Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco od ROMANa_L :-)))

13. 05. 2008
2
27
2499
Autor
papouch

protože to někteří nepochopili: <b>nejde tu o mě! já su <small>malej prd</small> a nechci se tu prezentovat jde mi o to, že na písmáku se množí chování hraničící s blázincem dotyčný se chová sprostě ke všem, kdo se odváží kritizovat jeho výplody

Dostal jsem zprávu. Pisatel ROMAN_L. Jen tak. Nevím proč.

PAPOUCHU, NĚJAK JSEM ZAKOPL O TVOU AUTORSKOU STRÁNKU. CHTĚL JSEM SE TĚ ZEPTAT: KDO, NEBO CO, NEBO SNAD TY JSI TAK NESOUDNEJ: JE TO JEDNA BLBOST ZA DRUHOU... TY CHCEŠ LIDEM VYSVĚTLOVAT, JAK TO MAJÍ DĚLAT? TY LIDI SPROSTĚ NAPADÁŠ A JAKÝM PRÁVEM VLASTNĚ? TOHLE VYPRSKNE ÚPLNĚ KAŽDEJ... JE TO HODNĚ CHUDÝ A TAM KDE BY SNAD VTIP HLAVU VYSTRČIT CHTĚL, NASTOUPÍ BRUTÁLNÍ HOSPODSKÁ VULGARITA. ROZHOVOR SKONČIL.

Je ten člověk normální???

27 názorů

Že bych do papoucha ducla?

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
Ty máš ocásek delší, smrdíš víc! Mám rád kritiky.

StvN
13. 05. 2008
Dát tip
To si jako myslíš, že když máš ocásek, tak jsi jako lepší, že jako nemůžeš smrdět? Nesnášim adminy.

To jsou mi diskuse... P.S. Mně Roman nenapsal. Znamená to, že jsem trapný a nezajímavý? :(((

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
opakuju: nechci tu prezentovat sebe, já jsem PRD chci ukázat na to, co se na Písmáku děje špatného

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
StvN - jo smrdí! A můžu já za to, že se tam Tangens_Omega vys... nechal stopu??

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
Delah.: ...no a Ty jsi mimo jak ten buk nepochopil jsi o co jde ( nějaký člověk tady sprostě napadá ty, kdo se mu snaží vysvětlit, že to co píše, jsou nesmysly a ne básně TOTO jeho kopání kolem sebe jsem chtěl pranýřovat.. je to otázka celého písmáka, ne moje.. že se písmák stává čím dál větším smetištěm a ústavem choromyslných.. jestli Tobě je to lhostejné, tak mně ne a v žádném případě jsem tu nechtěl "diskusi o diskusi", jakou jsi tu začal mělo to být pro usmání, ale když chceš - tahle věc není pseudodiskuse, tohle se týká Písmáka podstatně víc, než tlachy o tom, jestli je jídelní lístek poetický, nebo upoutávky na vodácký tábor... püüp :-(

StvN
13. 05. 2008
Dát tip
Já jsem papouchu náhodou narazil na tvou autorskou stránku a musim říct, že smrdí, a to chceš lidem radit?

Winter
13. 05. 2008
Dát tip
Hehe, Papouchu, nic ve zlém, ale vzpomněl jsem si na jednu kapitolu Kunderovy Nesmrtelnosti - je o tom, jak Bernardovi neznámý muž přinese diplom totálního osla: Pak se mu Bernard svěřil (a Paul nevěděl, zdali se mu má smát, anebo nad ním plakt), že ještě téhož dne, kdy mu neznámý muž diplom předal, ukazoval ho všem, které potkal: "Kdyby to bylo určeno jen mně, přinesli by mi to domů, na mou adresu. Ale oni to přinesli do rozhlasu! Je to útok na mě jako žurnalistu! Útok na nás všechny!" To nic nemění na skutečni, že Roman L je poněkud zvláštní.

guy
13. 05. 2008
Dát tip
tývole - teď jsem kouknul z okna - to nebe je modrý jak sviňa .. co já tady vlastně dělám u toho podělanýho pc .. ééé - vlastně jsem v diskusi, o co jde - jo - odpovědět, aha - no, a je tu vlastně vůbec někdo normální? :-)

Delahaye
13. 05. 2008
Dát tip
no tak teď jsi mimo jak ta jedle a opět používáš stratégii místních mudrců, kterou propracovala už svého času k dokonalosti sleeping a to jest, že "plácám o něčem jiném" nikolivěk - pozastavuji se nad tím, že někdo Adminovi něco napíše DO ZPRÁVY a on nejen že to public zveřejňuje, ale ještě nad tím zakládá nesmyslné diskuze, které nejapně ospravedlňuje snad dokonce svým pomyslným altruismem by bylo jasno - vůbec tím nehájím nějakého Romana, jenž je mi velmi lhostejný, jen mě nakrkla další pseudo diskuze, navíc založená člověkem, který už by měl být vzhledem ke zkušenostem a věku trochu nad věcí pýýp :-)

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
ups..

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
jenom abych upřesnil .. nejvíc mě baví to jeho ROZHOVOR SKONČIL :-))) Co je to za rozhovor? :-) On si otevře něčí stránku, přečte si pár blbostí, dotyčného sprdne a svůj výlev zakončí "ROZHOVOR SKONČIL" :-)))))

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
jenom abych upřesnil .. nejvíc mě baví to jeho ROZHOVOR SKONČIL :-))) Co je to za rozhovor? :-) On si otevře něčí stránku, přečte si pár blbostí, dotyčného sprdne a svŮj výlev zakončí "ROZHOVOR SKONČIL" :-)))))

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
..a pak nejde tu o mne, resp. jenom o mne. Ten člověk se chová sprostě ke všem, kdo se odváží vyslovit nějakou kritiku k jeho grafomanským blábolům. Někdo se ozvat musel, tak to beru na sebe.

nixinella
13. 05. 2008
Dát tip
no mne sa páči už len tvoj nick papouch :D... ale idem si prečítať, čo že to za nesúdnosti hádžeš na písmák :DDD

papouch
13. 05. 2008
Dát tip
Delahay.: já se ptám - je ten člověk normální? V těch čtyřech řádcích plácáš o něčem jiném... :-PPP

Delahaye
13. 05. 2008
Dát tip
skutečně myslíš, že každá nelichotivá zpráva, kterou dostaneš ve zprávách patří na titulní stranu a je k diskuzi ? že by byla až tak okurková sezóna anebo už tu každej ztratil soudnost ? změň si kategórii, admine :-)

Od ROMAN_L Pro Kristova_noha Odesláno 02.05.2008 08:26:23 Předmět ROMAN_L POLIB MI PRDEL

Bíša
13. 05. 2008
Dát tip
Tip jsem dal omylem, omlouvám se...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru