Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úplně jiný příběh

22. 05. 2008
1
4
1323
Autor
Bhati

Prostě úplně jiný...:-)

 

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je na světě nejkrásnější? Co? Jaká Kuchařka? Zrcadélko milé…no tak…víš, kolik jsem za tebe dala, sakra??? Dělej! Kdopak je na celém celučičkém celulitickém světě nejkrásnější? Kerápak je nejhezčejší, poudám! Kde vůbec vyrobili ten křáp? Mmmm...umeju tě Mr. Properem, toho máš rádo… Vždycky se spolu tak pěkně pobavíte…on zazpívá, zatančí… oholí si tvým střepem hlavu…intimita non plus ultra… a ta jeho hlavička makovička je pak hladká jako dětská prdelka. Potažmo jako moje prdelka. Zrcadlo, slyšíme se vůbec?

 

Omlouváme se všem divákům, došlo k přerušení spojení. Chyba nebyla na vašich přijímačích. Benátky, slyšíme se? Bohužel, spojení nebylo navázáno. Přejděme tedy k další zprávě.

 

Z domova.

Dnes byla ve svém světlosázavském bytě nalezena mrtvá dívka s hrůzně pořezaným obličejem a rukama. Policie České republiky stále prošetřuje, zda jde o trestný čin nebo o sebevraždu. Více informací naleznete v nedělním vydání Hromu s rozsáhlou fotopřílohou a oblíbenou soutěží. Hlavní cenou bude tentokrát sada zkrvavených střepů z místa činu!

 

A teď již k poslednímu příspěvku.

 

Moskva.

Rusové zjistili, že v anglickém Brightonu dožívá poslední pravá Žabka Carevna. Dle našich zpravodajů před lety tajně emigrovala do Británie a tamtéž se skrývá dodnes. Na výzvu ruské strany k návratu do rodné vlasti jako součásti kulturního dědictví národa reagovala prohlášením, že po boršči se vždycky nadýmala, nadýmá a jistě i nadýmat bude. Promptně byla proto zahájena složitá diplomatická jednání s anglickou stranou.

 

Řeknu to takhle…byla jsem při tom… Rusáci natahali galony vodky. Všechny hrozně nalili a ti by jim pak podepsali i recept na bábovku. Problémem se ukázal fakt, že neudrželi jakoukoli zvolenou psací potřebu v ruce, takže Váňa a Vásja museli čekat do druhého dne a využít k vydírání bolavých hlav a plovoucích žaludků protistrany. Do procesu zapojily i několik magnetofonů, řičících nahrávky Alexandrovců a remixy nejznámějších kozáčků. Po půl hodině zlomili i ty nejvytrvalejší.

 

Žabka se po ukončení komplikovaných jednání uvolila k přesunu, stala se opět ruskou občankou a byla okamžitě transportována do Petrohradu, kde přijala drobné dary od velvyslanců v salónku a troje salónky.

 

Ale to už je úplně jiný příběh.


4 názory

Kubanec
18. 07. 2008
Dát tip
jo

Kastel
23. 05. 2008
Dát tip
?

Švihlé :)))

Bacil
23. 05. 2008
Dát tip
Na moje dnešní duševní rozpoložení je to příliš složité :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru