Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Černá kočka

Výběr: Print
28. 10. 2008
9
14
2618
Mého něštěstí divoce plácala ocasem na rohu Šubertovi ulice. S tlapama zarytýma pěkně hluboko, ať se nepoví, že se fláká. Již týden! A já sem rozbil zrcadlo a tys odjela, prý k babičce. A všechno jede prý normálně, prý nic se neděje, tak proč scházi tvé triko, tvůj kartáček a tvá vůně? Za všechno může - černá kočka, z Šubertovi ulice. Tiše pozvedám sklenku domácí hruškovice a v duchu rvu z kočky vousy. Hraju si s broky a nic - jen rána..... A teď ať si ta kočka klidně breše, ať třebas leze po čtyrech a Ty klidně vem si i to poslední špinavé triko z prádelního koše a jeď kam Ti je libo..... mě to již nebolí .......!

14 názorů

Print
30. 10. 2008
Dát tip
Takový k pití absintu:-)*

Vďaka aj keď išlo o zobrazenie mnohokrát reality...ktorá je smutná a človeku vlieva do očí slzy.

vindal inak dik za kritiku nie každy den je posvícení

vindal ono je to pocitoch....o opustení, o samovražde, a o tom najdôležitejšom... o hádzani viny na niekoho iného... v tomto prípade na nevinnu "čiernú cicu"

máš to f sobě ale flákáš to. tohle je slabý.. přidat vášně - ubrat kydů* nazdar

slovak
28. 10. 2008
Dát tip
Fajn, potešila. *

neroušek
28. 10. 2008
Dát tip
Jarmila je moc přísná.*

nechápu, když napíšeš řadu děl bez výrazných chyb, jak ti to z času na čas může takto uletět.... za motiv*** ano, je to strašné :)))

neroušek
28. 10. 2008
Dát tip
Není.*

prosím možeš mi s ním pomocť je tam vela chýb nech to opravím? čestinu som skôr použival v hovorovej verzii...vďaka. Apropo je to také strašné?

neroušek
28. 10. 2008
Dát tip
Pěkné.* PS. český pravopis Ti moc nejde, ale to je detail.* Například....prÝ.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru