Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Letná búrka

20. 07. 2001
3
0
1781
Autor
nebraska

NO, fcera prsalo troxu, a ja som lezala f posteli, cakala som kedy sa laska odlepi od pc a mala som v ruke pero a papier....mozno je to skorej blbosticka ako basen ;)

Hustotu noci

preťalo svetlo

jasné

 

Čakali hviezdy

kedy im mesiac

zhasne

 

Z oblakov tváre

padali perly

krásne

 

Otroci sucha

prímali vlahu

slastne

 

Netušil nikto

k čomu je búrka

vlastne

 

Poeti hromu

chcú písať možno

básne

 

A možno život

derie sa na svet

hlasne 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vio
20. 07. 2001
Dát tip
To není špatné.

Miroslawek
20. 07. 2001
Dát tip
viz. Vio ... docela to do mne tím sevřeným rytmem bušilo a bubnovalo jako dešťové kapky ... D T D T T ... ale na tak dlouhou básničku mi to ke konci přišlo až příliš strojové. Á počkat ... prijímali ... málem mi to rytmické zakolísání uniklo ... a Tobě asi taky ... díky tomu j mezi dvěma i to je celkem nevýrazné ... zřejmě chybka. No jo, vím, že jsem zmlsaný rozmazlenec ;o)))

nebraska
20. 07. 2001
Dát tip
:) Dakujem miroslawku slawku ;) no, jo, jo , som si vedoma toho zakolisania, ale teraz neviem si je primat spisovne, tak som tam dala radsej prijimat, aj ked je tam zrejme zakolisanie rytmu... :( no bola to ryxla myslienka, a moc som sa s prepracovanim celej basne nehrala...moja vina..polepsim sa ;)

lubi
20. 07. 2001
Dát tip
Hmmm... je to pekné, aj častejšie si tak polež. To prijímali narúša trochu rytmus aj mne... hádam nasali, alebo niečo ine trojslabičné... TIP

Naso
20. 07. 2001
Dát tip
Včera som tú búrku obdivoval - z môjho balkóna bol náadherný výhľad na blesky - tie vyčíňalli!!! Tvoja trojveršová forma sa mi páči, sadne ti a poetizuješ v nej ľahúčko... Poeti hromu, hmmmmmm - to je chuťovka! T.

Marthin
20. 07. 2001
Dát tip
Líbí se mi to,ale dneska už jsem tu čet lepší,takže tipík protentokrát nedávám..:-)

Mythus
20. 07. 2001
Dát tip
Vieš čo by mi tam spravilo ohromitánsu radosť Nebraska? Ten koniec by som napísal takto, nejako by mi bolo hneď na 10 z 10 (toto dielko, akože...) A možno život derie sa na svet.... /hlasne/ Podľa mňa by to vyjadrovalo taký nedopovedaný pocit(,ale pritom dokončené+ to by bol aj kontrast ku tomu "hlasno").... AJ tak je to na ftip

Mythus
20. 07. 2001
Dát tip
Sorry, zle som sa vyjadril, nie aj tak......určite je to na tip, nech by to bolo upravené alebo nie......... :)))))))))))))))))) (a súhlas, tie hromy tak nádherne bufkali...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru