Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nejblbejsi schovavana

Výběr: rebecca13
25. 08. 2008
2
8
1448
Autor
houmles

...a ty mi Honzyku neser ze je to moc eletricky a vy ostatni ze mi v ty posledni kulha rytmus... VIM VO TOM A JE TO ZAMER. P U N K S D O T N E T ! N O F E A T U R E 4 U ! F U C K W I N D O W S !

internet podivna je hra nejblbejsi schovavana jakou clovek zna internet tomu kdo ho ma pry veskery informace vzdycky vyhleda Pred pikolou za pikolou nikde ani stin Rozhlizim se okolo a nic v nem nevidim Nikde zadnej pohyb natoz informaci shon vsichni trcej skovany - na google com internet koupil sem si mail chodeji mi sracky komu jsem ho dal mikrosoft koncim s pocitacem vir zbil Billa Gejtse a ja jsem byl zatcen ...a opet refremek, je-li libo a ma-li totak byt..

8 názorů

houmles
25. 08. 2008
Dát tip
tak dobra, dilo podlehne nyni jedne autokritice puvodni verze: virus zabil Billa Gatese zmeneno na: vir zbil Billa Gatese ------------------------------------ TO NE. zde se nabizi zcela Billuprosta varianta "virus zabil Gejtse" - proc autor nezvolil tuto? Autor si zde zcela zamerne vybral tu nejhorsi variantu ve snaze docilit kyzeneho efektu zhnuseni publika, az nam tak - receno trochu familierne - preblil. A od toho se odviji i ono naprosto odcizene blaboleni o jakemusi kupovani mailu - dnes preci i male pruhovane dite vi, ze maily jsou na portalech senzam i cnetrum davno zdarma. Co mne vsak zarazilo nejvice v celem textu, tak mimo absence diakritiky, neoznaceni refremu a one vyse jiz jemne nakouslou familiernosti sdeleni to je prave nosna veta jednotlivych slok, budeme-li jim tak pro jednoduchost rikat. In - Ter - Net. Mik - Ro - Soft. Nicnerikajici? Ale kdeze! Skryta reklama. Nevim jak vy, ale ja u teto vety dostal chut na neco krupaveho a sladkeho - na jablko. Tim padem mi jiz prijde nepotrebne zabyvat se takovymi drobnostmi, jako ze autorem proklamovany punkrock absolute kontrastuje s takovymi prvky, jako je krok-sun-krokovy "internet", ze ma nudne rymy, velky pismena a tak. Proto nad napsanym dilem mackam velkym vypinacem - a je to zivak a ten vlak jede na kolin. tramtadada, drzte se, jedeme jedeme jedeme jedeme ale kam? neni on nakonec ten google pikola? kolik je vlastne v tehle hre pikol? trojuhelnik, ctverec nebo kolo? a v jake tonine by odmitl Karel Gott zpivat tento text?

houmles
25. 08. 2008
Dát tip
:-) hele a hrajeme tejkonc ve vopici 29.8. - je to nejak hodne kapel ruznyho razeni tak.. na modravopice.com jsou vypsany, pamatuju si na ty gemini gem ze sme s nima hrali v pivovarskejch sklepich a celkem dobra muzika s vyraznou kozovou hradbou :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru