Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zhnusení národní hrdostí

Výběr: Print
07. 10. 2008
4
6
1649
Autor
houmles
Kde zrodila se hrdost čechů? a na co vlastně naráží? hanba je jako závaží a podlost leda v každém věku celý svět skoro uráží Jeden z prvních byl bratr žižka lapka co řádil po lesích podříznout pocestné nebyl hřích dnes čteme však snad ve všech knížkách o jeho skutcích hrdindkých. Komenský vyhnán byl do exilu ač dítka učil pouze ctnosti nebýt tak české pitomosti! Ta pohání však vždycky k dílu ty správné hrdé české mozky. Pak bílá hora. Za kus srabství třicet let válka zuřila smrt opět v čechách kosila sedmadvaceti pánům českým sekera na hraně zvonila Z rakouska honem pryč, vždyť zlé je a založme si republiku češi, toť mistři cukrbliků co na plat, že se zas jen zleje kdo kecá s hubou u knedlíku. Na konci války lezeme rusům do jejich široké prdele muzika hraje vesele Milice zpívají svým druhům měli jste majetek, přátelé Pak Palach, Zajíc, perestrojka to nám to přátelé utíká! Dneska tu máme čuníka pro slepou lůzu jako bójka modrý pták k růži utíká Vždycky jste hráli překvapené i v sametovém podroušení život jak sen však sladký není tak jako ovce vyvolené na jatkách najdete rozhřešení

6 názorů

Makoves
26. 08. 2010
Dát tip
Mirosláwku je to až s podivem, ale v tomto případě s tebou musím souhlasit. A teď nemyslím to, že by ti mělo být po tom prd.

Aki
09. 01. 2009
Dát tip
*

Miroslawek
08. 10. 2008
Dát tip
Je pro mne trochu smutné sledovat, kam až dospěl Printův výběr, na druhou stranu je mi po tom asi prd...

Norsko 1
08. 10. 2008
Dát tip
za komenskýho *

Print
08. 10. 2008
Dát tip
to je na dlouhou řeč, málokdy se cítím "vlastencem" a stydím se za hesla typu "kdo neskáče, není Čech" ke státnosti patří světci a my je máme, narozdíl třeba od bratrů Slováků *

Honzyk
08. 10. 2008
Dát tip
..houmi, prafo!:))* byt nejsem taky vlastenec jako ty, krcim se pred tvym ohnem vasnivym, vychazejicim z rozhorceneho to srce))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru