Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Síla přátelství

13. 10. 2008
7
16
2356
Autor
macecha

Kinďovi - s úctou .....




Mladému příteli
s nímž občas
hovořím na netu
stěžuji si
"vyprahlá jsem
kamaráde můj
nemám inspiraci
múza létá kolem mne
ale neusedne
má asi jinde práci"

chvíli mlčí
ale potom
snad aby dodal mi sil
utěšuje mě slovy
"však múza tě večer pohladí
jak krásný muž po tváři
který zvečera přijde
aby nechal procitnout
tvoji vášeň a cit"

možná v ten okamžik
myslí na milenku svoji
a je hezké
že on
mladý muž
život před sebou
mluví
se stařenou
nemusí a přesto
najde krásná slova
potěší pěknou myšlenkou
a inspiraci mi dodá






16 názorů

macecha
17. 10. 2008
Dát tip
Ještě jednou, děkuji všem, kteří mě tu navštívili.

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
Robinie - díky

Robinia
14. 10. 2008
Dát tip
Nejlepší je věc na zahrádce přec se svou láskou trávit čas vracet se tam zas a zas těšit se z ročních období pak ani zdraví nezlobí... :-) jo a internet je taky bezva :-)

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
To máš tedy štěstí, mé tělo na zahradě trpělo by velmi. Jak pěstovat něco, když pokleknout nelze, pak se ani zvednout, nehledě na to, že nevlastním zahrádku a tak se chodím dívat na květiny a stromy, do parku. :o))

avox
14. 10. 2008
Dát tip
Ptala jsem se a mé tělo takhle mi odpovědělo: Když jsi dala lásce kvinde, musíš hledat štěstí jinde. a já, řeknu vám to krátce, našla jsem je na zahrádce... Je úžasné sledovat ty proměny a smiřovat se tak i s těmi vlastními :-))

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
Jé, Naďo, kdes přišla na to, že se durdím. To vůbec ne! A šedesátku považuji za úplně nejhorší, protože duše ještě mladá a tělo, to již strádá, což vůbec není sranda!

avox
14. 10. 2008
Dát tip
maceško, myslela jsem, že rozumíš legraci, tak se nedurdi... jen to pojmenování "stařena" mi přijde hanlivé, a šedesátka je přeci dneska "vyšší střední věk", ne? :-)))

ono taky "dělat humor" není žádná sranda :o)

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
je zajímavé, že to říkáš, protože většina těch, co "dělají humor" vůbec veselí nejsou. Je ale dobře, že bavíš alespoň nás, kterým humor bytostně chybí

já a smíšek? je vidět, jak mě málo znáš :o)

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
aleši- rostou a je to jediná naděje na světě a ještě takoví smíškové, jako jsi Ty, to je také naděje na hezčí prožívání života

***pak že nerostou...

macecha
13. 10. 2008
Dát tip
avox, mě je šedesát a tomu chlapci je osmnáct, ale jsme opravdoví kamarádi. S ním a ještě s jednou dívčinou jsem se naučila chatovat, trochu se vyznat v internetu,vlastně mě oba učili a já jsem se s nimi i osobně setkala a bylo to moc fajn. A od těch dětí je moc pěkné, že si se mnou povídají každý den, Klárka - ta mi posílá pohledy,když někam jede, Jarda- alias Kinďa- ten pro mne udělal velkou věc, musela bych prostě psát hodně dlouho o našem přátelství. Jsou jako moje děti a já je mám oba moc ráda.A jeden ten verš mi právě nahrál Kinďa a já mu slíbila, že mu na to napíšu nějakou básničku. Snad se mi to aspoň trochu povedlo. A Vám všem děkuji, Vy jste zase mí přátelé z "Písmáku".Jsem ráda, že Vás mám.

hezké...**

avox
13. 10. 2008
Dát tip
no vida... proč by sis povídala s bábou, když můžeš povídat s mladým klukem :-))) ale neříkej si "stařena", jsi mladší než já

neroušek
13. 10. 2008
Dát tip
No vida..................dobrých přátel není nikdy dost,moudře dí neroušek.*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru