Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z deníčku Lee

24. 04. 2008
5
14
3199
Autor
Garth

            Jsem prázdná jako sklenka vína. Ne jako prázdná sklenka vína, ale jako nedopitá sklenka vína. Poslední, nedopitá sklenka vína, kterou už nikdo nechce. Stojí tam mezi zbytky brambůrků a chipsů,  v rozlitém pivu. Víno skvěle trpké chuti – nyní pro všechny absolutně nezajímavé. Takové víno teď nemá co nabídnout.

 

            Tak takhle si přijdu a taková jsem. Jako bych se strouhala a snažila ze sebe loupat semínka, jsem jako velký citrusový plod, ale čím víc se strouhám a jdu do hloubky, tím víc zjišťuju, že jsem uvnitř pořád tak stejná. Pořád stejnostejně stejná. Jenom odlupuju semínka a je ze mě čím dál míň. Dochází mi, že nikoho nemám čím ohromit. Jako velký, nezajímavý, citrusový plod. Pořád stejnej. Kdo je chytrej, vydlabe si vnitřek, ten je nejsladší. To okolo ho už zajímat nebude. Beztak je to stejný a o ničem.

 

            To loupání semínek mě trochu bolí, jako přehoněná vagína. Drhnu ji znovu a už z toho nemám žádný potěšení, ale dělám to. Ležím v posteli a hraju si s vagínou. Mohla bych chlastat, ale nedělám to. Přijde mi to zbytečný. Jenom bych dál loupala semínka a ubývalo by mě.

 

            Jestli na něco mám přijít, musím to udělat ve střízlivém stavu. Jestli v sobě mám něco najít, nepomůže mi s tím chlast. Možná nějakej chlap, kdyby přišel. Voňavej, pěkně voňavej potem. Nalil by si panáka whisky a na mě by tak trochu kašlal, i když by přišel kvůli mně. Kvůli tomu, aby mě ošoustal. Jenže by kalil tu whisky a podivoval by se, kde baba jako já, která ze zoufalosti shání chlapi do postele, vzala peníze na tolik drahýho chlastu.

 

            Jsem Lee, blbečku – řekla bych si v duchu – ale ležela bych na posteli nahá a hrála si před ním s vagínkou, abych ho navnadila, aby už na mě konečně skočil, aby si mě už konečně vzal. Jemu by se to líbilo, jak se baba před ním svíjí, jo, tělíčko mám pořád hezký. Pro chlapi jsem víc sexy, když mám těsnej upnutej kostýmek, přísný černý brýle, přijdu jim tak dominantní... Jenže já tu chci ležet jako laciná chtíčem zrosolovitělá kurvička, tady před tímhle týpkem, ať už je co chce zač – na rukou má svaly, je ale vyrýsovanej, takže spíš z posilovny. Pěkný prsa a jaký má péro nevím a čekám na to, až to zjistím.

 

            Možná by mě chtěl mrdat, kdybych přijela oblečená v koženym a ve svým bávu, byla bych pro něj sexy nedostupná kočička, po který ten umouněnec může slintat a říkat si, že ji nikdy nebude mít. To bych mohla, jenže to bych udělala, kdybych byla blbá. Jenže já jsem Lee a vím, co chci. Chci, aby si mě vzal jako nadrženou kurvičku... Jako takovou, kterejch může mít na každým prstě deset, když bude chtít. Přesně tohle chci, aby cítil.

 

            A daří se mi to, zálibně si mě prohlíží, jak si jednou rukou honím frndu a vzdychám, druhou se dotýkám jeho nohy. A on popíjí drahou whisky z mýho baru a vychutnává si to – jo – tohle asi nemá moc často, ale vžil se do tý role dobře, moc dobře. Chytí si mě pevně za nohu a stiskne ji... žensky zakňučím...

 

            A najednou se těším, až ho ze svýho bytu vykopu. Ale neprve mě mrdej, narvi do mě svýho čuráka – už mu na něj sahám přes kalhoty – jo, bude to dobrý, cítím to... Asi ho přece jenom z bytu tak rychle nevykopu.

 

            A potom už jsem zase ta sklenice vína a ten odlabanej citrusovej plod. Dal mi hovno, zkurvený hovno – ale oklepu se, když si vzpomenu, jak ve mně jezdil, jak jsem na něm seděla já a vozila se po tom jeho péru, kurva dobrý péro to bylo, do prdele, dala bych si ještě jednou – ale vlastně mě to nikam moc neposunulo.

 

            Nevím, co vlastně čekám. Třeba mám být ten plod. Třeba ta mrdačka nebyla jen tak. Třeba to tak má bejt. Třeba ta mrdačka, to je prostě součást života. Něco, na co mám ve svý knize vyhrazenou jednu stránku. A já si tam zapsala, že jsem mrdala s moc dobrym chlapem, že jsem kňučela jak čuba, když mě šukal; a pak jsem si představovala, jak jeho naolejovaný svalnatý tělo bičuju, když on je uvázanej k indiánskýmu kůlu – to když jsem seděla já na něm, rajtovala a viděla, jak se pode mnou dělá, jak se mu křiví obličej, jak se mu svaly napnou vždycky, když cejtí, že už to bude muset vzdát a dát mojí kundičce svoje horký semeno. Třeba tohle má bejt na tom listě, kterej jsem měla popsat. Něčím popsat. Třeba to ani jinak bejt nemůže, třeba prostě mám odřezávat z toho plodu, třeba mam bejt jako ta blbá sklenice vína, kterou najednou už nikdo nechce, protože všem už víno zhořklo.

 

            Jenom nevím, když na tohle všechno přistoupim... Jenom nevim, jestli potom jsem ještě Lee.

            Jestli potom budu ještě Lee.

 


14 názorů

Chrobak
24. 04. 2010
Dát tip
Ja taky mam rad, kdyz se ke me vraci, ale nevim, jestli myslim pismak:) BTW tady jsou texty, i kdyz zpevak zpiva klidne, rozvazne, pomalu, tak mu jde dobre rozumet. I can hear the call Of your instincts they are low This is what I want I know you're nothing but a whore I can smell your thirst You need my insults on you now I'll step on you at first So get closer, you're too far I bless you with my first The more I beat the more you need I abuse, I live for this Make your perversion real through me I rape you that's fair To my eyes you're a cheap whore I call you like that again So you know who I am I belong to offense You belong to abuse You belong to palm So you were born to lose I slay your will In front of your eyes I humiliate you That's what I like I beat you more I lose control I can even feel your soul I want to die in this game Which I always want to play (deepgrrrl) Me tak napadlo, ze by byli s Lee dobrej par:) Jeste jeden oblibinej song od romanticky Hocico (kdyz sme u ty romantiky a uvahach o smyslu zivota) - ta je taky ze zivota:)

Garth
08. 04. 2010
Dát tip
dikec za precteni... mam rad kdyz se nekdo vraci k mym vecem :-)

Chrobak
07. 04. 2010
Dát tip
Konecne neco normaniho. Klasika, kdyz tu clovek narazi na dobry dilo, ma pul tipu, pak narazi na mrdky nasich adminu, co bych necetl ani hluchejm kozam, aby jim z toho nebylo blbe, a ty maj rovnou zlatej vyber. Ale co uz, nenadelas nic. Cet sem tohle pred dvema lety, dnes sem si pustil a nevim proc, sem si na tuhle povidku vzpomel. ))))) Diks we. lee je pravnicka jo?) - nepracuje na dobu urcitou?) To nebyla otazka (ani odpoved).

NePoe_ta
01. 05. 2008
Dát tip
Naducaný :) ... a mechanologický.

Garth
25. 04. 2008
Dát tip
ale dyk je to melancholický.. o smyslu života a tak...:)

Kokrouč
25. 04. 2008
Dát tip
tak na todle už jsem poněkud moc melancholickej než abych to moh docenit:) zavřete kozy, odcházím..

Garth
25. 04. 2008
Dát tip
Ono je to složitý. Lee je osobnost. Právnička, chytrá, cílevědomá, ale taky milující. Nevím, snad to tak dává smysl. Já ji poženštit asi víc nedovedu. Ale zkusím o tom přemýšlet, nebo se poradím s nějakou ženskou:) Vřelý díky za kritiku (a čtení), mám radost! :)

Baziliška
25. 04. 2008
Dát tip
po pocitech, po vyjádření, po představách není to uvěřitelné, nenacházím v tom bytost s jistým poměrem estrogenů vůči testosteronu zážitky, náhledy...je to jak takové ty karikatury žen z porna jen obal ale sorry...chápeš, píšu to jako žena, takže jsem jak jinak než zaujatá, byť mi občas někdo vyčte ten testosteron;)

Garth
25. 04. 2008
Dát tip
Těžko říct, co všechno Lee ukrývá. :-) V čem nevěříš?

Baziliška
25. 04. 2008
Dát tip
protože ti nevěřím, že je to žena:)

Garth
24. 04. 2008
Dát tip
Pišta : Vyjasněno, omlouvám se za podráždění. Baziliška : Proč by Lee měla být transsexuál?

Tak leží, nebo stojí??? Ta nevyjasněnost mě dráždí.

Baziliška
24. 04. 2008
Dát tip
Lee je transsexuál?:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru