Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

* Tehdy a teď

06. 06. 2008
2
6
3000
Bez práce nejsou koláče
učili nás život celý...

rozum nad tím zapláče
a myslí si o ...

6 názorů

avox
05. 07. 2008
Dát tip
Nejlepší buchta je dobře propečená kotleta a tu propéct, to je práce, tehdy i teď... :-))

Milá Jarmilo,já se jmenuji h¨Hana Kupčíková,je mi 75 let a vždy už budu na své adrese,1 den byl výjimkou,O . Damborský publikuje na Divokém ,víně.To je snad dost jasné vysvětlení.

a pihel tmavý je tam, co... víš co...?!?!?! :)))))

Pihel je asi u Nového Boru...

...piheli!!! :)))) tak tohle se ti MOOC povedlo!!! *******T*******

moorgaan
07. 06. 2008
Dát tip
ja moc koláče nerad.-)) /** radsi uzeny..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru