Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Za všechno děkuji

04. 01. 2009
12
13
997
Za všechno děkuji i mnohdy za to málo schoulené do dlaně že směla jsem to krást za matku - řeknu jí už sotva co se stalo - ztracená do ticha je živá - chce mě zmást za otce děkuji za facky za poklesky snad jich moc nebylo - žel život má svůj řád za bráchu za lidi co s nimi je mi hezky za teplo náručí co nedovedly hřát za víru děkuji že ještě konce nemá můj život - za tebou že cestu najdu včas za tebe děkuji tvá ústa dosud němá tisíckrát nezradí ne - netřeba mi hlas lehce se s nadějí prochází pod hvězdami když bělmo pod víčky jezerem stane se Měsíci pohaslé panenky bloudí samy za všechno děkuji co vítr odnese ...

13 názorů

pepička15
15. 02. 2009
Dát tip
jj, aluze na kryla, na modlitbu... známý formát, tisíckrát napsaný a stále krásný:o)

Ó
08. 01. 2009
Dát tip
*

guy
07. 01. 2009
Dát tip
*

mašinfíra
05. 01. 2009
Dát tip
...já děkuji...*


lethie
04. 01. 2009
Dát tip
Celkem jsi mě dojala. Moc krásné verše.

Díky, Vildo...

jejdavilda
04. 01. 2009
Dát tip
Jsi dobrá, jenže Kryla prostě dohnat nebo snad předehnat v tomhle tématu nejde.*

děkuji, Stanko

Háber
04. 01. 2009
Dát tip
veľmi pekné poďakovania - modlitba********

děkuji vám

macecha
04. 01. 2009
Dát tip
Johann řekl vše, nemusím nic dodávat. Je to nádherné.****

Robíš to správne, lebo naozaj treba ďakovať aj za to najmenšie - za to čo pripadá automatické, tak ako napríklad za vzduch, ktorý dýchame, za vodu, ktorú pijeme a za ľudí, ktorých stretávame a ktorý nás učia buď svojou múdrosťou, resp. svojou hlúposťou a svojimi chybami...ďakovať sa oplatí aj za vtáky v povetrí, ktorý svojím spevom ale aj trusom na kabátoch prinášajú šťastie. Pekne si to vyjadrila...bolo tam nekonečne veľa krásnych prechodov, skvelých veršov a rýmov... plno citu, nehy a vyznaní...za úprimnosť, za otvorené dvere do Tvojej duše, mysle...., čiže do Teba samej...nemôžem inak...(+) Mám rád úprimnosť, nehu, vyznania.... všetko to čo tu bolo!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru