Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

schovaná tak aby tě hledali

13. 06. 2008
7
13
2713
Autor
Honza_Princ
sem tam
spletla jsi si
spletávala jsi si z pramenů vlasů
Luftwafe a vzduchovku,
hrála jsi si s chlapci
v brázdách prázdna zahrad
jako čerstvě osetý století jetelem
na schodech na schovku
za sochou schoulená
v zadu v sadu ze stromu
rozkvetlou za ořechovou sochou,
rozsochu akátovou kosou
poseklou, květy posetou



rozházenou, obrácenou a v kopkách



na jedné z luk,
odhalit tě pomohl mu sluch,
tolik jsi dýchala

13 názorů

Eidam
04. 12. 2008
Dát tip
tam je slov co se predemnou schovali panečku... :))

Honza_Princ
17. 06. 2008
Dát tip
no to je pravda že to bylo spíš jako by o mě někdo velmi jemně a kultivovaně opřel rypadlo :) na to (proto co. inc.)stejně jednou dojde na to stejně jednou dojde. ááááááááá. jak já se těším :) už aby mě napadla nějaká ptákovina.

Princ: Tak pozor, ať neuletíš, když se moc nafoukneš! :) Terezku pozdravovat budu a kdoví, třeba nás osud svede dohromady a všici se potkáme!

Honza_Princ
16. 06. 2008
Dát tip
tys mi dala co proto teda :)) ška někdy je potřeba kožuch vyprášiť, to nechci vidět až poruším to pravidlo osy. :)))

Honza_Princ
15. 06. 2008
Dát tip
hurá! :) to ted bude zase atmosfera ve me o 1 navic nafouknuta...:) dik moc a doufam ze se a at se dari. a terezku moc pozdravuj

Netrpělivě jsem očekávala další Tvé mistrovské dílo a musím uznat, že toto mě velice pobavilo a ráda jsem si ho přečetla, Princi! :)

Oldjerry
14. 06. 2008
Dát tip
Parádně hravá - jako demonstrace možností jazyka, zdánlivě jen jazykovým hříčkám dává poslední sloka dějovou náplň. Jo, to můžu ...*

Honza_Princ
14. 06. 2008
Dát tip
hrátky s jazykem můžou být koukám v podání některých lidí hodně drsná zábava pro "fajnšmekry" :)))) třeba slovní ping-pong (jazykovej), když se uřízne malej kousek je to zábava na špičkové úrovni. Vyříznětemu jazyk...ne provedeme to jinak ať přečte příběh stříkačky U333 a že u potaka chrpě chrabrost neupřete, popraví se sám. a rudá v tvářích trochu je. ne od slunka ale a ne moc. ona sama žhne. a veliký oka má došir oka otevřený prožitkem oka mžiku.

daddy
14. 06. 2008
Dát tip
:)**

jsem si ze sisi málem zlomila jazyk, ale hrátky s jazykem (ne s tím, co jsem si skoro ukousla) mi přijdou funkční, že jsem nejdřív byla ostražitá, kde co kdo kuje a proč, po chvíli mě ta ostražitost přestala bavit a jsem nadšená ze zážitku - to má být pochvala; že místo, abych špekulovala, jak je věc smontovaná, okouzlil mě vlastní čtenářský zážitek (to má být zas diplomacie)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru