Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

konspirační teorie a chemický soucit

21. 03. 2008
1
3
1687
Autor
smokrew_b8ie

cokoli jakkoli a nic konkrétního to neřekne

cokoli jakkoli konspirační teorie a chemický soucit všecko co udělám bude virtuelní na nic z toho si nesáhneš je to jako svět za zrcadlem neuchopitelný a nepochopitelně prázdný jako věc za věcmi jako vzpomínka nebo sen neuvěřitelné tři minuty a dvacet tři vteřin a všechno a nic, co by už jednou nebylo smutné jako hajku, vážné jako smrad ospalá zběsilost ospalá raní zběsilost v zamlženém městě dvě slova: Kde začít? vidím celkem hluboko do kaluže přikrýt černou nití závoru mlhu před očima sněží amnézie pořád tak trochu v křeči a o ničem jiném, než o čem jsou všecky filmy v jednom okně holčičky, v druhém homepage Ku Klux Klanu bude to smutné jako hajku a nic konkrétního to neřekne

3 názory

houmles
22. 03. 2008
Dát tip
...ještě že máme tu demogracii

Honzyk
22. 03. 2008
Dát tip
...prolog dodrzen do pismene: jen maly upozorneni: jsem si vzpomnel, jak mi babicka rikala, ze u nas v baraku bydli pan Kouril - a ze je "homosexuElni"..)...stejne na me pusobi "virtuelni"..)) ...cokoli jakkoli., no prosim, to este jo, ale do toho flaknout "ospala raNNi(kdyz uz!) zbesilost v zamlzenem meste", to je uz na pozvani rodicu do skoly teda :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru