Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dno

24. 11. 2008
6
10
2163








Neviděl na dno
a nemyslel
padal
aby našel nekonečno

ve tmě
kde se narodila
Matka












10 názorů

v tom případě asi vidíš špatně... :-)navíc mi nemůžeš vidět do mozku a vědět, čeho já se snažím dosáhnout a čeho vůbec ne... :-) jinak dobrou noc

mě jen trochu udivuje, jak dobře víš, co jsem "klasická já" ;)... jestli sis myslel, že mám téměř všechny miniatury tady rýmované, tak ses trocha mýlil... Jinak já jsem se za každou cenu nesnažila dosáhnout nějaké formy, to máš pravdu... prostě jsem jen zaznamenala něco, co mi vytanulo na mysl na základě něčeho... a dá se říct, že takhle to dělám normálně a většinou mi nezáleží na tom, jestli se tam připlete rým nebo ne... btw jsem ráda, že se ti to aspoň líbí ;)

Michaeli, to se pleteš, já to teda nejsem zvyklá násilím cpát do rýmované formy, ale díky za kritiky ;)

Edvin1
26. 11. 2008
Dát tip
Ze tmy jsme vyšli, do tmy se vrátíme. Tam, odkud vyšli všichni jiní, i ta naše Matka. neroušku neroušku, a já myslel, že Ty víš vše a chápeš ještě víc. Váš děd Ed :-) P.S. A proto "užívejme života, dokud žijeme, protože mrtví budeme mnohem déle". - Bible, kniha Kazatel

neroušek
25. 11. 2008
Dát tip
Hvězdinka dává nerouškovi zabrat,neroušek to nechápe.Ale pěkně se to čte.Jo.*

papouch
24. 11. 2008
Dát tip
neviděl na dno - buď byl krátkozraký, nebo to pivo nedopil.. :-) (jauim, že je to o něčem úúplně iném, ale papoušci jsou takoví trrruhlíci, no.. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru