Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...a to jsem chtěl psát blues

16. 12. 2008
11
11
2406
Autor
JirkaS

.....

Začalo to dobře... Tak se naposledy hodíme do gala mý starý maturitní kvádro tvoje trvalá kapesník v dlaních začít se slušně chovat: jdeme si sami sobě kondolovat ...než mi jeden erudovanej básník řek´ že to nemá přesah! -- Dobrá zpráva: večer mi konečně ukáže žlutý kalhotky! Pak ale dodala že ve 4:15 vstává na budík Najel jsem na dálnici kolem byla tma Ptáci blúzovali když jsem je míjel a starej černej stopař seděl na patníku a čet´si Mag Dostal jsem zápal plic zácpu střílel jsem pecky z třešní a strefoval se do malého nemotorného děcka od vedle Kradl jsem svíčky a zvracel piliny - hořel jsem Bylo to divný: nemoh´jsem se udělat -- Tak to dojedu... ...a z druhý koleje se šine láhev s formalínem -- PS: Všechny přesahy na světě vyližte si prdel!

11 názorů

Milly
09. 02. 2009
Dát tip
Já nevim.. Dobře se čte, ale nějak se v tom motam. Asi bych měla víc pít.

Marcela.K.
21. 12. 2008
Dát tip
P.S.:..no, když si ho smáznu, tak jo :-)

atine
16. 12. 2008
Dát tip
moc pěkná..

:D velmi výstižné... A všichni, co se vám nelíběj mý básničky taky si vylyžte lyže.

papouch
16. 12. 2008
Dát tip
ty dva poslední řádky - podepisuju krví! :-)

dobrý*

avox
16. 12. 2008
Dát tip
Začalo to dobře... od těch tří teček ("...než mi...") jsem asi neměla číst... ale asi jsi to říct musel a jestli je ti líp, tak je to dobře :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru