Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Básnička pre spiace dievčatko

09. 09. 2008
4
34
3283
Autor
Renas

traktory poorali polia
a na plote visia štrbavé hrable
slnko slabúčko svieti cez modré pavučiny
a tvoje topánky spia na prahu

vinohrady ticho spia
pod zadumanými kopcami
a ty spíš tiež vedľa medvedíka Štefana
sníva sa ti o mede a píšťalkách

na dvore sa na jabloniach
húpe kožka zo slaniny
a ty sedíš za zamrznutým oknom
nad šálkou čaju
dievčatko moje

34 názorů

tak si taky obchod zaloz vole... no nie je moc fajn ze si tak dlho v civilizacii a este si nezabudol na vsetky tie prizemne veci o ktorych ti stari rodicia rozpravali... kazdopadne, ja idem spat pretoze normalne o takomto case vstavam takze si uzi parketovanie ;)

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
doma robim parkety... inak som redaktor tyzdna:)) ale hladam si job ako predavac v obchode s rybarskym nacinim... to je moj hlavny zivotny ciel... kurdi pasu kozy ovce a lisuju olivy... foter je inzinier a nema rad zvierata ani prirodu vlastne nema rad nic okrem televizie

robis parkety ? kurva som myslel ze vy kurdi zijete z pasenia ofci...

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
keby si zeny prestaly holit chlpy, tak zahajujem celibat:))

to je to, ze sa seru do zivota druhym ludom.. za chvilu budu chciet aby si zeny neholili intimne partie a budeme mat vsetci plne huby chlpov... FUCK

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
jj... presne totok som mal na mysli... takto to mam taky az na to ze nepouzivam mec... lebo bigotni katolici su mi tiez u prdele pokial nechcu zrusit moju kapelu, tak ako teraz piestansky sexshop:)

nie, mne je to u prdele.. kym sa mi boh neserie do zivota mam fpazi ci je alebo nie.. ale bigotny katolik je terc pre moj plamenny mec :D

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
no to je... ty si ateista?

tvoja vec...

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
myslim, ze mi od narodenia kazdy ponuka iba poprenie... to co mi ponukali bola vyjebana pretvarka... proste sa snazim si ziskat nejaky vlastny postoj ku vsetkemu... mne nevadi keby boh neexistoval... som pragmatik... ak clovek veri v boha, veri skor niecomu v sebe... nvm jak to mam vysvetlit... neuznavam cirkev a masove prejavy viery... su to kokoti... pre mna je to osobna vec... nie som ziadny fanatik

no neviem, myslim ze to chce viac fantazie popriet ako verit v nieco co ti ponukaju od narodenia..

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
no som pokrsteny... verim v boha, ale cirkev neuznavam... ateisti su ludia bez fantazie:)

turecky separatista z pistan, hlavneho mesta hip-hopu :) si krestan ?

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
pocuj... ehm... za prve som neni z afriky ale zo slovenska skurveneho, za druhe foter je kurd a matka slovenka a za tretie som rasista jak kazdy krestan:)

ty si fakt neger ;) hovorim o tom ze na slovensku tvoj cierny rasizmus nema co robit a ze s nim mas ist naspat do afriky ;)

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
uz sa ospravedlnujes:))) si stoj za svojim rasizmom ty pozer:)

no myslel som to skor tym ze zijes vo vacsinovej bielej spolocnosti, keby si zil v afrike tak je to normalne...

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
na to ze si biela drzka zo severu co ma na chrbate jebaky, si tiez pekny rasista... odkedy nemozu byt negri rasisti ty biela buzna

http://www.youtube.com/watch?v=jf2YGbTjAGc&feature=related http://www.myspace.com/lydialunch http://www.myspace.com/revega http://www.youtube.com/watch?v=0BL148Ic5iA http://www.youtube.com/watch?v=zLhF2ptc3fI nebolo to nic zlozite;) na to ze si neger si pekny rasista s tymi vychodniarkami, ale ak myslis japonky tak tie vacsinou maju vysoke kvality, su pekne, hlavne v skolskych uniformach a vyrabaju roboty... holky co nie su pekne a nevedia zostavit androida maju nizke kvality...

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
a co myslis tymi nizkymi kvalitami? rozved to.. celkom ma to zaujima... skus byt uprimny:))

Renas
12. 09. 2008
Dát tip
vlastne ne nepoznam... hod sem zas dake video... je rano... som nejaky unaveny... vysoke kvality maju iba vychodniarky

pytala cislo na jednoho znameho a mna nenapadlo nic lepsie... prepac ;) pozri, ked sa na to realne pozries je tu strasne vela nic moc zenskych... nie je to tym ze by som mal vysoke naroky... ony jednoducho maju prilis nizke kvality... poznas lydiu lunch, suicide, neu, japan, philipa glassa a tak podobne ?

Renas
10. 09. 2008
Dát tip
este jedna vec... o ziadnej holke by si sa nemal vyjadrovat ze je nic moc... buran

Renas
10. 09. 2008
Dát tip
kua clovece a nedavaj uz cudzim ludom moje cislo lebo ta zabijem:)

Renas
10. 09. 2008
Dát tip
ty curbes:)) volala mi nejaka z cadce:))) bola strasne zlita a ja tak napoly... aj som sa jej pytal ci ta nepozna, lebo ma to napadlo ze je to tvoja robota:) nemas vkus na muziku to je cele:))

dal som minule na teba cislo jednej holke... nic moc, ale tebe by to stacilo ;) polovicu tych kapiel nemam rad ;) a tu druhu tiez nejak zvlast neoblubujem :)

Renas
09. 09. 2008
Dát tip
kua a este minim... vypocuj si poriadne vaselines. walkabouts, bowieho, texty ramones, jesus doesn´n want me for a sunbeam a velvet underground... tato basen je o prirode o pocasi a o laske... rozumies tomu ty truba z kysuc?:))

Renas
09. 09. 2008
Dát tip
ja som asi vzdy povazoval konformizmus a nehu za underground:) diky za tipy

Renas
09. 09. 2008
Dát tip
minim: pozer:))

Renas
09. 09. 2008
Dát tip
minim: pozer:))

paneboze.

Bíša
09. 09. 2008
Dát tip
Jasně a video jede...

Háber
09. 09. 2008
Dát tip
jéj*milé*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru