Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tržní škola

08. 08. 2001
6
0
4067
Autor
Danny

Paní učitelka se rozhlédla po třídě. Všechny plakáty na svých místech, tak je to správné. "Tak, děti, kdopak nám řekne kolik má den hodin?

Třeba ty, Aničko". Žákyně vztala a usmála se "Den má, prosím, dvacet čtyři hodin." "No...píšu ti dvojku. Není to úplně správně. Co ty, Pepíčku, znáš lepší odpověď?" "Ano prosím. Den má normálně dvacet čtyři hodin a s Deli super jich má dvacet pět." "Dostáváš jedničku s hvězdičkou. Přestaneme nyní zkoušet a budeme zpívat." Paní učitelka si uvědomila, že děti na prvním stupni by si měli také trochu odpočinout. "Začneme zpívat Spoření s liškou. Melodii i text doufám znáte."

 

Třídou se rozlehlo "k příspěvku i úvěru liška dodá důvěru" , až se začal otřásat obraz Václava Klause, presidenta, premiéra i předsedy parlamentu v jednom.

 

Po přestávce - děti si mohly koupit Coca colu z automatu na chodbě - byla výtvarná výchova.

 

"A proč mám kreslit Volnou Ruku Trhu, pančelko? To jsme kreslili už minulý týden!" "Maruško, musíš si uvědomit, že škola nemá peníze. Musí si na všechno vydělat sama. Reklamní akce nám velmi pomáhají. Aha - málem bych zapomněla. Došla nová várka plakátů Microsoftu. Honzo a Petře - rozvěste to po třídě, jo? Mimochodem - kde je Karel?" "Prosím - u doktora. "

 

Po hodině Klausovědy se Karel vrátil z Tržní nemocnice. Operovali ho, takže se mohl celý život chlubit jizvou ve tvaru Pokémona. 

 


Spvrivs
25. 03. 2002
Dát tip
Děsný. Klaus v jakékoliv funkci... a ještě k tomu ve fšech najednou... Budiž nám Kotel milostiv #. Ale jinak *! :-))

idle
30. 08. 2001
Dát tip
takhle naplno se to asi nevyplni......

Deltex
11. 08. 2001
Dát tip
Souhlas s Albireem... ale TIP :) Mějte se fajn! DeX

StvN
11. 08. 2001
Dát tip
je to blbost a ani to neni vtipný

Roger
09. 08. 2001
Dát tip
hehe :)))) mam rád takovéto vize

idle
09. 08. 2001
Dát tip
hu, to je desna predstava :oP

Albireo
09. 08. 2001
Dát tip
Já takové vize rád nemám, ale přesto se asi vyplní. TIPISKO

Kami
08. 08. 2001
Dát tip
brrrr... ale jinak :o)))*

Queenly
08. 08. 2001
Dát tip
typickej Danny

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru