Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bude to s úsměvem

10. 09. 2008
3
9
1253
Dávat si vzájemně úsměvy to je to oč tu kráčí sprintují životem nazdařbůh hlupáci co se jen mračí z dospěláka je v tu ránu kluk skotačivý plný síly anebo rozverná mladice co jeho úsměv jí milý smějme se na sebe úsměv nám otvírá do duší vrátka kde bylo od rána zamčeno rozpouští se jinovatka z dálky tě sleduji do práce tanečním krokem jdeš dneska s úsměvem v očích i na tvářích směju se s tebou a tleskám

9 názorů

směju se s tebou a tleskám

sprintují životem nazdařbůh hlupáci co se jen mračí do práce tanečním krokem jdeš dneska ***T***

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Rád jsem Ti přines' do Tvých tváří poselství úsměvu, něžných rán, nesčítám pytle s kalendáři, virtuálně se usmívám...;o))))

hahahaha - krásné :))))***

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Snažím se dělat, co jen mohu, chci zůstat rozpustile mlád, ne coby děd si do brlohu svých splínů smutně zalézat!;o)

dobře děláš :)))

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Úsměv je nejsilnější zbraní, jíž slabá žena vládnout může, a přemůže jí bez váhání každého bouřliváka muže! Úsměv muže též div konat zná, pod jeho září rozkvétá i žena vcelku nevýrazná, a muži pocit štěstí dá! A tak když potkám něžnou ženu, co tvářičku svou kaboní, úsměvem mráčky rozeženu, potají sním své mužské sny... ;o)

macecha
10. 09. 2008
Dát tip
já se hlásím mezi rozverné mladice!!! *T

Háber
10. 09. 2008
Dát tip
pekné*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru