Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Save message

19. 06. 2008
4
6
1451
Autor
smokrew_b8ie

úesbéčem to přes záda bolí stejně jako ohnivým drátem Nemam! říkám, ústa plná cibule, kouzelnému dědečkovi, co by mi za cigáro, splnil tři přání. Takhle si šlapu po štěstí. něco neodešlu, něco, ani nenapíšu

Dneska je divný den, vlastní hlas mi zní jako cizí zvuk. Čistý, ohlodaný na kost a nemůže být spokojený. Jsi mi nejblíže z lidí, co znám, přesto pořád jinde. žijeme na jiných světadílech a říká to jako, místo, podívej se, čum. v roce 2012 Nesmím mluvit na DJ, pouštěče desek Na sedadle číslo 13 vedle třináctileté holčičky Už tady sedím celou věčnost. A ze spěchu vzlínají zmatky. Plynule jeden od druhého. no popravdě se tady trochu nudím, jako i jiní co čekají. Ptají se, jak se cítíš, nevím, nevidím si ani na špičku nosu. Kouřím můří larvy Za všecky staré zbořené gotické kostely. pravda je ve křiku hospod? Jinak je u nás víc molů, než komárů a slepice jsou na dvorku A ptáci se maskují za spadané listí. Nesmím mluvit, vlastní hlas mi zní jako cizí zvuk. žijeme na jiných světadílech, ale už je moje. Skleněná prázdná leží schoulená pod postelí. Čistá, ohlodaná na kost.

6 názorů

to su rád, že to má co říct.)

Renas
11. 08. 2008
Dát tip
skvele

"není co říct, je zůstala potřeba promlouvat"

jsou to volné poznámky dané do kupy během jednoho měsíce, zhruba, "neodkladné věty". Nejde o ucelenou výpověď, ale o pocit, spíš o celkový dojem, než celkové téma. A opravdu, to o ničem není, je to poesie :). Volné "deníkové" poznámky dané za sebe. Možná je dobré přečíst si pár starších věcí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru