo, proč odcházíš??? Četla jsem tě ráda..

Abi
02. 03. 2008
Dát tip
Jarmilo, vyjádřila jsi moje ,,jarní" pocity...vše známé je zase nové:-) T. Jo a haldě uhlí bych to nerecitovala též..co by z toho měla? Zvlášť na jaře, když se skoro netopí:-)

moorgaan
02. 03. 2008
Dát tip
samozvani v jinem smyslu, myslim ,ze vis moc dobre!! jsi take jednim z tech co misto pozitivniho nahledu na skutecnost uz v zarodku ma nejake podezreni ????

Dolfiness
02. 03. 2008
Dát tip
***

budeš mi tu chýbať... hneď si tú stránku idem hodiť do záložiek :)

moorgaan
02. 03. 2008
Dát tip
vrtime ocasky a tesime se na ohlasky.-))

zlatíčka moje, jenom už budu dávat svoje věci - s výjimkou avizování svých pořadů pro veřejnost /tedy vás všechny/ - na svůj web a vás /i ostatní/ sem budu chodit číst, ju? :))))))

tu už vôbec nebudeš tvoriť? A budeš sa tu aspoň ukazovať?

moorgaan
02. 03. 2008
Dát tip
tak Jarmilka nam odchazi??..urcite bude nakukovat a tesit nas svoji prizni,a.. PO KRITICE ŘÍZNI - umis a znas, nemusis se prece hadat o tom kdo z koho, tady to vetsina vi,poezie prece neni to co se libi kritikum, ale co se libi tem, kteri to ctou a chteji cist a prichazeji s tim, ze te znaji a proto k tobe chodi... ..a jak to tady chodi?-divne, samozvani kritikove s pocitem, ze oni urciju kvalitu spis hledaji zpusob, jak si vybrat jedince, ktere napadnou, aby sami vynikli..HRUŮZA !!!..zapomeli, ze ne jen k nim chodi MŮZA..!!.. TAKŽE - se těším tady i tam u tebe... jo a ten tip je za to cos napsala, ne za odvahu /*

pivnik
02. 03. 2008
Dát tip
no, co dodat. Holt musim dat do oblibenych stranek i poetickou cajovnu, mno... myslim, ze lide prave jako ty jsou pro mnohe inspiraci a podnetem k psani (nejen mne). Proto Ti dik, ze se k takovemu kroku uchylujes az ted, kdyz Tvou tvorbu znam! :o*

Janina6
02. 03. 2008
Dát tip
Já přijdu :-) Už jsem nakoukla, máš to tam pěkný. Tady mi ale budeš chybět.

Rajmund
02. 03. 2008
Dát tip
IN Nomine DEI Nostri Satanas Luciferi Excelsi

Honzyk
02. 03. 2008
Dát tip
.Isidorku, tebe uz pustili...?...no slava, stav se!!:DDDDDD

Honzyk
02. 03. 2008
Dát tip
....zatim nejbanalnejsi, co jsem tu dnes cetl....


Romane, Tobě skutečné díky - za všechno. A nedej se! Držím pěsti a těším se na setkání ... někdy ... kdo ví ... :))))

Děkuji za návštěvu - ráda se nechám inspirovat u fundovaných tvůrců.

TO ODMÍTÁM - a už se tím nehodlám zabývat, navíc - neznám tě

buď si jistý, že vším, co děláš či říkáš /jakkoli je to v rozporu/ zvyšuješ moji cenu a jsem patřičně hrdá - tady se ti opravdu nepodaří prosadit

četla a některá díla ve mně zanechala výraznou stopu ne já tebe, ty nečti mě - "nepřišel jsi na literární server proto, abys musel číst bláboly o ničem, které ti jen ukrajují ze života" co se tvého mlácení týká, dělá mi službu - jeden citát zní: "BĚDA UMĚLCŮM, PO KTERÝCH NIKDO NEPLIVÁ" nezamezím tomu, abys mi tu exhiboval buď si však vědom, že se mě tvoje emoce pramálo týkají

hele, chroustjazzi, mě nevyprovokuješ snížit se na tvoji úroveň /jak zde prezentuješ, velmi nízkou/ na jiném místě ses vyjádřil, že Jarmilu Moosovou neznáš, znát nechceš a doufáš, že ani nikdy nepoznáš.... není to citace, je pro mě ztráta času ji hledat - je to tak v naprostém pořádku, ani já nemám důvod se tebou zabývat přečetla jsem si něco z tvého díla /nejspíš ještě jednou nahlédnu, abych se nezmýlila v úsudku, který má sloužit pouze pro moji osobní potřebu/ co tě sem táhne, člověče? z čeho ti naskakují pupínky na mojí stránce? NECHÁPU - a hlavně mi to nevysvětluj, toto není popud k diskusi, jen moje reakce na tvůj častý pohyb na mých stránkách

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru