Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uprostred jednoizbového bytu

Výběr: Print
29. 10. 2008
6
13
2849

O Narcizme, ako uchýlke a o jej dôsledkoch!

Obojstranné zrkadlo a skriňa v panoramatickom obraze zo všetkých uhlov – do stredu ! Za oknom polomŕtvy - holub chcel by ešte lietať a v posledných kŕčoch mŕtvola naťahuje svoje, k nebu ruky, ale Ty aj napriek vonkajšiemu svetu si vzrušená, si Happy, hlavne, že nová blúzka – Ti sedí, že na blšáku za pár drobných kúpila si šminky z výpredaju. Si Happy!

13 názorů

Print
05. 11. 2008
Dát tip
já nemůžu jinak...

neroušek
29. 10. 2008
Dát tip
*

ok dúfam že aspoň za 1,- sk

možno by to bolo lepšie a možno by som to potom ani nenapísal...kto vie, len srnky a Boh... a možno jedného dňa by to vedela história...

našťastie najbližšie Kenvelo je vzdialené 12 km... takže ma to netrápi., ale dik za info...

V tom mieste som sa narodil preto ta Trnava, aj ked som tam od 3 mesiacov nikdy nebol po adopcii žijem v malej dedinke pri Topolčanoch.. a ten nick používam asi 11 rokov ako svoje pseudonymum pri písaní poezie aj v realnom svete som rád že sa ti páči.

ďakujem a som rád že sa ti páčila... verím, že najdeš zalúbenie aj v mojích ostatných básniach... otváram Ti imaginárne dvere do môjho sveta básni.... RAČ VSTUPIŤ - budem rád!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru