Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čím vším

20. 07. 2008
10
9
1167
Být duší v líhni Stvořitele tam rozhodnout se o bytí embryem být v matčině těle a těšit se až ucítí ta žena v sobě novou ženu být dcerou co má velkou cenu i přítelkyní pro radost být prostě být být sebou sama: tvůj hostitel být i tvůj host být mlhou až to všechno skončí pro jednoduchost návratu světlem být být nebeskou loučí vším čím jsem lásko zrála tu ať po tom pestrém koncertu k úsměvu jsou mi konce rtů Autor: Emil Sláma

9 názorů

Markel
26. 07. 2008
Dát tip
Stále ve fázi příprav, v so a ne to není problém, ale Vesu má většinou ty výstavy ve všední den, což problém pro mne je. Až se tam vypravím, dám vědět, třeba to vyjde. Vypadá to spíš až po prázdninách, neb moje dítka mi hodila na krk pejska a já musím hlídat, nikoho nemáme, babičky daleko, dědové už nejsou mezi námi a přátelé nemají na našeho pejska nervíky, neb je neobyčejně přítulnej a neposedí. Měj se krásně, užzasesnadchvíliletně :-)) Pokud bys měla ty nějakou akci, tak bych přijela, kdyby to bylo někdy v so nebo ne, s Vesu bych se pak následně dohodla a bylo by to z jedné vody načisto, taky jedna z možností, co říkáš? Je fakt, ráda bych vás obě viděla a popovídala si naživo :_))

Kdy budeš v Praze? Chci na tu dvojku :))))))

Markel
26. 07. 2008
Dát tip
Moooooooooooooooooooooc - T

*

Hezké.TIP

Hydron
20. 07. 2008
Dát tip
krásné obrazy ...:)

Ježková
20. 07. 2008
Dát tip
Krásné momenty...*

Ježková
20. 07. 2008
Dát tip
Krásné momenty...*

Háber
20. 07. 2008
Dát tip
všeTkým*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru