Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes

13. 03. 2008
13
18
1646
V astrálním světě se dnes z vláken kouřilo miminko neplakalo radostně se smálo když první vdech a výdech zvládlo na jedničku co se to stalo v literárním světě? táta měl chvíli slzy na krajíčku a máma oba halila je v něhu ach tohle dítě to se zdařilo! hlavu má patu srdce nechybí mu rukama tleská daktyly a jamby anapesty a trochu trocheje houpe se v lůně nejpestřejších rýmů a bát se hanby? kdepak! hrdé je tátovy dlaně vlastním tělem hladí a mámě šeptá: mějte se dál rádi ať máme brášku jen co okřeje

18 názorů

Marcela.K.
15. 03. 2008
Dát tip
Je to napsáno jen tak pro radost, ne? Tak proč z toho dělat "neumění"... jestliže jediného člověka Tvoje básnička potěšila, mělo prý smysl ji napsat. To řekl někdo chytřejší, než já a já už zapomněla kdo :-)

papouch
15. 03. 2008
Dát tip
přidávám se k blbcům

Janina6
14. 03. 2008
Dát tip
Chroust si myslí, že to není dobrý... má na to právo, jako kdokoli, stejně jako ing. i dělníci, žádnej z nich nikdy nekřtil sbírku básní (ani já ne), ale nám Písmákům se to některejm líbí. Prostě normálka. :-)

Duchové
14. 03. 2008
Dát tip
jé ta je veselá až nám z toho upadlo stehno do kláves (myšleno to z Kentucky)

hele chrouste, a umíš ty vůbec recitovat? :))))) nehledě na to, že já zase vůbec nerozumím, cos mi chtěl tou zprávou sdělit - v tom máš také rezervy :)))) nic ve zlém - vždycky tě tu ráda uvidím!!!

Honzyk
14. 03. 2008
Dát tip
...mne , ale v dobrym, pripomina Majakovskyho:))ú *

moře
14. 03. 2008
Dát tip
co se to stalo v literárním světě? tip ***

macecha
14. 03. 2008
Dát tip
Křest miminka je vždy radostnou událostí. Milé :o)) ***

Janina6
14. 03. 2008
Dát tip
Moc milá :-)*

moorgaan
14. 03. 2008
Dát tip
i kdyz nejsi novorodicka, je z toho videt radost jako u prvnicky.-)) krasne tleskavy /********

aha :o)

Ahoj Kubo! Každý autor, novopečený rodič svého díla, očekává s napětím reakce okolí. Tak jdu na to: Ale je to těžký úkol, převést do slov dojmy, které ve mně včerejší křest Tvého miminka zanechal. Děláš pokroky! Skladba prezentovaných děl měla hloubku a spád. Tvoje podání citlivé a hravé zároveň. Parťáka pro hudební doprovod sis nemohl vybrat lépe! A když o Tobě pohovořil Tvůj vzácný kmotr, přišla ta výjimečná chvíle, kdy se nedá zadržet pláč. Tam, kde dáme příležitost vyniknout svému lidství, se dějí zázraky! Ze srdce přeji Tobě, knize, ale především nám, Tvým věrným čtenářům a všem novým, co ještě přijdou, ať jsme spolu rádi. Moc rádi.

malykuba01
14. 03. 2008
Dát tip
:)))

no jo :)))))

jé, zas jedna veselá...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru