Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poetická sanitka malého Kuby + křest knihy

05. 03. 2008
1
9
1574
Autor
malykuba01

Dovoluji si pozvat (nebo aspoň poinformovat) na oficiální křest mé nové knihy "Mlýny větrné...a jiné"., který bude příští čtvrtek 13. března 2008 v 19.00 hodin v Poetické kavárně Obratník (ul. Jindřicha Plachty 28,Praha Smíchov). Ačkoliv takový malý místní přátelský křest proběhl už v prosinci v Oblastní galerii v Jihlavě, tohle je vlastně oficiální uvedení knihy na český knižní trh. Malé překvapení večera: kmotrem se stane významná, leč za daných okolností velmi překvapivá osobnost. Těším se na vaši přízeň Jakub P. Malý


9 názorů

no tak jsem koukla na net a nevypadá to, že bych si tu knížku mohla někde objednat!

tyjo a já tu teď dlouho nebyla...to mě mrzí...ale gratuluju moc a určitě tu knížku někde seženu, tebe chci :-)

T_O_M_
12. 03. 2008
Dát tip
Jako hrdý vlastník obou předchozích sbírek, bych si měl doplnit sbírku...bohužel nemůžu se dostavit na křest, tak uvidím jak to udělám... :-))) Ale hlavně sbírka "První noc v novém bytě" je bez chyby :-) Přeji hodně příznivců!

jt
06. 03. 2008
Dát tip
adam hobzik čte v biooku .. :-(

tak já se teda hlásím mezi ty příznivce - také Tě už pár dní ráda čtu :)))

tfuj tfuj, hodně štěstí :o)

macecha
05. 03. 2008
Dát tip
Dostala jsem avízo, přeji, aby vše dopadlo tak, jak si přeješ. Věřím ve Tvůj úspěch. Gratuluji. Pozvání nemohu přijmout, jsem příliš daleko.Ale, ráda Tě čtu a držím všechny palečky, abys měl hodně příznivců.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru