Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poetická čajovna JM (13)

29. 11. 2008
2
18
3420

V pátek dne 5. prosince 2008 v 19 hodin navštíví GALERII CESTY KE SVĚTLU Zdeňka HAJNÉHO (149 00 Praha 4 - Chodov, Zakouřilova 955/9 - východ z metra C-CHODOV vlevo po lávce přes magistrálu - v případě bloudění volejte operativně 773 253 045) básnířka a hudebnice Karla KRÁTKÁ (Milostín u Rakovníka) - v autorském profilu proběhne křest nové sbírky MYSTÉRIUM KŘÍŽE autorů Jarmily MOOSOVÉ (Praha) a Emila SLÁMY (Otrokovice) s recitací Zdeňka PŘEVOROVSKÉHO (Praha) a hudebním doprovodem Evy DVOŘÁKOVÉ (Praha) za osobní přítomnosti všech jmenovaných A jelikož toho dne běhá po pražských ulicích sv. Mikuláš, očekáváme také jeho vzácnou přítomnost. /součástí návštěvy je před pořadem prohlídka galerie/ Takové to bylo: (vzácní hosté - zprava Eva Kriz-Lifková, Karla Krátká... ... ... Eva Dvořáková a Zdeněk Převorovský... ... a jiní) (Roman Lohnert) (manželé Eva a Emil Slámovi, Jarmila Hlavatá) (Eva Dvořáková, Zdeněk Převorovský, pekelník) (my tři a Markéta Hlasivcová) ...a nechyběli andělé:


18 názorů

Čert si nikoho nevzal do pytle? (Koukám, že se mi do původního blahopřání nahoře zakutálel kroužek nad "ů" - nevím, jak je to možné!?

"Novinky 04.12.2008 Chyba při odesílání zpráv opravena Po upgradu operačního systému nebylo možné odesílat zprávy uživatelům, jejichž uživatelské jméno obsahovalo znaky s diakritikou. Tato chyba byla opravena."

Anička a Jarmilka jsou očividně počítačové expertky

macecha
03. 12. 2008
Dát tip
Jarmilko, tak ani teď se mi nezdařilo zprávu Ti odeslat. Objevilo se mi tam, že autor s touto přezdívkou Jarmila_Moosová, na "Písmáku" neexistuje. Posílala jsem následně ze své pošty zprávu i jiným a těm došly v pořádku. Tak, to fakt nevím, jak je to možné. Aspoň Tě tedy touto cestou zdravím.

macecha
03. 12. 2008
Dát tip
Jarmilko, já nevím, ale vždy, když jsem ji chtěla včera z písmáku odeslat, tak se mi objevilo, že se odeslání nezdařilo, protože Jarmila_Moosová na písmáku snad neexistuje a přitom jsem Tě viděla, že tu jsi. Tak , nevím, proč tomu tak bylo. Zkusím Ti poslat zprávu teď ráno, snad to bude fungovat.

Ani, jak je možné, že mi nejde odeslat zpráva?????

macecha
02. 12. 2008
Dát tip
Jarmilko, chci Tě pozdravit,zpráva Ti nejde odeslat. Doufám, že se Ti daří. Jsem ráda, že Tě tady vidím alespoň pomocí čajovny. Jen mě mrzí, že je to tak daleko, určitě bych se tam ráda s Vámi setkala. Přeji Vám všem hezky strávený večer.

Na všechny, kteří plánujete strávit svůj večer v čajovně, se upřímně těším. Ostatním děkuji a věřím, že jednou se to podaří.

con gratulation

A.H.
01. 12. 2008
Dát tip
taky bych se mohl stavit

A.H.
01. 12. 2008
Dát tip
Dobrý trest pro manželku :)))

Edvin1
01. 12. 2008
Dát tip
Jé, já by tam taky chtěl být! :-( Tak ať se Vám ten večer zdaří! Váš děd Ed!

no páni... seberu rodinu a široké příbuzenstvo a všichni se tam pojedeme podívat. Děti to budou mít jako dárek k Vánocům a manželka jako trest za koprovku.

Háber
29. 11. 2008
Dát tip
...Karla je skvelá, že graTulujem*****

Norsko 1
29. 11. 2008
Dát tip
možná se stavím.

neroušek
29. 11. 2008
Dát tip
Neroušek všechny zdraví.********

Posílám blahopřání, ať se vám večer vydaří, pozdrav všem zůčastněným!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru